Το εκμεταλλεύτηκε αυτός τουλάχιστον πριν τον στείλει;Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 10:49Εγώ ήξερα για ένα λεσβιακό. Το είπα ευθέως καιρό πριν και γελάγανε. Μετά τον χώρισε για αυτόν τον λόγο.
Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Γελάγανε σου λεω.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 10:55Το εκμεταλλεύτηκε αυτός τουλάχιστον πριν τον στείλει;Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 10:49Εγώ ήξερα για ένα λεσβιακό. Το είπα ευθέως καιρό πριν και γελάγανε. Μετά τον χώρισε για αυτόν τον λόγο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ε το μλκ, θα μπορουσε να φάει ψωμάκιCecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 10:56Γελάγανε σου λεω.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 10:55Το εκμεταλλεύτηκε αυτός τουλάχιστον πριν τον στείλει;Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 10:49Εγώ ήξερα για ένα λεσβιακό. Το είπα ευθέως καιρό πριν και γελάγανε. Μετά τον χώρισε για αυτόν τον λόγο.
btw το νημα το ανοιξα γιατί έκανα πλάτες το Σάββατο σε φιλαράκι*.
Εχω ξανακάνει πλάτες σε άλλη φάση αλλά δεν ηταν παντρεμένος, δε με ειχε πειράξει, τώρα όμως μου ήρθε κάπως. Πέρα απο οτι θα την ειχα γαμήσει πατόκορφα αν μας έπαιρνε κανένα μάτι.
Του χρωστούσα πολύ μεγάλη χάρη(όχι γκομενική) όμως και δε μπορούσα να το αρνηθώ.
*δεν ειναι της φάσης να παρατήσει σύζυγο(αλλωστε η γυναίκα τον ζει στην ουσία) και παιδί για γκόμενα, αλλά πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι.
Εχω ξανακάνει πλάτες σε άλλη φάση αλλά δεν ηταν παντρεμένος, δε με ειχε πειράξει, τώρα όμως μου ήρθε κάπως. Πέρα απο οτι θα την ειχα γαμήσει πατόκορφα αν μας έπαιρνε κανένα μάτι.
Του χρωστούσα πολύ μεγάλη χάρη(όχι γκομενική) όμως και δε μπορούσα να το αρνηθώ.
*δεν ειναι της φάσης να παρατήσει σύζυγο(αλλωστε η γυναίκα τον ζει στην ουσία) και παιδί για γκόμενα, αλλά πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 23 Οκτ 2024, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απαράδεκτος να σου ζητήσει τέτοια χάρη
Τέλος πάντων, κάνεις δεν θα μου το ζητούσε, είμαι αδέξιος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Nομος
Δεν δινεις καλυψη - δεν ζητας καλυψη
Κανεις δεν χρειαζεται να γνωριζει τι κανεις - ουτε να καλυπτεις τι κανουν αλλοι
ωραιο θεμα
Δεν δινεις καλυψη - δεν ζητας καλυψη
Κανεις δεν χρειαζεται να γνωριζει τι κανεις - ουτε να καλυπτεις τι κανουν αλλοι
ωραιο θεμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για να χρειάζεται κάλυψη προφανώς δεν ήταν μόνο ένα πήδημα, ήθελε να περάσει όλο το βράδυ μαζί της.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ναι, υπήρχαν φιλικά ζευγάρια που είχαν παράλληλες σχέσεις (συνήθως μικρής διάρκειας) και ενίοτε ήταν κοινό μυστικό αλλά ποτέ κάποιος άντρας ή γυναίκα, δεν μου ζήτησε κάλυψη τύπου "θα πω ότι θα βγούμε μαζί κλπ" ή κάτι σχετικό. Υποθέτω ότι επειδή ήξεραν ότι δεν θα το έκανα. Κι αυτό γιατί θεωρώ πολύ φτηνό το να υπάρχει σε μια παρέα, ο χαζούλης και η ξύπνια ή αντίστροφα.
Επίσης δεν ενημέρωσα ποτέ, κάποιον φίλο ή φίλη για τη στραβή του έτερου συντρόφου. Το να πω στον παράτυπο ή παράτυπη "κόψε τις μαλακίες και ξεκαθάρισε τι θέλεις" ναι, το έχω κάνει κάποιες φορές. Αλλά μέχρι εκεί.
Επίσης δεν ενημέρωσα ποτέ, κάποιον φίλο ή φίλη για τη στραβή του έτερου συντρόφου. Το να πω στον παράτυπο ή παράτυπη "κόψε τις μαλακίες και ξεκαθάρισε τι θέλεις" ναι, το έχω κάνει κάποιες φορές. Αλλά μέχρι εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό είναι το πρόβλημα;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
μπα, πήδο ήθελε. Απλά δε μπορούσε να την κάνει απο το σπίτι εκείνη τη μέρα. Ειχαν στερέψει οι δικαιολογίες.
Είναι πρόβλημα, διότι αν χρειάζεται κάλυψη μόνο και μόνο για να λείψει 2-3-5 ώρες, δείχνει ότι η σχέση έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το να ξενοπηδάει. Ακόμα και αν ήταν πιστός δηλαδή, και πάλι θα ήταν προβληματικό το να θέλει κάλυψη για να λείψει λίγες ώρες (για οποιονδήποτε λόγο).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:18Ναι, υπήρχαν φιλικά ζευγάρια που είχαν παράλληλες σχέσεις (συνήθως μικρής διάρκειας) και ενίοτε ήταν κοινό μυστικό αλλά ποτέ κάποιος άντρας ή γυναίκα, δεν μου ζήτησε κάλυψη τύπου "θα πω ότι θα βγούμε μαζί κλπ" ή κάτι σχετικό. Υποθέτω ότι επειδή ήξεραν ότι δεν θα το έκανα. Κι αυτό γιατί θεωρώ πολύ φτηνό το να υπάρχει σε μια παρέα, ο χαζούλης και η ξύπνια ή αντίστροφα.

επισης ΠΟΤΕ δεν ανακατευομαστε
οταν χτυπαν την πορτα να μιλησουν για τα θεματα τους το ξεκοβουμε
Παρε ενα ποτο κ μιας κ εισαι - φορτισμενος - φορτισμενη θα μιλησουμε για γενικα θεματα να ηρεμησεις - οχι για τα προσωπικα σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να πεις ότι θα κοιμηθείς στο σπίτι του φίλου/φίλης για τον χ ή ψ λόγο; Ή να πας ένα ταξίδι μαζί του/της;micmic έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:23Είναι πρόβλημα, διότι αν χρειάζεται κάλυψη μόνο και μόνο για να λείψει 2-3-5 ώρες, δείχνει ότι η σχέση έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το να ξενοπηδάει. Ακόμα και αν ήταν πιστός δηλαδή, και πάλι θα ήταν προβληματικό το να θέλει κάλυψη για να λείψει λίγες ώρες (για οποιονδήποτε λόγο).
Και στην τελική, αν μετριέται με τις ώρες, το πταίσμα ή κακούργημα, άντε γεια.

Ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει αρκεί να μην ανακατεύει τρίτους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πολυ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:29Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να πεις ότι θα κοιμηθείς στο σπίτι του φίλου/φίλης για τον χ ή ψ λόγο; Ή να πας ένα ταξίδι μαζί του/της;micmic έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:23Είναι πρόβλημα, διότι αν χρειάζεται κάλυψη μόνο και μόνο για να λείψει 2-3-5 ώρες, δείχνει ότι η σχέση έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το να ξενοπηδάει. Ακόμα και αν ήταν πιστός δηλαδή, και πάλι θα ήταν προβληματικό το να θέλει κάλυψη για να λείψει λίγες ώρες (για οποιονδήποτε λόγο).
Αυτό που λέω είναι ότι αν πρόκειται για λίγες ώρες, είναι εύκολο να μην αγγαρέψεις κανέναν. Το θεωρώ και ηλίθιο να φέρεις ένα φίλο σε δύσκολη θέση και να τον αναγκάσεις να πει ψέμματα προκειμένου να λείψεις 2 ώρες απ'το σπίτι. Αν όμως η σχέση είναι σε τέτοιο σημείο που πρέπει να έχεις την κάλυψη φίλου ακόμα και για ένα τρίωρο, τότε το ξενοπήδημα είναι μάλλον ελάσσον πρόβλημα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:29Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να πεις ότι θα κοιμηθείς στο σπίτι του φίλου/φίλης για τον χ ή ψ λόγο; Ή να πας ένα ταξίδι μαζί του/της;micmic έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:23Είναι πρόβλημα, διότι αν χρειάζεται κάλυψη μόνο και μόνο για να λείψει 2-3-5 ώρες, δείχνει ότι η σχέση έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το να ξενοπηδάει. Ακόμα και αν ήταν πιστός δηλαδή, και πάλι θα ήταν προβληματικό το να θέλει κάλυψη για να λείψει λίγες ώρες (για οποιονδήποτε λόγο).
Και στην τελική, αν μετριέται με τις ώρες, το πταίσμα ή κακούργημα, άντε γεια.
Ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει αρκεί να μην ανακατεύει τρίτους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει ποτέ μασάζ πλάτης σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
από Ανδροπαραδίνομαι » 23 Οκτ 2024, 17:56 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
23 Οκτ 2024, 17:56
-
-
- 54 Απαντήσεις
- 1960 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
01 Νοέμ 2023, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-