blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 01:25
Να χεις την ησυχια σου; Τι εισαι, κανας γεροντας μηπως; Εγω παλι νομιζω πως εισαι ακομα πιο αχωνευτος και μαλακας στην ιδιωτικη σου ζωη, ελαχιστοι σε ανεχονται και εχεις βρει αυτη τη μαλακια να λες για να πεισεις τον εαυτο σου ¨βαριέμαι γρήγορα" "να έχω την ησυχία μου" και τετοιες μουφες.
Με το να βγάζεις τέτοιου είδους συμπεράσματα για όποιον είναι μόνος του, δεν προσβάλλεις μόνο τον Χέλι, με τον οποίο έχετε την κόντρα, προσβάλλεις όλους όσους είμαστε καιρό μόνοι. Δίνεις εξουσία στις γυναίκες να ορίσουν την αξιοπρέπεια των ανδρών που δεν τους αναλογεί κι έχει και τόσο ειδικό βάρος που πολλές θα την αποποιούνταν.
Έχεις σκεφτεί ότι το να κρίνει κάποιος ότι δεν θα ήταν κατάλληλος για σχέση μπορεί να είναι και ώριμη απόφαση; Προκειμένου κι αυτός που την παίρνει να μην γουστάρει κι δυνητική η κοπέλα να ζοριστεί, αντιστέκεται στις σεξομόδες και μένει μόνος του.
Ή μπορεί κάποιος να έχει τραύματα από προηγούμενες σχέσεις που δεν έχουν επουλωθεί, δεν έχουν μόνο οι άνδρες το "προνόμιο" να δημιουργούν τραύματα.
Αυτά δεν τα λέω για τον Χέλι, αλλά για όλους όσους έχουν καιρό που δεν είναι σε σχέση.