Να πάω με την ψυχαναλύτριά μου;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
runner

Re: Να πάω με την ψυχαναλύτριά μου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 01 Απρ 2025, 21:53

Για να καταλάβουμε, πήγαινες σε ντελο στο Μεταξουργείο και πλήρωνες απλά για να μιλήσετε;

Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 02 Απρ 2025, 10:41

runner έγραψε:
01 Απρ 2025, 21:53
Για να καταλάβουμε, πήγαινες σε ντελο στο Μεταξουργείο και πλήρωνες απλά για να μιλήσετε;
Ναι.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Απρ 2025, 10:49

Ερμής έγραψε:
28 Μαρ 2025, 12:16
Μεταξουργείο; Σα τον τιτάνα που ειναι τώρα στη Ρωσία;
:p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Απρ 2025, 11:00

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
16 Μαρ 2025, 12:52
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Βρέθηκε γυναίκα που θέλει να συνουσιαστεί με τον Έκτορα.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ'την αρχή. Όπως σας έχω ξαναπεί, που και που πάω στο Μεταξουργείο για "ψυχανάλυση." Το λοιπόν, η "ψυχαναλύτριά" μου, όταν της είπα τα υπαρξιακά μου, για κάποιο λόγο με συμπάθησε. Μου είπε κι εκείνη τα δικά της βάσανα -- αλλά δε θα επεκταθώ στα δικά της προσωπικά, για ευνόητους λόγους -- και γνωριστήκαμε.

Την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα, εκεί που της κλαιγόμουν κι εκείνη με χάιδευε, χωρίς να το πολυσκεφτώ, τη ρωτάω, "Δε μου λες, αν αποφασίσω ποτέ να ξεπαρθενευτώ, ενδιαφέρεσαι να με ξεπαρθενέψεις εσύ;" Προς έκπληξή μου, μου απάντησε "ναι." Της διευκρίνησα ότι εννοούσα κάπου έξω από την "υπηρεσία" της, χωρίς να πληρώσω, και μου είπε, "Ναι, κανένα πρόβλημα, όποτε θες τηλεφώνησέ μου να κανονίσουμε."

Δεν της έχω τηλεφωνήσει ακόμα. Και δεν ξέρω αν θα το κάνω. Είναι στιγμές που ψήνομαι να το κάνω. Κι είναι άλλες στιγμές που αναρρωτιέμαι, "Ας πούμε ότι ξεπαρθενεύομαι. Και μετά τι;" Θα με βοηθήσει πραγματικά αυτό να βρω τη θέση μου στο σύμπαν; Ή θα με μπερδέψει περισσότερο;
Φιλε αν λες αληθεια αυτη ανηκει στην πολυπληθεστατη κατηγορια γυναικων που γινονται ψυχοθεραπευτριες για να αυτοθεραπευτουν απο το τραυματα που τους αφησε το ερωτικο ιστορικο τους που σε διαβεβαιω ειναι για σεναριο ταινιας φρικης με εντονα στοιχεια παρωδιας. Ή μαλλον 20-30 τετοιων ταινιων.

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 02 Απρ 2025, 11:02

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
27 Μαρ 2025, 08:25
Μεταξουργείο Ε; Μάλλον ο Έκτωρ πήγαινε τόσο καιρό σε μπουρδέλο και πλήρωνε χωρίς να πηδάει.
:smt005:
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Απρ 2025, 11:18

εμπα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 02 Απρ 2025, 11:34

foscilis έγραψε:
02 Απρ 2025, 11:00
Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
16 Μαρ 2025, 12:52
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Βρέθηκε γυναίκα που θέλει να συνουσιαστεί με τον Έκτορα.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ'την αρχή. Όπως σας έχω ξαναπεί, που και που πάω στο Μεταξουργείο για "ψυχανάλυση." Το λοιπόν, η "ψυχαναλύτριά" μου, όταν της είπα τα υπαρξιακά μου, για κάποιο λόγο με συμπάθησε. Μου είπε κι εκείνη τα δικά της βάσανα -- αλλά δε θα επεκταθώ στα δικά της προσωπικά, για ευνόητους λόγους -- και γνωριστήκαμε.

Την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα, εκεί που της κλαιγόμουν κι εκείνη με χάιδευε, χωρίς να το πολυσκεφτώ, τη ρωτάω, "Δε μου λες, αν αποφασίσω ποτέ να ξεπαρθενευτώ, ενδιαφέρεσαι να με ξεπαρθενέψεις εσύ;" Προς έκπληξή μου, μου απάντησε "ναι." Της διευκρίνησα ότι εννοούσα κάπου έξω από την "υπηρεσία" της, χωρίς να πληρώσω, και μου είπε, "Ναι, κανένα πρόβλημα, όποτε θες τηλεφώνησέ μου να κανονίσουμε."

Δεν της έχω τηλεφωνήσει ακόμα. Και δεν ξέρω αν θα το κάνω. Είναι στιγμές που ψήνομαι να το κάνω. Κι είναι άλλες στιγμές που αναρρωτιέμαι, "Ας πούμε ότι ξεπαρθενεύομαι. Και μετά τι;" Θα με βοηθήσει πραγματικά αυτό να βρω τη θέση μου στο σύμπαν; Ή θα με μπερδέψει περισσότερο;
Φιλε αν λες αληθεια αυτη ανηκει στην πολυπληθεστατη κατηγορια γυναικων που γινονται ψυχοθεραπευτριες για να αυτοθεραπευτουν απο το τραυματα που τους αφησε το ερωτικο ιστορικο τους που σε διαβεβαιω ειναι για σεναριο ταινιας φρικης με εντονα στοιχεια παρωδιας. Ή μαλλον 20-30 τετοιων ταινιων.
Βασικά έχεις δίκιο. Κρίνοντας από κάποια πράγματα που μου έχουν πει κορίτσια του Μεταξουργείου για τον εαυτό τους, όντως το ερωτικό ιστορικό τους είναι για ταινία.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών