Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2020, 00:38

blackpaint έγραψε:
20 Μάιος 2020, 00:27
hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2020, 00:00
Όχι αλήθεια, συγκινήθηκα από την αγάπη σου. Ειλικρινά.

Από μυθιστορηματικός αντιήρωας έγινες ήρωας Άρλεκιν.

Αλήθεια, ξέρεις τι είναι το σύμπλεγμα κατωτερότητας;
η συναισθηματικη σου ρηχοτητα μπορει να αντιληφθει την αγαπη μονο ως μελο και αρλεκιν;
Μόνο σε μελό και άρλεκιν μπορεί κανείς να συναντήσει φράσεις τύπου «εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες». :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 00:47

ναι αλλα εχει πλακα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 20 Μάιος 2020, 01:25

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2020, 00:36
Όχι. Έχω πει πολλές φορές ότι όχι απλώς είμαι συχνά μόνος, γιατί βαριέμαι γρήγορα, αλλά και ότι γενικά μού αρέσει να είμαι μόνος μου και να έχω την ησυχία μου.

Εσύ είσαι που νιώθεις ότι είναι υποτιμητικό να σου πει κάποιος ότι έμεινες μόνος σου για οποιοδήποτε διάστημα και θέλεις να μας διαβεβαιώσεις ότι δεν έχεις μείνει ποτέ χωρίς... «κατάκτηση».
Να χεις την ησυχια σου; Τι εισαι, κανας γεροντας μηπως; Εγω παλι νομιζω πως εισαι ακομα πιο αχωνευτος και μαλακας στην ιδιωτικη σου ζωη, ελαχιστοι σε ανεχονται και εχεις βρει αυτη τη μαλακια να λες για να πεισεις τον εαυτο σου ¨βαριέμαι γρήγορα" "να έχω την ησυχία μου" και τετοιες μουφες.
Οσο για τον κρετινο στον οποιο απαντησα, ηθελε σαφως να με μειωσει. Πηρε ομως τ αρχιδια μου και τωρα βουλωνει. Οπως θα πρεπε να κανες και συ, αντι να με παρακαλας να σε εξευτελισω παλι, εχοντας γινει ο κολαουζος μου απο νημα σε νημα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 20 Μάιος 2020, 01:31

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2020, 00:38
blackpaint έγραψε:
20 Μάιος 2020, 00:27
hellegennes έγραψε:
Όχι αλήθεια, συγκινήθηκα από την αγάπη σου. Ειλικρινά.

Από μυθιστορηματικός αντιήρωας έγινες ήρωας Άρλεκιν.

Αλήθεια, ξέρεις τι είναι το σύμπλεγμα κατωτερότητας;
η συναισθηματικη σου ρηχοτητα μπορει να αντιληφθει την αγαπη μονο ως μελο και αρλεκιν;
Μόνο σε μελό και άρλεκιν μπορεί κανείς να συναντήσει φράσεις τύπου «εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες». :lol:
για να το λες, θα πρεπει να εχεις διαβασει πολλα. Θα πρεπε ισως να δοκιμαστεις να γραψεις κανενα, πιστευω πως η ποιοτητα της γραφης σου επαρκει για αυτο το ειδος, αν και δυσκολευομαι παρα πολυ να δω με ποιο τροπο θα μπορουσες να γινεις ελκυστικος στο γυναικειο αναγνωστικο κοινο.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2020, 02:05

Μαλάκα, ούτε στο νηπιαγωγείο. Πραγματικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 20 Μάιος 2020, 02:15

blackpaint έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:25
Να χεις την ησυχια σου; Τι εισαι, κανας γεροντας μηπως; Εγω παλι νομιζω πως εισαι ακομα πιο αχωνευτος και μαλακας στην ιδιωτικη σου ζωη, ελαχιστοι σε ανεχονται και εχεις βρει αυτη τη μαλακια να λες για να πεισεις τον εαυτο σου ¨βαριέμαι γρήγορα" "να έχω την ησυχία μου" και τετοιες μουφες.
Με το να βγάζεις τέτοιου είδους συμπεράσματα για όποιον είναι μόνος του, δεν προσβάλλεις μόνο τον Χέλι, με τον οποίο έχετε την κόντρα, προσβάλλεις όλους όσους είμαστε καιρό μόνοι. Δίνεις εξουσία στις γυναίκες να ορίσουν την αξιοπρέπεια των ανδρών που δεν τους αναλογεί κι έχει και τόσο ειδικό βάρος που πολλές θα την αποποιούνταν.

Έχεις σκεφτεί ότι το να κρίνει κάποιος ότι δεν θα ήταν κατάλληλος για σχέση μπορεί να είναι και ώριμη απόφαση; Προκειμένου κι αυτός που την παίρνει να μην γουστάρει κι δυνητική η κοπέλα να ζοριστεί, αντιστέκεται στις σεξομόδες και μένει μόνος του.
Ή μπορεί κάποιος να έχει τραύματα από προηγούμενες σχέσεις που δεν έχουν επουλωθεί, δεν έχουν μόνο οι άνδρες το "προνόμιο" να δημιουργούν τραύματα.

Αυτά δεν τα λέω για τον Χέλι, αλλά για όλους όσους έχουν καιρό που δεν είναι σε σχέση.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2020, 02:35

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι για μακροχρόνιες σχέσεις.

Α, επίσης δεν προσβάλλομαι. Με προσβάλλουν μόνο αρνητικές απόψεις ατόμων που εκτιμώ. Ούτε καν ενοχλούμαι. Με ενοχλεί μόνο να λέει κάποιος ψέματα για μένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 20 Μάιος 2020, 02:42

Βλήμα έγραψε:
20 Μάιος 2020, 02:15
blackpaint έγραψε:
Με το να βγάζεις τέτοιου είδους συμπεράσματα για όποιον είναι μόνος του, δεν προσβάλλεις μόνο τον Χέλι, με τον οποίο έχετε την κόντρα, προσβάλλεις όλους όσους είμαστε καιρό μόνοι. Δίνεις εξουσία στις γυναίκες να ορίσουν την αξιοπρέπεια των ανδρών που δεν τους αναλογεί κι έχει και τόσο ειδικό βάρος που πολλές θα την αποποιούνταν.

Έχεις σκεφτεί ότι το να κρίνει κάποιος ότι δεν θα ήταν κατάλληλος για σχέση μπορεί να είναι και ώριμη απόφαση; Προκειμένου κι αυτός που την παίρνει να μην γουστάρει κι δυνητική η κοπέλα να ζοριστεί, αντιστέκεται στις σεξομόδες και μένει μόνος του.
Ή μπορεί κάποιος να έχει τραύματα από προηγούμενες σχέσεις που δεν έχουν επουλωθεί, δεν έχουν μόνο οι άνδρες το "προνόμιο" να δημιουργούν τραύματα.

Αυτά δεν τα λέω για τον Χέλι, αλλά για όλους όσους έχουν καιρό που δεν είναι σε σχέση.
Λυπαμαι πολυ εαν αυτο που εγραψα σε πληγωσε, αλλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Γνωριζω τον πονο που περιγραφεις. Δεν μιλαγα ομως για σενα. Δεν γενικευσα, δεν υποτιμησα τους μοναχικους και μονους ανθρωπους. Απαντησα μονο σε κατι μαλακες που εχουν εμμονη με την παρτη μου.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 02:45

η μονη εμμονη ειναι αυτη που σε κατατρωει να εισαι αρεστος στις γυναικες -
λιωνεις κ λαχταρας εστω κ για μια λεξη συμπαθειας -λιγη σημασια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2020, 02:51

Ποια εμμονή, βρε κολοκυθοκεφτέ; :smt005:

Εγώ απλώς απάντησα στις βλακειούλες που έγραψες. Εσύ παραθέτεις δικά μου ποστ που έγραψα μήνες πριν και είμαι εγώ που έχω εμμονή μαζί σου; :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2020, 02:53

Αγις έγραψε:
20 Μάιος 2020, 02:45
Πράγμα στο οποίο ψαρώνει μόνο η Νάιδα κι αυτή μόνο επειδή της βγαίνει το συναίσθημα οίκτου γιατί θεωρεί ότι όλοι του επιτίθενται. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 03:00

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2020, 02:53
Αγις έγραψε:
20 Μάιος 2020, 02:45
Πράγμα στο οποίο ψαρώνει μόνο η Νάιδα κι αυτή μόνο επειδή της βγαίνει το συναίσθημα οίκτου γιατί θεωρεί ότι όλοι του επιτίθενται. :lol:
ε ναι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 20 Μάιος 2020, 03:15

Βλήμα έγραψε:
20 Μάιος 2020, 02:15
blackpaint έγραψε:

.

Η μοναξιά κρύβει παγίδες.....καί πληγώνει.....

Μάλιστα κύριε.....μάλιστα κύριε.....

Μα τις νυχτιές σαν συλλογιέμαι....τα μάτια της τά μενεξιά.....

Φοβάμαι καί αναρωτιέμαι.....πως θα σ αντέ.....πώς θα σ αντέξω Μοναξιά.....

Μαλιστα κύριε.....μάλιστα κύριε.....

.
images (27) (1).jpg
images (27) (1).jpg (4.15 KiB) Προβλήθηκε 979 φορές

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 20 Μάιος 2020, 03:25

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
20 Μάιος 2020, 03:15
images (27) (1).jpg

.
Όποιον και όποια δεν έχει χτυπήσει ανηλεώς η τύχη, το να είναι μόνοι είναι θέμα επιλογής. Το ρίχνουμε στην τύχη γιατί μπορεί να αλλάξει. Όταν κάποιος λέει "φταίει η τύχη η πουτάνα" λέει επίσης, χωρίς να το εκστομίζει, " άρα μπορεί αν πάω μια βόλτα αύριο να βρω την γυναίκα της ζωής μου και να αλλάξει η τύχη μου". Αν αντιληφθεί ότι είναι επιλογή του κάνει την αρχή μιας πολύ επώδυνης και χρονοβόρας διαδικασίας που ολοκληρώνεται μόνο με την ψυχανάλυση.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 20 Μάιος 2020, 03:30

blackpaint έγραψε:

ποτε δεν ημουνα μονος ρε μουργο, παντα ειχα μια η περισσοτερες γυρω μου.

κόβω τα σύννεφα από ψέμματα
και σου σφίγγω αδερφικά τον ώμο,
χασταγκ, νοχομο

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών