Κοινόβιο, κάμπινγκ , κατασκήνωση .
Έλεος με τη μανία να φτιάχνετε έννοιες που υπάρχουν ήδη
Κοινόβιο, κάμπινγκ , κατασκήνωση .
απευθειας παυει να υπαρχει ως κοινωνια
ενταξει μερικοι δεν κάνουν ούτε με τα αντερα τουςΖενίθεδρος έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 22:44Πίπες. Εδώ με το ζόρι και κρατιούνται δύο άνθρωποι μαζί. Για σχέσεις με περισσοτέρους απο 2 συμμετέχοντες ισχύει ό,τι και για τα υπέρβαρα στοιχεία του περιοδικού πίνακα, είναι ραδιενεργά και ασταθή.
Σε τι καμπινγκ πηγαινεις;
4.Σχεσιακή αναρχία (relationship anarchy): ένα παρακλάδι της πολυσυντροφικότητας. Οι άνθρωποι που την ασκούν αποφεύγουν την ιεράρχηση των σχέσεων και την κατηγοριοποίησή τους με βάση τις κοινωνικές νόρμες.Αγις έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 23:39Aυτό.zteo έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 22:35
Ποια είναι τα είδη της πολυσυντροφικότητας;
1.Τρεις ή περισσότεροι ενήλικοι που συζούν, μοιράζονται τα οικονομικά τους και μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους, αν έχουν
2.Ένα ζευγάρι που συζεί, ενώ παράλληλα διατηρεί σχέσεις με τρίτα άτομα
3.Ανεξάρτητη (solo) πολυσυντροφικότητα: ένα ανεξάρτητο άτομο διατηρεί ειλικρινείς πολλαπλές σχέσεις χωρίς να γίνεται μέλος ζευγαριού, τριάδας, κ.τ.λ.
4.Σχεσιακή αναρχία (relationship anarchy): ένα παρακλάδι της πολυσυντροφικότητας. Οι άνθρωποι που την ασκούν αποφεύγουν την ιεράρχηση των σχέσεων και την κατηγοριοποίησή τους με βάση τις κοινωνικές νόρμες.
Ποικίλες άλλες δομές πολυσυντροφικών σχέσεων
Νομίζω αυτό είναι κάτι διαφορετικό από polyamory.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 07:42Το έκανα προφατως με δύο παράλληλες σχέσεις ενώ το ήξεραν και οι δύο, και μπορώ να πω είναι κάπως κουραστικό και νιώθεις να κοβεσαι στα δύο. Άσε που τρως και παραπάνω, όπως είχε πει ο Κραουνάκης. Έχει και τα καλά του βέβαια, γιατι όπως ξέρουμε, η μονογαμια είναι θανατος. Μου φαίνεται το καλύτερο είναι μια σταθερή σχέση και ότι συμβεί στα πέριξ στις ελεύθερες σου μέρες, να σκας μύτη βράδυ, και να φεύγεις πρωί.
είναι πιτσιρικάς και φαίνεταιNaida έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 09:09Νομίζω αυτό είναι κάτι διαφορετικό από polyamory.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 07:42Το έκανα προφατως με δύο παράλληλες σχέσεις ενώ το ήξεραν και οι δύο, και μπορώ να πω είναι κάπως κουραστικό και νιώθεις να κοβεσαι στα δύο. Άσε που τρως και παραπάνω, όπως είχε πει ο Κραουνάκης. Έχει και τα καλά του βέβαια, γιατι όπως ξέρουμε, η μονογαμια είναι θανατος. Μου φαίνεται το καλύτερο είναι μια σταθερή σχέση και ότι συμβεί στα πέριξ στις ελεύθερες σου μέρες, να σκας μύτη βράδυ, και να φεύγεις πρωί.
Δεν λέει κάπου πως ντε και καλά πρέπει να μένετε μαζί όλοι παρέα. Εφόσον το ήξεραν και αυτές μπορούσαν να πάνε με οποίους θέλουν, μια χαρά πάει στην κατηγορία. Και πιτσιρίκα με είχε αναλωσει η κοινωνική κατασκευή της μονογαμίας, Τώρα που ωρίμασα σοβαρευτηκα και ανακάλυψα τις πλάνες που με τάιζε το σύστημα.Athos έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 09:11είναι πιτσιρικάς και φαίνεταιNaida έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 09:09Νομίζω αυτό είναι κάτι διαφορετικό από polyamory.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 07:42Το έκανα προφατως με δύο παράλληλες σχέσεις ενώ το ήξεραν και οι δύο, και μπορώ να πω είναι κάπως κουραστικό και νιώθεις να κοβεσαι στα δύο. Άσε που τρως και παραπάνω, όπως είχε πει ο Κραουνάκης. Έχει και τα καλά του βέβαια, γιατι όπως ξέρουμε, η μονογαμια είναι θανατος. Μου φαίνεται το καλύτερο είναι μια σταθερή σχέση και ότι συμβεί στα πέριξ στις ελεύθερες σου μέρες, να σκας μύτη βράδυ, και να φεύγεις πρωί.