Κι εσύ άλλαξε το νικ σου. Εγώ μιλάω για φαντασιώσεις 12χρονες, ενώ εσύ θαυμάζεις όσους γαμανε τις αδερφές τους.

Κι εσύ άλλαξε το νικ σου. Εγώ μιλάω για φαντασιώσεις 12χρονες, ενώ εσύ θαυμάζεις όσους γαμανε τις αδερφές τους.
Οχι αλλα το εκαναν κατα κορον.
εμένα οι πέντε δεύτερες ξαδέρφες μου άθροιζαν άνετα 460 κιλά πριν καν πάνε Γυμνάσιο. Από περιέργεια έψαξα μία μόλις τώρα στο Facebook, είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη και έχει παιδί 7 χρονών με έναν τύπο που μοιάζει με εξηντάρης μεθύστακας μισό γεωργιανός μισό ανδραβίδιος και μισό βατράχι-βούβαλος, τα καλά νέα για την ίδια είναι ότι έχει αδυνατίσει, τα κακά ότι στη φωτογραφία έχει ίδιο ύψος με το 7χρονο, βασικά μου φαίνεται απίστευτο ότι ο παππούς μου και η γιαγιά της είχαν 50% κοινό DNA, θα το δεχόμουν για εξι-εφτά εκατομμύρια γενιές πριν αλλά 2 μοιάζει εντυπωσιακά λίγο για τόσο αποκλίνουσα εξέλιξη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:05Οι ξάδερφες μας ήταν οι πρώτες μας καβλες, επειδή ερχομασταν κοντά με αυτές πρώτα, και αφού ειμασταν συγγενείς, υποτίθεται δεν υπήρχε τίποτα πονηρό. Οποίος πει όχι, είναι ψεύτης.
H οποια δεν εχει καμια λογικη,ποιος κραταει 5 ποντους καβα;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εμένα οι πρώτες ξάδερφες ήταν πολύ ωραίες, και εκλεπτυσμενες βεβαια, όχι σαν τους ξάδερφους, τα γίδια. Επειδή οι γονείς τους τις είχαν στην πίεση, να διαβάζουν όλη μέσα, δεν είχαν τίποτα περιπέτειες, άρα τα καλοκαίρια, όλο έπαιζαν κάτι "αθώα χαδακια" . Η μία τώρα είναι γιατρός, η άλλη ήταν τραπεζικό στέλεχος, αλλά είδες το φως το αληθινό στο δημόσιο. Αλλά κρατάμε αναμνήσεις γλυκές.foscilis έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:17εμένα οι πέντε δεύτερες ξαδέρφες μου άθροιζαν άνετα 460 κιλά πριν καν πάνε Γυμνάσιο. Από περιέργεια έψαξα μία μόλις τώρα στο Facebook, είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη και έχει παιδί 7 χρονών με έναν τύπο που μοιάζει με εξηντάρης μεθύστακας μισό γεωργιανός μισό ανδραβίδιος και μισό βατράχι-βούβαλος, τα καλά νέα για την ίδια είναι ότι έχει αδυνατίσει, τα κακά ότι στη φωτογραφία έχει ίδιο ύψος με το 7χρονο, βασικά μου φαίνεται απίστευτο ότι ο παππούς μου και η γιαγιά της είχαν 50% κοινό DNA, θα το δεχόμουν για εξι-εφτά εκατομμύρια γενιές πριν αλλά 2 μοιάζει εντυπωσιακά λίγο για τόσο αποκλίνουσα εξέλιξη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:05Οι ξάδερφες μας ήταν οι πρώτες μας καβλες, επειδή ερχομασταν κοντά με αυτές πρώτα, και αφού ειμασταν συγγενείς, υποτίθεται δεν υπήρχε τίποτα πονηρό. Οποίος πει όχι, είναι ψεύτης.
Τυπε μου ασφαλώς και θα αστειεύεσαι εγώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ δεν θα τοΖενίθεδρος έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 22:39Στενός συγγενής η δεύτερη ξαδέλφη; Δηλαδή ποιούς θεωρείς μακρινούς σου συγγενείς, τους Μαόρι;
Ναι, γιατί πλέον θυμόμαστε ποια είναι δεύτερη ξαδέρφη μας.plouf έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:35Τυπε μου ασφαλώς και θα αστειεύεσαι εγώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ δεν θα τοΖενίθεδρος έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 22:39Στενός συγγενής η δεύτερη ξαδέλφη; Δηλαδή ποιούς θεωρείς μακρινούς σου συγγενείς, τους Μαόρι;
έκανα.
Ακόμα και μια δεύτερη ξαδέρφη μου που στα είκοσι ήταν ολοϊδια με την σούπερ
γκόμενα Ίνα Λαζόπουλου αν θυμάσαι από τα 90s το γεγονός ότι είναι δεύτερη
ξαδέρφη μου είναι εντελώς ντεκαβλέ για μένα λέμε.
Αν κάποια ήταν πεμπτη η εκτη ξαδέρφη μου ενδεχομένως αλλά και πάλι
με πολλές πολλές επιφυλάξεις.
τι λες ρε μαλακα; παίρνεις κανένα χαπάκι και μας το κρύβεις;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:15Κι εσύ άλλαξε το νικ σου. Εγώ μιλάω για φαντασιώσεις 12χρονες, ενώ εσύ θαυμάζεις όσους γαμανε τις αδερφές τους.
ένας φυσιολογικος άνθρωποςplouf έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:35Τυπε μου ασφαλώς και θα αστειεύεσαι εγώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ δεν θα τοΖενίθεδρος έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 22:39Στενός συγγενής η δεύτερη ξαδέλφη; Δηλαδή ποιούς θεωρείς μακρινούς σου συγγενείς, τους Μαόρι;
έκανα.
Thanks for your encouraging words.southern έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:39ένας φυσιολογικος άνθρωποςplouf έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:35Τυπε μου ασφαλώς και θα αστειεύεσαι εγώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ δεν θα τοΖενίθεδρος έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 22:39Στενός συγγενής η δεύτερη ξαδέλφη; Δηλαδή ποιούς θεωρείς μακρινούς σου συγγενείς, τους Μαόρι;
έκανα.
Άμα δεν είχατε γίνει σταυραδερφια είσαι οκ.