Λισαβόνα μέχρι Βλαδιβοστοκ είναι Ευρώπη, δεν ξενιτευεσαι καν.
Sexting και γνωριμιες στο κοινωνικο δικτυο Odnoklasniki
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Sexting και γνωριμιες στο κοινωνικο δικτυο Odnoklasniki

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αληθεια ειναι αυτο αλλα το ταξιδι με τον υπερσιβηρικο θα το εκανα για το yolo

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιος σουβλατζής; Εδώ μιλάμε για μπίζνα....
Αλλά κι εσύ ρε Έλληνα εραστή που σε περίμεναν 4 και μείνανε με το παράπονο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι οχι και παλι οχι.Ουτε καν τι δουλεια κανω δεν ρωτανε.Με το που τους εστελνα μηνυμα απαντουσαν εντος μερικων ωρων.vagabondo έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 18:57Δεν σε ρωτάνε σε ποιό σχολείο πήγες εκεί;plouf έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 18:51Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου συντρολλε να εισαι καλα.Εννοειται οτι δεν θα στειλω ποτε των ποτων γυμνες φωτογραφιες μου ουτεnostromos έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 17:47φιλος μου προσφατα χωρισμενος εκανε γνωριμια με κυρια απο Γαλλια στο fb ... με τα πολλα προχωρησε σε βιντεοκληση μεσω μεσαντζερ ... ο δικος μου αυνανιζοτανε ενω το ιδιο εκανε και η κυρια ... μετα απο δυο ημερες του ηρθε μηνυμα με βιντεο με τον ιδιο και το πουλι στο χερι του οτι θα το εστελνε σε ολες τις επαφες του αν δεν εστελνε 300 ευρω σε μια τραπεζα στην Αφρικη
βιντεο μου σε καμια ποτε και πουθενα μεγαλα παιδια ειμαστε πια.
Εχω να σε διαβεβαιωσω οτι εχω δημιουργησει τοσο καλη σχεση εμπιστοσυνης με τις γυναικες αυτες που μου εκμηστηρευτικαν τα προβληματα
που εχουν στην καθημερινη τους ζωη.
Με λιγα λογια ειμαστε στην friendzone πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα.
Το οdnoklasniki ειναι σαν το φεησμπουκ.Στα προφιλ τους φαινονται σχεδον ολες οι απαραιτητες πληροφοριες και οικογενιακες φωτο.
Στο ψευτικο αυτο προφιλ που μου εκανε σεξτινγκ εκανα μπλοκ ηδη.
Δεν χρειαζοταν να τους γραψω κατι πρωτοτυπο ξεκινουσα απλα με ενα γεια τι νεα ολα καλα?
Να σημειωσω οτι στο Badoo σχεδον ολες ειχαν υφος δεκα καρδιναλιων και με μερικες που ταιριαξα ουτε που
απαντησαν στα μηνυματα μου.
Μονο μια που ταιριαξα στο Badoo μου εστειλε πρωτη μνμ και οσο εγω προσπαθουσα να κρατησω ζωντανο το διαλογο
εκεινη μου απαντουσε μονολεκτικα.

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το Βλαδιβοστόκ είναι ο προορισμός του υπερσιβηρικού σιδηρόδρομου.
Άνετα το έκανα το ταξίδι.
Άνετα το έκανα το ταξίδι.
the end
Θα γυρίσω πίσω αεροπορικώς, για το ταξίδι με τον υπερσιβηρικό θα πήγαινα.
Το έχει κάνει ένας φίλος.
the end
- Eθνικοκοινωνιστης
εξωκειλε και ο πλουφ 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δέχεται μεγάλες πιέσεις από ό,τι διάβασα δάσκαλε.
the end
- Eθνικοκοινωνιστης
απο κανενα γκιλφ?
μηπως ειναι ο τυπος με την 75αρα?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όχι, του την έχουν πέσει οικογενειακώς να παντρευτεί.
the end
Εχω προσπαθησει πολλες φορες να πετυχω τετοια φαση αλλα τζιφος.
- Eθνικοκοινωνιστης
το ειδα και εφριξα με την πλουφοκαταντιαKauldron έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:40Θ' ανοίξει νήμα τώρα ο γούντεντ γκλέηντ.Αυτός δεν το ήξερε και του έδωσαν 2 αυγά.
Eθνικοκοινωνιστης, το είδες το νήμα?

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Dasein χώσε μια Τουργκενιεφική περιγραφή μιας τυπικής μέρας επί του Υπερσιβηρικού, να 'χει δεσποινίδες με κομπινεζόν στις κουκέτες, Επιτετραμένους της Αυλής στο βαγκόν-μπαγ, δείπνο κάτω από πολύφωτο Φαμπερζέ και ακριβές πορσελάνες μετά του Διπλωματικού Ακολούθου στην Ορεινή Μογγολία, και την τρομακτική ανακάλυψη μιας κατσαρίδας στο δοχείον νυκτός

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υψηλη μολυνση απο αρμονικες στο δικτυο ρευματος
από SeaHawk » 26 Νοέμ 2024, 18:07 » σε Τεχνολογία - 50 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
27 Νοέμ 2024, 10:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγωνισμός για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στο εθνικό δίκτυο ενέργειας
από Ίακχος » 22 Νοέμ 2024, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Νοέμ 2024, 17:41
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Απρ 2025, 17:40
-
-
Νέα δημοσίευση Το Βήμα αποκαλύπτει το ευρύ δίκτυο διαφθοράς του καθεστώτος Μητσοτάκης
από Μαδουραίος » 27 Οκτ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
28 Οκτ 2024, 13:33
-