Ρε το μικρό!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ρε το μικρό!!
Τιμής ένεκεν
Τόση ώρα με βλεπει που γράφω στο κινητό και ήρθε να μου πει να γίνουμε φίλοι στο φεις
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Εγώ είμαι αντα
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Θα μπορούσε να έιναι κόρη σου. Δεν ξέρω, κάνε ότι τραβάει η ψυχή σου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Αν αρχίσει να σε ρωτάει "τι χαμπάρια εκεί στο πχόρουμ, εκείνος ο Λέονας ακόμα διοργανώνει ντόρτια;" κι άλλα τέτοια περίεργα, να σου μπουν ψύλλοι στ' αφτιά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
brb και tyt έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:21Θα μπορούσε να έιναι κόρη σου. Δεν ξέρω, κάνε ότι τραβάει η ψυχή σου.
Και εγώ λέω ότι είναι μικρό θα κάνω πίσω
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Ακόμα εκεί είσαι ρε; Πόσο ήπιες και δεν μπορείς να σηκωθείς;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Γμτ μου, κοιτάω κάτι κουκλιά κορίτσια γύρω στα 20 και σκέφτομαι ''να σε χαίρονται οι γονείς σου''. Δεν λέει.
όταν λέμε αντα εννοούμε τριάντα ή σαράντα;
Βέβαια οτι και να εννοούμε εγώ είμαι υπέρ του να χωθείς, η κοπέλα μπορεί να γουστάρει μεγαλύτερους γιατι να την απογοητεύσεις;
Βέβαια οτι και να εννοούμε εγώ είμαι υπέρ του να χωθείς, η κοπέλα μπορεί να γουστάρει μεγαλύτερους γιατι να την απογοητεύσεις;
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σιγά μην ξέρει για ντόρτια τότε θα ήταν 15 ετων
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Δεκ 2023, 20:56
-
- 21 Απαντήσεις
- 870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
17 Μαρ 2024, 13:16
-
-
Νέα δημοσίευση Αφγανός έσφαξε άνδρα και μικρό παιδί σε πάρκο στη Βαυαρία
από Αρίστος » 22 Ιαν 2025, 21:35 » σε Εγκληματικότητα - 21 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
24 Ιαν 2025, 16:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση για Κύπρο: Πρώτο το ΑΚΕΛ με μικρό προβάδισμα, τρίτο το ΕΛΑΜ
από KRAKEN » 21 Μάιος 2024, 22:06 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
21 Μάιος 2024, 23:00
-