Και σ' αυτό το θέμα που δεν αφήνει στη γυναίκα του τίποτα; Έλα ρε;

Και σ' αυτό το θέμα που δεν αφήνει στη γυναίκα του τίποτα; Έλα ρε;
Στο taxis δεν υπάρχουν όλα; Δεν μπορεί ο δικηγόρος του νόμιμου κληρονόμου να αιτηθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 13:20Απορία, αν πεθάνει κάποιος χωρίς διαθήκη που βρίσκεις την περιουσία του;
Ή και με διαθήκη, έστω ότι λέει τα λεφτά στον τάδε το χωράφι στο χωριό στον τάδε. Πως βρίσκεις για ποιο IBAN μιλάει, με ποιά υπηρεσία έχει τις μετοχές, και ποιο είναι το χωράφι.
τι ειχε πριν την παντρευτει και που κατεληξε?
8 φορές παντρεύτηκε. Λες να μην ήξερε τι να περιμένει;
Για ποια πενία μιλάς; Θα με έχει πειράξει το κρύο. Δεν καταλαβαίνω τίποτα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 13:28ηθικον διδαγμα
ο ευκολοτερος τροπος να κατληξετε απο τα πλουτη στην πενεια
ναι αλλά ο τύπος παντρεύτηκε και 7 φορές. Μόνο τις διατροφές που πλήρωνε να σκεφτείς.....Εδώ μία γυναίκα έχεις και δυσκολεύεσαι σκέψου να έχεις να πληρώσεις και τις προηγούμενες 6.
Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω. Από όσο ξέρω δεν κάνουν όλοι δηλώση περιουσίας, μόνο εισοδήματος.ST48410 έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 13:23Στο taxis δεν υπάρχουν όλα; Δεν μπορεί ο δικηγόρος του νόμιμου κληρονόμου να αιτηθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 13:20Απορία, αν πεθάνει κάποιος χωρίς διαθήκη που βρίσκεις την περιουσία του;
Ή και με διαθήκη, έστω ότι λέει τα λεφτά στον τάδε το χωράφι στο χωριό στον τάδε. Πως βρίσκεις για ποιο IBAN μιλάει, με ποιά υπηρεσία έχει τις μετοχές, και ποιο είναι το χωράφι.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Όταν έχεις ακίνητα, εμφανίζονται στις σχετικές δηλώσεις, πληρώνει ΕΝΦΙΑ κλπDwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 13:30Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω. Από όσο ξέρω δεν κάνουν όλοι δηλώση περιουσίας, μόνο εισοδήματος.
Αποκλείεται !
Σίγουρα είχαν σαυρομορφες υπηρέτριες.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων