Και βέβαια είναι.Ναύτης έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 12:55Εντάξει, ρε παιδί μου, ας βρίσκανε κάτι άλλο. Μα πες μου σε παρακαλώ, είναι αυτό εικόνα για να παραπέμπει σε threesome φάση;
κάπου έλεος δηλαδή
Εγώ θέλω με αυτές.

Και βέβαια είναι.Ναύτης έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 12:55Εντάξει, ρε παιδί μου, ας βρίσκανε κάτι άλλο. Μα πες μου σε παρακαλώ, είναι αυτό εικόνα για να παραπέμπει σε threesome φάση;
κάπου έλεος δηλαδή
Α εντάξει, δεν λέω! Δε γμται, μόνοκερως-μονόκερως, εκεί θα τα χαλάσουμε;
Ρε το νάνο, μερακλής μας προέκυψε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 12:57Και βέβαια είναι.
Εγώ θέλω με αυτές.
Και το να εισβάλλεις στο καπιτώλιο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 12:14Όχι, εμείς δεν τα θεωρούμε ακτιβισμό. Ακτιβισμός είναι να πας να θηλάσεις μόνη σου στο Central Park. Να στήσεις σκηνή έξω από το Λευκό Οίκο. Να κινδυνεύσεις να φας ξύλο και χημικά από μπάτσους.
Το αναφαίρετο δικαίωμα των ανθρώπων να ζουν και να είναι ενεργοί πολίτες σε μια κοινωνία, δεν θεωρείται ακτιβισμός. Το να ενστερνίζεσαι όμως, τη βια και να προτρέπεις σ'αυτήν, με αποτέλεσμα την αντίδραση που θα εισπράξεις, είναι τελείως διαφορετική συνθήκη.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 12:14Όχι, εμείς δεν τα θεωρούμε ακτιβισμό. Ακτιβισμός είναι να πας να θηλάσεις μόνη σου στο Central Park. Να στήσεις σκηνή έξω από το Λευκό Οίκο. Να κινδυνεύσεις να φας ξύλο και χημικά από μπάτσους.
Αυτά που κάνει είναι για φλούφληδες μέινστριμ ντεμοκρατς, μπούμερς που κάνουν πολιτική τρώγοντας ντόνατς στον καναπέ τους.
Γιατί ντροπή μας; κανονικά θα έπρεπε να συγχαίρεις που εγκρίνουμε και αποδεχόμαστε φάσεις της lgbtqhdiwowi κοινότηταςΚαραμελίτσα έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 11:54Ντροπή σας.George_V έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 11:53Who cares? Όλοι οι υπόλοιποι εγκρινουμε.Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 11:50Κρίμα την κοπέλα. Αντί να πάρει αφορμή από τα βιώματά της και να πολεμήσει συγκροτημένα ενάντια στην πατριαρχία, πήγε 30 χρονών και ακόμα προσπαθεί να εκδικηθεί τον πατέρα της με το σεξ και τη διαφήμισή του.
Σενέκας έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 11:57στοίχημα ότι έχει μεγαλύτερο ακτιβιστικό street cred απο'σεναΚαραμελίτσα έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 11:50Κρίμα την κοπέλα. Αντί να πάρει αφορμή από τα βιώματά της και να πολεμήσει συγκροτημένα ενάντια στην πατριαρχία, πήγε 30 χρονών και ακόμα προσπαθεί να εκδικηθεί τον πατέρα της με το σεξ και τη διαφήμισή του.
η Καραξυνίτσα είναι γυναικαρχιακή σκέτο, το έχει ξεκαθαρίσει αυτό σε παλαιότερες προγραμματικές της δηλώσεις, δεν εντάσσεται ούτε στον αναρχομπάχαλο χώρο, ούτε στους δικαιωματιστές γενικών καθηκόντων, άντε κάνα σύριζα στο τσακίρ κέφι και πάλι με βαριά καρδιά
Φεμινίστρια είμαι. Έχω ακριβώς μηδέν σχέση με τα Lgbt δικαιωματικά.
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 16:20
δηλαδή τι έχεις να χωρίσεις με μία λεσβία; σας αρέσει η ίδια γυναίκα;
Δεν μου αρεσουν ουτε τριο ουτε παρτζουζες.