Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μαρ 2021, 23:10

Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 22:44
hellegennes έγραψε:
20 Μαρ 2021, 22:42
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 22:16

Δεν λέει της έβαλε το κεφάλι με το ζόρι αλλά όταν περιγράφει για κάτι που της είναι δυσάρεστο και δεν θέλει να το κάνει , του το έχει πει και αυτός επιμένει κάθε φορά, αυτή το κάνει και μετά αισθάνεται ακόμα πιο δυσάρεστα προφανώς με κάποιο τρόπο την εξαναγκάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα βία.
Αν το κάνει ενώ δεν θέλει είναι απλώς ηλίθια. Δεν βλέπω να περιγράφει κανέναν εξαναγκασμό. Ούτε καν συναισθηματικού τύπου, ας πούμε «αν δεν θέλεις, τελειώσαμε*». Προσπερνώ ότι θέλει να έχει σχεδόν πλατωνική σχέση με κάποιον, 20 χρονών γαϊδούρα.

* που κι αυτό δεν είναι ακριβώς συναισθηματικός εκβιασμός γιατί αν δεν θέλει κανενός είδους σωματική επαφή αυτό δεν είναι σεξουαλική σχέση και ο εκβιασμός είναι στην ουσία από την μεριά της, γιατί θέλει να κρατάει δέσμιο κάποιον σε μια ασεξουαλική σχέση χωρίς να το θέλει εκείνος, με την υπόσχεση μελλοντικού σεξ.
Γιατί πιστεύεις το κάνει ενώ περιγράφει ότι της είναι δυσάρεστη εμπειρία και δεν θέλει να το κάνει;
Επειδή βρίσκεται σε σύγχυση με όλες αυτές τις μαλακίες που διαβάζει και δημιουργεί πουριτανικές ενοχές στον εαυτό της.

Αυτό αν δεχτούμε ότι δεν είναι είτε ανισόρροπη είτε τρολ. Γιατί το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό με αυτήν την αφήγηση είναι ότι αν ήταν φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε στον γκόμενό της «ένιωσα βρόμικη» και θα καθόταν να το συζητήσουν. Αυτός θα προβληματιζόταν, θα της έλεγε «και τι θες να κάνουμε;» και αν αυτή απαντούσε «να περιμένουμε και κάποια στιγμή θα κάνουμε σεξ» θα συνέβαινε ένα από δύο πράγματα: ή θα δεχόταν αυτός να περιμένει ή θα της έλεγε ότι δεν είναι λογικό στην ηλικία τους να περιμένουν την επιφοίτηση και αν δεν θέλει να του το πει για να χωρίσουν. Αλλά βλέπεις, ίσως αυτό φοβάται η τύπισσα. Μην της πει να χωρίσουν, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αν αυτή θέλει να τον κρατάει σε ασεξουαλική σχέση. Να πω ότι ήταν 15 να το καταλάβω, αλλά κοντεύουν να πιάσουν αράχνες τα γεννητικά τους όργανα. Δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατάει σε μια σχέση που αυτός δεν θέλει να βρίσκεται. Αν δεν είναι έτοιμη, ας του το πει για να ελευθερωθεί κι αυτός και να βρει μια που είναι. Αλλά δεν είναι έντιμο να τον κρατάει εγωιστικά επειδή από την άλλην δεν θέλει να τον αφήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Μαρ 2021, 23:10

Winston Smith έγραψε:
20 Μαρ 2021, 23:05
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 23:01
Winston Smith έγραψε:
20 Μαρ 2021, 22:57

Γιατί είναι ηλίθια. Αν δεν θέλει, να μη το κάνει και να τον παρατήσει, όπως συμφώνησες πριν. Τώρα γιατί μιλάς για εξαναγκασμό;

Τα περί "εξαναγκασμού" και "σεξουαλικής κακοποίησης" είναι αστεία. Ακόμα και αν της έλεγε "αν δεν μου πάρεις πίπα, τελειώσαμε" δεν είναι εξαναγκασμός. Αυτός θέλει να είναι με κάποια που του παίρνει πίπες, αυτό θέλει από μία ερωτική/σεξουαλική σχέση. Αυτή δεν θέλει να είναι με κάποιον και να του παίρνει πίπες. Δεν θέλουμε τα ίδια, χωρίζεις σαν ενήλικος και τέλος. Τώρα αν αυτή πιστεύει ότι είναι καλύτερο να μείνει με αυτόν, δεν της φταίει κανείς, δεν την απείλησε με κάνα μαχαίρι.
Αν η άλλη γουστάρει να είναι μαζί του και αυτός πατάει σε αυτο τι είναι; Ψυχολογικός εκβιασμός είναι ρε συ. Αφού ρε φίλος βλέπεις το κορίτσι δεν θέλει, γιατί πατάς στην καψούρα της για να παίρνεις αυτό που θες; πήγαινε σε άλλη. Αυτή είπαμε είναι χαϊβάνι.
Και αυτός χαϊβάνι είναι, θολωμένος από τις καύλες του, άμα το πάμε έτσι, δεν φταίει.

Εγώ πάλι λέω να αντιμετωπίζουμε τους ενήλικους σαν ενήλικους και τις γυναίκες σαν νορμάλ ανθρώπους και όχι χαζά/εύθραυστα/ανώριμα κοριτσάκια. Σε άλλα νήματα αναφέρεσαι στη διαφορά ηλικίας σαν δικαιολογία ότι ο μεγαλύτερος εκμεταλλεύεται την μικρότερη. Τώρα που δεν υπάρχει αυτό, πάλι την εκμεταλλεύεται αυτός γιατί η κοπέλα είναι χαϊβάνι. Πολύ τις υποτιμάς τις γυναίκες για φεμινίστρια.
Δεν είναι θέμα ηλικίας κύριε Winston. Και 40αρα να ήταν με μηδέν σχέσεις και σεξουαλικη ζωή και λόγω έρωτα την πάταγε και του εκάνε τα χατίρια χαϊβάνι θα ήταν. Και ο άντρας να της έκανε τα χατίρια λόγω έρωτος χαϊβάνι θα ήτανε. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός φαίνεται να εκμεταλλεύεται την καψούρα της και εμμέσως την υποχρεώνει να κάνει κάτι που δεν θέλει και του το έχει πει. Πως να το κάνουμε τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Μαρ 2021, 23:13

hellegennes έγραψε:
20 Μαρ 2021, 23:10
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 22:44
hellegennes έγραψε:
20 Μαρ 2021, 22:42

Αν το κάνει ενώ δεν θέλει είναι απλώς ηλίθια. Δεν βλέπω να περιγράφει κανέναν εξαναγκασμό. Ούτε καν συναισθηματικού τύπου, ας πούμε «αν δεν θέλεις, τελειώσαμε*». Προσπερνώ ότι θέλει να έχει σχεδόν πλατωνική σχέση με κάποιον, 20 χρονών γαϊδούρα.

* που κι αυτό δεν είναι ακριβώς συναισθηματικός εκβιασμός γιατί αν δεν θέλει κανενός είδους σωματική επαφή αυτό δεν είναι σεξουαλική σχέση και ο εκβιασμός είναι στην ουσία από την μεριά της, γιατί θέλει να κρατάει δέσμιο κάποιον σε μια ασεξουαλική σχέση χωρίς να το θέλει εκείνος, με την υπόσχεση μελλοντικού σεξ.
Γιατί πιστεύεις το κάνει ενώ περιγράφει ότι της είναι δυσάρεστη εμπειρία και δεν θέλει να το κάνει;
Επειδή βρίσκεται σε σύγχυση με όλες αυτές τις μαλακίες που διαβάζει και δημιουργεί πουριτανικές ενοχές στον εαυτό της.

Αυτό αν δεχτούμε ότι δεν είναι είτε ανισόρροπη είτε τρολ. Γιατί το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό με αυτήν την αφήγηση είναι ότι αν ήταν φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε στον γκόμενό της «ένιωσα βρόμικη» και θα καθόταν να το συζητήσουν. Αυτός θα προβληματιζόταν, θα της έλεγε «και τι θες να κάνουμε;» και αν αυτή απαντούσε «να περιμένουμε και κάποια στιγμή θα κάνουμε σεξ» θα συνέβαινε ένα από δύο πράγματα: ή θα δεχόταν αυτός να περιμένει ή θα της έλεγε ότι δεν είναι λογικό στην ηλικία τους να περιμένουν την επιφοίτηση και αν δεν θέλει να του το πει για να χωρίσουν. Αλλά βλέπεις, ίσως αυτό φοβάται η τύπισσα. Μην της πει να χωρίσουν, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αν αυτή θέλει να τον κρατάει σε ασεξουαλική σχέση. Να πω ότι ήταν 15 να το καταλάβω, αλλά κοντεύουν να πιάσουν αράχνες τα γεννητικά τους όργανα. Δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατάει σε μια σχέση που αυτός δεν θέλει να βρίσκεται. Αν δεν είναι έτοιμη, ας του το πει για να ελευθερωθεί κι αυτός και να βρει μια που είναι. Αλλά δεν είναι έντιμο να τον κρατάει εγωιστικά επειδή από την άλλην δεν θέλει να τον αφήσει.
Σωστός στο μπολντ. Προφανώς εκεί πατάει και ο τύπος της ιστορίας για να την αναγκάζει με πλάγιο τρόπο να κάνει αυτό που θέλει αυτός.
Αυτή πως τον κρατάει σε μια ασεξουαλική σχέση και δεν την αφήνει; μήπως λόγω χωριού είναι περιορισμένες οι επιλογές του και για αυτό είναι και αυτός ακόμα παρθένος;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 20 Μαρ 2021, 23:15

Καλοκαίρι έγραψε:
20 Μαρ 2021, 21:59
Juno έγραψε:
20 Μαρ 2021, 21:46
Καλοκαίρι έγραψε:
20 Μαρ 2021, 21:35

Μωρέ δεν θα περάσει κανένας συνειδητοποιημένος δημότης; Θα στο κλείσει το καπάκι και θα ανασάνουμε λίγο. Που σε αφήνουνε όλο με ανοιχτό, τα ζώα.
Και μόνον που αφηνιάζεις με αυτά τα smilies, χωρίς σχόλιο, δείχνει πόσο λυσσαμένη είσαι. Χαλάρωσε.
Ξέρεις κι από αφηνιάσματα προφανώς. Όταν δούλευες στο στάβλο με τη κοπριά δύσκολες εποχές ε;
Μόνο δουλειά γραφείου έχω κάνει. Βλέπω έχεις σκάσει με το come out που έκανες με το ζόρι. :c020:
Σε στάβλο μία φορά έχω πάει, εκδρομή με το σχολείο, σε είδα να τρως σβουνιές, σιχάθηκα και δεν ξαναπάτησα. :078:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μαρ 2021, 23:18

Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 23:13
Σωστός στο μπολντ. Προφανώς εκεί πατάει και ο τύπος της ιστορίας για να την αναγκάζει με πλάγιο τρόπο να κάνει αυτό που θέλει αυτός.
Αυτή πως τον κρατάει σε μια ασεξουαλική σχέση και δεν την αφήνει; μήπως λόγω χωριού είναι περιορισμένες οι επιλογές του και για αυτό είναι και αυτός ακόμα παρθένος;
Τι πώς τον κρατάει; Του υπόσχεται ότι θα γίνει στο μέλλον. Αν είναι τίμια, ας πει «δεν είμαι έτοιμη» αλλά να τον αφήσει στο ενδιάμεσο να κάνει ό,τι θέλει. Αυτός είναι ξεκάθαρος ότι θέλει σεξουαλική σχέση και όχι αγκαλίτσες για 13χρονα. Αυτή δεν είναι. Αυτή δεν θέλει να τον χωρίσει, αυτός μια χαρά θα την χώριζε αν του έλεγε ότι θα έχουν ασεξουαλική σχέση. Και θέλει να τον κρατάει δέσμιο και αισθάνεται θύμα και τον κατηγορεί σε πατσαβουρίστικα site. Ανέντιμη.

Το «αν δεν θες χωρίζουμε» δεν είναι εξαναγκασμός. Είναι ξεκάθαρη εξήγηση. Εγώ θέλω, εσύ δεν θέλεις, άρα να βρούμε ο καθένας κάποιον άλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Μαρ 2021, 23:29

hellegennes έγραψε:
20 Μαρ 2021, 23:18
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 23:13
Τι πώς τον κρατάει; Του υπόσχεται ότι θα γίνει στο μέλλον. Αν είναι τίμια, ας πει «δεν είμαι έτοιμη» αλλά να τον αφήσει στο ενδιάμεσο να κάνει ό,τι θέλει. Αυτός είναι ξεκάθαρος ότι θέλει σεξουαλική σχέση και όχι αγκαλίτσες για 13χρονα. Αυτή δεν είναι. Αυτή δεν θέλει να τον χωρίσει, αυτός μια χαρά θα την χώριζε αν του έλεγε ότι θα έχουν ασεξουαλική σχέση. Και θέλει να τον κρατάει δέσμιο και αισθάνεται θύμα και τον κατηγορεί σε πατσαβουρίστικα site. Ανέντιμη.

Το «αν δεν θες χωρίζουμε» δεν είναι εξαναγκασμός. Είναι ξεκάθαρη εξήγηση. Εγώ θέλω, εσύ δεν θέλεις, άρα να βρούμε ο καθένας κάποιον άλλον.

Μα λέει ότι του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν αισθάνεται έτοιμη και θέλει να το πάνε σιγά σιγά και εκείνος συμφώνησε. Σε τι τον εξαπατά; όταν αισθανθεί έτοιμη θα το κάνει μαζί του. Αυτός αφού δεν ήθελε να περιμενει γιατί συμφώνησε και γιατί παραμένει;
κι από την στιγμή που του λέει δεν μου αρέσει να σου κάνω στοματικό γιατί επιμένει; ας πάει στην επόμενη να πάρει αυτά που θέλει.

Que Sera, Sera...

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 20 Μαρ 2021, 23:43

Σεξ και πρασινάλογα...

Όσο σκέφτομαι από πόσες ανοησίες γλίτωσα τώρα που γέρασα, αναγαλλιάζει η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μαρ 2021, 23:50

Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 23:29
Μα λέει ότι του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν αισθάνεται έτοιμη και θέλει να το πάνε σιγά σιγά και εκείνος συμφώνησε. Σε τι τον εξαπατά; όταν αισθανθεί έτοιμη θα το κάνει μαζί του. Αυτός αφού δεν ήθελε να περιμενει γιατί συμφώνησε και γιατί παραμένει;
κι από την στιγμή που του λέει δεν μου αρέσει να σου κάνω στοματικό γιατί επιμένει; ας πάει στην επόμενη να πάρει αυτά που θέλει.
Αν δεν θέλει, ας τον χωρίσει. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες. Αλλιώς είναι εξαπάτηση, γιατί αυτός συμφώνησε υπό την προϋπόθεση να κάνουν όλα τα άλλα. Αν αυτήν δεν θέλει ούτε τα άλλα, ας τον χωρίσει. Δεν την εκβιάζει, δεν την κρατάει με κάποιον τρόπο. Δικαίωμά του είναι να ζητάει κι αυτής δικαίωμα να μην το δίνει. Απλά δεν θέλει να τον χάσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 21 Μαρ 2021, 00:01

hellegennes έγραψε:
20 Μαρ 2021, 23:50
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 23:29
Αν δεν θέλει, ας τον χωρίσει. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες. Αλλιώς είναι εξαπάτηση, γιατί αυτός συμφώνησε υπό την προϋπόθεση να κάνουν όλα τα άλλα. Αν αυτήν δεν θέλει ούτε τα άλλα, ας τον χωρίσει. Δεν την εκβιάζει, δεν την κρατάει με κάποιον τρόπο. Δικαίωμά του είναι να ζητάει κι αυτής δικαίωμα να μην το δίνει. Απλά δεν θέλει να τον χάσει.

Μα δεν λέει κάτι τέτοιο στο κείμενο. Για την ακρίβεια λέει

"Του ειχα ξεκαθαρισει πως θελω να το παμε σιγα σιγα ,να μη βιαστουμε και ειχε συμφωνησει. Ωστοσο εχουμε κανει τα παντα περα απο διείδυση.

..........συζητησαμε το θεμα του στοματικου

,και του ειπα πως δεν μου αρεσει να το κανω

δεν με κανει να νιωθω καλα με τον εαυτο μου .

Εδειξε να καταλαβαινει"
.
Συμφωνώ δεν θέλει να τον χάσει και κάνει κάτι δυσάρεστο για αυτή και του το έχει πει. Αυτός που το ξέρει ότι δεν θέλει να του κάνει στοματικό και την πιέζει να το κανει επειδή πατάει στο γεγονός ότι δεν θέλει να τον χάσει, δεν χρησιμοποιεί ψυχολογικό εκβιασμό;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 21 Μαρ 2021, 00:19

Όχι, δεν βλέπω να την πιέζει, σύμφωνα με την δική της αφήγηση, με κάποιον ουσιαστικό τρόπο. Το να ζητάς κάτι δεν είναι πίεση. Έχει το δικαίωμα να του πει όχι. Αν του λέει όχι και μετά το κάνει ενώ δεν το θέλει, είναι απλώς ηλίθια. Δεν υπάρχει κάτι πέρα απ' αυτό να συζητήσουμε.

Αυτή φοβάται ότι θα την χωρίσει αν του πει όχι. Ε, δεν μπορεί να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αν γι' αυτήν έχει πιο πολύ σημασία μην τον χάσει, ας κάνει κάτι που δεν θέλει. Πρόβλημά της. Αν υπερτερεί το «δεν θέλω», ας μην το κάνει. Αυτή φοβάται ότι θα την χωρίσει, δεν λέει καν κάπου αυτός ότι θα την χωρίσει για να το πεις συναισθηματικό εκβιασμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 21 Μαρ 2021, 00:36

20 χρονών κοριτσάκι το φυσιολογικό θα ήταν να έχει μια νορμάλ σεξουαλική ζωή.
Αλλά εδώ σου λέει ότι ο άλλος, 22 χρονών μαντράχαλος, είναι ακόμα παρθένος!
ΣΕ ΤΙ ΦΛΩΡΟΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ; :011:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 21 Μαρ 2021, 12:11

Καλοκαίρι έγραψε:
20 Μαρ 2021, 21:31
Νομίζω ότι θα έβγαινε ω πληροφορία πρώτο και θα ξεχώριζε τόσο που εν θα κάναμε λόγο για αμφιβολίες. Δεν είπε ότι βιάστηκε ή εξαναγκάστηκε. Ένα υπαρξιακό βγάζει γιατί δεν είναι ικανοποιημένη από το τι κάνει. Δεν ρίχνω φταίξιμο στον άλλον που πολύ φυσιολογικά το ζητάει στη φάση που βρίσκεται.
Πολύ πιθανόν.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 21 Μαρ 2021, 12:15

hellegennes έγραψε:
20 Μαρ 2021, 21:51
Μα την ξέρω από την πλευρά της γυναίκας. Που είναι αυτή που κάνει την «καταγγελία». Είδες εσύ να περιγράφει κάποιον εξαναγκασμό;
Ναι, του έχει πει, ότι γενικά δεν γουστάρει πίπες, και πάνω στο κόλπο ο τζες, λέει, ότι της ζητάει πίπα. Από τη στιγμή που του το είπε πρέπει να είναι ξεκομμένο, και να γίνει μόνο αν η τύπισσα το αναιρέσει και πει, Έλα, είπα-ξείπα, βάλτο μου στο στόμα. Το όχι, πρέπει να σημαίνει όχι. Αν η γκόμενα λέει όχι και εννοεί ναι, είναι δικό της πρόβλημα, αλλά εδώ έγραψε στο περιοδικό γράμμα για το θέμα της.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 21 Μαρ 2021, 12:18

Η λογικη λεει οτι εφοσον δεν της αρεσει να παιρνει πιπες, πρεπει να μας πει τι της αρεσει να κανει.
Ας δοκιμασει και τις αλλες λυσεις και μετα ας μας πει τι ακριβως θελει.
Με υποθεσεις πιπες, πιπες σωστες δεν γινονται.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Μαρ 2021, 12:26

Ναύτης έγραψε:
21 Μαρ 2021, 00:36
20 χρονών κοριτσάκι το φυσιολογικό θα ήταν να έχει μια νορμάλ σεξουαλική ζωή.
Αλλά εδώ σου λέει ότι ο άλλος, 22 χρονών μαντράχαλος, είναι ακόμα παρθένος!
ΣΕ ΤΙ ΦΛΩΡΟΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ; :011:

Εικόνα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών