Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
Μιλάει για προσωπικές προσβολές αυτή που εξαρχής μπήκε στο θέμα εκτρέπωντας το και προσπαθώντας να μειώσει τα επιχειρήματα μου λέγοντας ότι είμαι ένα άλλο μέλος και στη συνέχεια αποφασίζοντας αυθαίρετα να με βαφτίσει "φιλενάδα" ενός άλλου μέλους απλώς και μόνο επειδή δεν έχει τι να πει. Δεν είσαι έφηβη για να συμπεριφέρεσαι έτσι. Εξαρχής δεν ήξερες τίποτα για το θέμα και μπήκες απλώς και μόνο για να σπαμάρεις. Τόσες σελίδες αυτό κάνεις.
Δεν έχεις παραθέσει τίποτα, μόνο προσωπικές προσβολές και γελοιότητες από την πρώτη σελίδα του θέματος. Πρώτα προσπαθείς να μου πεις ότι είμαι παλιό μέλος, μετά επιμένεις εντελώς παράλογα ότι είμαι γυναίκα γιατί έτσι σου καρφώθηκε και όλα αυτά μήπως και πείσεις κανέναν ότι δεν είσαι μια ανισόρροπη κακομοίρα που δεν αντέχει ότι κάποιος την αποστόμωσε. Θα μας πρήζεις για πολύ ακόμα με τις ασυναρτησίες σου;
- blackpaint
ουτε κι αυτοι που βαλατε νομιζαν πως ηταν στ αληθεια γατες, να γινουν "γατες" θελαν, ο ενας μαλιστα το εβλεπε σαν τοτεμικο ζωο, ηταν ινδιανος νομιζω. Τεσπα σε συνεργειο δουλευε , δεν κυνηγαγε ποντικια στα κεραμιδια. Οπως και να χει ειναι τελειως αλλες περιπτωσεις αυτες και απτονται της εικονας του σωματος και οχι της ταυτοτητας. Επαναλαμβανω, το νημα εχει να κανει μ ενα μουσατο που δεν μπαινει καν στον κοπο να ξυρισει τα ποδια του, οχι ν αρχισει εγχειρησεις.
- hellegennes
Σωστά. Το να νομίζεις πως είσαι άλλο φύλο απ' αυτό που είσαι είναι άλλου είδους διαταραχή, που έχει να κάνει με την εικόνα του σώματος. Κάπου στο φάσμα OCD πρέπει να βρίσκεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι σχέση έχει ο ιδεοψυχαναγκασμός με όλα αυτά μόνο εσύ το ξέρεις. Τι αλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα, ρεζιλεύεσαι και μόνο που επιμένεις να γράφεις στο θρεντ. Οι ψυχίατροι ακολουθούν χρόνια τώρα συγκεκριμένα βήματα στο θέμα των τρανς ατόμων, κάτι παραπάνω ξέρουν από σένα.
Έχω την αίσθηση ότι στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον αυτό το θέμα θα διευκρινιστεί επιστημονικά με τρόπο που δεν θα επιδέχεται αμφισβητήσεις.
@ blackpaint και kalorifer. Ποια θα είναι η στάση σας αν η επιστήμη στην συντριπτική της πλειοψηφία το θεωρήσει διαταραχή;
@ blackpaint και kalorifer. Ποια θα είναι η στάση σας αν η επιστήμη στην συντριπτική της πλειοψηφία το θεωρήσει διαταραχή;
- Otto Weininger
Το τραγικότερο όλων είναι η τακτική που ακολουθούν διάφοροι, βρίσκουν την -πιθανή αιτία- ενός προβλήματος και την παρουσιάζουν ως απόδειξη κανονικότητας. Σαν να λέει κάποιος η σχιζοφένεια ; Απόλυτα φυσιολογική, να δες, οφείλεται στη λανθασμένη ερμηνεία από τον εγκέφαλο των διαλείψεων των ντοπαμινεργικών νευρώνων.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Η επιστήμη μέχρι στιγμής κατηγοριοποιεί τον τρανσεξουαλισμό στις διαταραχές. Αυτή είναι η μοναδική πραγματικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μα. οι περισσότερες διαταραχές -αν όχι όλες- έχουν γενετική προέλευση ή οφείλονται μερικώς σε γενετική προδιάθεση.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:10Το τραγικότερο όλων είναι η τακτική που ακολουθούν διάφοροι, βρίσκουν την -πιθανή αιτία- ενός προβλήματος και την παρουσιάζουν ως απόδειξη κανονικότητας. Σαν να λέει κάποιος η σχιζοφένεια ; Απόλυτα φυσιολογική, να δες, οφείλεται στη λανθασμένη ερμηνεία από τον εγκέφαλο των διαλείψεων των ντοπαμινεργικών νευρώνων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
εχει να κανει με την ταυτιση του μεσα με το εξω, το οποιο περιλαμβανει και εμφανιση αλλα κυριως αποδοχη, εαν περναει για το φυλο στο οποιο εχει κανει μεταβαση- γι αυτο και η ψυχιατρικη φιλολογια λεει πως απαξ και αυτο επιτευχθει, η διαταραχη περναει η εστω μειωνεται.hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:04Σωστά. Το να νομίζεις πως είσαι άλλο φύλο απ' αυτό που είσαι είναι άλλου είδους διαταραχή, που έχει να κάνει με την εικόνα του σώματος. Κάπου στο φάσμα OCD πρέπει να βρίσκεται.
οι περιπτωσεις του ανθρωπου γατας η της πρωταθήτριας του μποτοξ εχουν να κανουν μ εμμονες με κατι συγκεκριμενο στο σωμα και δεν σταματανε
Δεν γνωρίζω το θέμα παρά μόνο επιδερμικά και από την σχετική συζήτηση που είχαμε με αφορμή την αλλαγή του φύλλου στα έγγραφα καταλάβαινα ότι δεν υπάρχει μία ενιαία άποψη στον επιστημονικό κόσμο. Όταν τα πάθη κατακάτσουν και τέτοια ζητήματα μπορούν να αντιμετωπίζονται πιο ψυχρά περιμένω ότι θα είναι πιο καθολικά αποδεκτή μία τάση (προς την μία ή την άλλη πλευρά) στον επιστημονικό κόσμοhellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:10Η επιστήμη μέχρι στιγμής κατηγοριοποιεί τον τρανσεξουαλισμό στις διαταραχές. Αυτή είναι η μοναδική πραγματικότητα.
Σιγά σιγά η επιστήμη, ακολουθώντας τον ίδιο δρομο που ακολούθησε και με την ομοφυλοφιλία, αποδέχεται πως ο τρανσεξουαλισμός δεν έχει καμία δουλειά να κατατάσσεται στις διαταραχές. Ήδη έχει βγει από το DSM και ακολουθούν και άλλα. Ήδη άλλωστε , εδώ και πολλά χρόνια, ακολουθείται συγκεκριμένη πρακτική από τους ψυχιάτρους σε σχέση με τα τρανς άτομα, αφού δηλαδή διαπιστωθεί πως ΔΕΝ πάσχουν από κάποια ψυχιατρική διαταραχή, τους δίνεται το πράσινο φως για τη μετάβαση.
Με το να με ρωτάς αυτό που με ρωτάς, είναι σαν μου θέτεις την ερώτηση "τι θα έκανες αν η επιστήμη έλεγε πως η ετεροφυλοφιλία είναι διαταραχή" Δεν μπορώ να απαντήσω θεωρητικά σε ένα τέτοιο ερώτημα, γιατί μου φαίνεται παράλογο. Τα δεδομένα λένε πως ο τρασνεξουαλισμός δεν είναι διαταραχή, αντιθέτως έχει κατά βάση βιολογικές αιτίες που έχουν να κάνουν με την προγεννητική δράση των στεροειδών. Σωστή η παρατήρησή σου ότι η επιστήμη ποτέ δεν πρόκειται "συνολικά" να έχει την ίδια άποψη, γιατί αποτελείται από πολλές φωνές, οπότε το ορθότερο είναι να βλέπουμε τι λέει η πλειοψηφία που βασίζει τα πορίσματα της σε αξιόπιστες έρευνες ορθής μεθοδολογίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 12 Απρ 2018, 22:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hellegennes
blackpaint έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:12εχει να κανει με την ταυτιση του μεσα με το εξω, το οποιο περιλαμβανει και εμφανιση αλλα κυριως αποδοχη, εαν περναει για το φυλο στο οποιο εχει κανει μεταβαση- γι αυτο και η ψυχιατρικη φιλολογια λεει πως απαξ και αυτο επιτευχθει, η διαταραχη περναει η εστω μειωνεται.hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:04Σωστά. Το να νομίζεις πως είσαι άλλο φύλο απ' αυτό που είσαι είναι άλλου είδους διαταραχή, που έχει να κάνει με την εικόνα του σώματος. Κάπου στο φάσμα OCD πρέπει να βρίσκεται.
οι περιπτωσεις του ανθρωπου γατας η της πρωταθήτριας του μποτοξ εχουν να κανουν μ εμμονες με κατι συγκεκριμενο στο σωμα και δεν σταματανε
Μα οι έρευνες δείχνουν ότι τα άτομα αυτά συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα. Δεν σταματάει με την εγχείριση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
χρησιμοποιεις τωρα τη λεξη τρειντ μαρκ των αμερικανων ιεραποστολων και λοιπων χριστιανων γουιτς ντοκτορς, οταν δεν υπαρχει ψυχολογος, ακομα και σκεπτικιστης, που να μην χρησιμοποιει τον δοκιμο ορο, που ειναι τρανσεξουαλικότητα η διεμφυλικοτητα η φυλομεταβατικοτητα.hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:10Η επιστήμη μέχρι στιγμής κατηγοριοποιεί τον τρανσεξουαλισμό στις διαταραχές. Αυτή είναι η μοναδική πραγματικότητα.
Ισως επειδη προσπαθεις να την παρουσιασεις ως παραφιλια και οχι ως θεμα ταυτοτητας; Αλλα τοτε πως ειναι μια ψυχολογικη διαταραχη τοσο σοβαρη οσο η σχιζοφρενεια, αφου ειναι μια απλη παραφιλια;
- blackpaint
Εχουν λιγοτερα προβληματα και καλυτερη εξελιξη απο αυτους που ακολουθησαν αντιθετες θεραπειες, ειδικα οσοι και οσες και οσα εγιναν αποδεκτοι/ες/α απο την κοινωνια.hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:17blackpaint έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:12εχει να κανει με την ταυτιση του μεσα με το εξω, το οποιο περιλαμβανει και εμφανιση αλλα κυριως αποδοχη, εαν περναει για το φυλο στο οποιο εχει κανει μεταβαση- γι αυτο και η ψυχιατρικη φιλολογια λεει πως απαξ και αυτο επιτευχθει, η διαταραχη περναει η εστω μειωνεται.hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:04Σωστά. Το να νομίζεις πως είσαι άλλο φύλο απ' αυτό που είσαι είναι άλλου είδους διαταραχή, που έχει να κάνει με την εικόνα του σώματος. Κάπου στο φάσμα OCD πρέπει να βρίσκεται.
Μα οι έρευνες δείχνουν ότι τα άτομα αυτά συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα. Δεν σταματάει με την εγχείριση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre