κοίτα αν όλες σου οι προτάσεις είναι χωρίς άρθρα πχ "παίξτε και σέβεκ" βλάκας θα φαίνεσαι εσύBlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 00:56Α, κατι ανερμάτιστο, όπως συνήθως.
Λοιπόν, ο φοσίλις -και άρα κι εσύ δυστυχώς- είναι και βλάκας και αμόρφωτος. Σεβέκ είναι αντρικό όνομα από χαρακτήρα της Le Guin και Νινέλ είναι γυναικείο ρωσικό όνομα (Λένιν ανάποδα).
Αλλά φαίνεται πως χωρίς τη βοήθεια του γραμματικού φύλου, ακόμα και ο Φοσίλις δυσκολεύεται να καταλάβει gender.
Καινούριο φρούτο. Τώρα τα παιδιά θα αποκαλύπτουν το φύλο στους γονείς στα 18 τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καινούριο φρούτο. Τώρα τα παιδιά θα αποκαλύπτουν το φύλο στους γονείς στα 18 τους
Re: Καινούριο φρούτο. Τώρα τα παιδιά θα αποκαλύπτουν το φύλο στους γονείς στα 18 τους
* να τονίσω ότι χρησιμοποιώ το αυτιστικός με την έννοια "άτομο που δεν έχει αληθινές ανθρώπινες σχέσεις επειδή είναι αντιπαθές μαλακιστηρι και νομίζει ότι αν το παίζει ήπια αυτιστικός αυτό είναι κάποιου είδους Ι5 που καθιστά την αντιπαθή μαλακια του κάτι το ξεχωριστό".
Δεν αναφέρομαι στα άτομα που είναι στ' αλήθεια νευροατυπικα.
Δεν αναφέρομαι στα άτομα που είναι στ' αλήθεια νευροατυπικα.
-
Νομίζω όλες μου οι προτάσεις ήταν αρτιότατες. Δε φταίω εγώ αν τα gender-radar σας είναι ελαττωματικά.nowhere έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 01:04κοίτα αν όλες σου οι προτάσεις είναι χωρίς άρθρα πχ "παίξτε και σέβεκ" βλάκας θα φαίνεσαι εσύBlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 00:56Α, κατι ανερμάτιστο, όπως συνήθως.
Λοιπόν, ο φοσίλις -και άρα κι εσύ δυστυχώς- είναι και βλάκας και αμόρφωτος. Σεβέκ είναι αντρικό όνομα από χαρακτήρα της Le Guin και Νινέλ είναι γυναικείο ρωσικό όνομα (Λένιν ανάποδα).
Αλλά φαίνεται πως χωρίς τη βοήθεια του γραμματικού φύλου, ακόμα και ο Φοσίλις δυσκολεύεται να καταλάβει gender.
Νομίζω ότι εδώ και 2 σελίδες έχει εξηγηθεί πως το πρόβλημα δεν είναι αν δώσεις όνομα που δεν είναι χριστιανικό αλλά αν προσπαθήσεις να αποκρύψεις το άρθρο. Τι συζητάμε λοιπόν;BlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 01:07Νομίζω όλες μου οι προτάσεις ήταν αρτιότατες. Δε φταίω εγώ αν τα gender-radar σας είναι ελαττωματικά.nowhere έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 01:04κοίτα αν όλες σου οι προτάσεις είναι χωρίς άρθρα πχ "παίξτε και σέβεκ" βλάκας θα φαίνεσαι εσύBlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 00:56Α, κατι ανερμάτιστο, όπως συνήθως.
είσαι στην θεωρία,δεν υπάρχει ακόμα σέβεκ,θα χειροτερέψουνBlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 01:07Νομίζω όλες μου οι προτάσεις ήταν αρτιότατες. Δε φταίω εγώ αν τα gender-radar σας είναι ελαττωματικά.
-
Καταλήγουμε λοιπόν ότι τα άρθρα περιγράφουν φύλα που μόνο διακριτό στοιχείο τελικά έχουν τα άρθρα από το οποία περιγράφονται.

Όχι βέβαια. Καταλήξαμε ότι θα δώσεις όνομα ανάλογο με το φύλο του παιδιού σου το οποίο θα χρησιμοποιεί και το κατάλληλο άρθρο. Κανείς ποτέ δεν είπε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις αρχαιοελληνικό ή χριστιανικό όνομα. Για τα υπόλοιπα περιμένουμε διευκρινίσεις. Αν ας πούμε το θεωρείς διάκριση να μη φοράει το αγοράκι φουστάνι, κλπ μην τα επαναλαμβάνω.BlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 01:40Καταλήγουμε λοιπόν ότι τα άρθρα περιγράφουν φύλα που μόνο διακριτό στοιχείο τελικά έχουν τα άρθρα από το οποία περιγράφονται.
-
Η συζήτηση δείχνει ότι δεν μπορούν ακόμα και οι μεγαλύτεροι gender-detectives να αντιληφθούν τι είναι τι.
Να το ντύνεις τσολιαδάκι όμως κάνει; Εκεί δεν διαταράσσεται ο τόσο ευαίσθητος ψυχικός του κόσμος;

Δεν νομίζω ότι κάποιο αγοράκι νομίζει πως ντύθηκε και υποδύεται ένα γυναικείο πρότυπο. Αν το έντυνες Αμαλία και δεν ήταν απόκριες θα είχα επιφυλάξεις. Είναι κάτι ανάλογο δηλαδή με το μαγιό που το φοράει στην παραλία αλλά όχι στο σχολείο.BlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 01:56Να το ντύνεις τσολιαδάκι όμως κάνει; Εκεί δεν διαταράσσεται ο τόσο ευαίσθητος ψυχικός του κόσμος;
Αν εννοείς ότι κάποιος μπορεί να δυσκολευτεί να ξεχωρίσει το φύλο ενός μωρού, ναι αυτό είναι πολύ πιθανό. Όσο το παιδί θα μεγαλώνει θα γίνεται απίθανο και όταν περάσει στην εφηβεία θα πρέπει να αρχίσεις να μασκαρεύεις χαρακτηριστικά ή να κάνεις ορμονικές θεραπείες για να μην καταλαβαίνουν οι άλλοι το βιολογικό φύλο του παιδιού. Αλλά τι πιστεύεις ότι αποδεικνύει αυτό; Πως μέχρι να βγάλει μισό στρέμμα μούσι δεν έχει εκδηλωθεί το φύλο του και είναι σωστό να του φερόμαστε σαν να είναι άφυλο;BlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 01:56Η συζήτηση δείχνει ότι δεν μπορούν ακόμα και οι μεγαλύτεροι gender-detectives να αντιληφθούν τι είναι τι.
-
Συγνώμη, είχα την εντύπωση ότι τα αγοράκια είχαν γενετική αρνητική προδιάθεση απέναντι στα φουστάνια. Δεν έχουν τελικά, ε;
Ξανά και ξανά και ξανά θα ρωτάω πώς φέρεσαι σε κάποιο αγόρι, πώς σε κάποιο κορίτσι και πώς σε κάποιο "άφυλο". Γιατί αν η μόνη διαφορά είναι τα άρθρα, κάνεις τρομερή φασαρία για το απόλυτο τίποτα.
Αντιθέτως κάτι μου λέει ότι θες να ξέρεις αν είναι αγόρι ή κορίτσι για να ξέρεις αν πρέπει να του μάθεις να παίζει μπουνιές ή να σου φτιάχνει καφέ. Κάτι που προφανώς θα έπρεπε να φέρνει αφαίρεση επιμέλειας για να δώσει στο παιδί ένα σπίτι όπου θα το αγαπάνε και θα το μεγαλώνουν σωστά (πιθανότατα ομοφυλόφιλοι γονείς που όσο εσύ διάβαζες αθλητική ηχώ τελείωσαν 20 τόμους παιδαγωγικής περιμένοντας την ευκαιρία τους).
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κοίτα να δεις που πάνε να κάνουν τους γκειδες κανονονικοτητα και τους ετεροφυλοφιλους απόκλιση.
Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται. Και όσο για το πως θα φέρεσαι στα παιδιά δοκίμασε να ντυσεις ένα αγοράκι με ροζ φουστανακι (γιατί έτσι πιστεύεις ότι πρέπει να είναι) και στείλτο στο σχολείο. Αν αντέξει πάνω από μια ώρα θα είναι θαύμα. Τα παιδάκια είναι πολύ σκληρά σε αυτές τις ηλικίες και οτιδήποτε είναι έξω από αυτό που καταλαβαίνουν του επιτιθονται.
Εδω γυαλιά φοράει ένα παιδάκι και τρώει δούλεμα. Που τα γυαλιά δεν είναι κάτι επιληψιμο.
Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται. Και όσο για το πως θα φέρεσαι στα παιδιά δοκίμασε να ντυσεις ένα αγοράκι με ροζ φουστανακι (γιατί έτσι πιστεύεις ότι πρέπει να είναι) και στείλτο στο σχολείο. Αν αντέξει πάνω από μια ώρα θα είναι θαύμα. Τα παιδάκια είναι πολύ σκληρά σε αυτές τις ηλικίες και οτιδήποτε είναι έξω από αυτό που καταλαβαίνουν του επιτιθονται.
Εδω γυαλιά φοράει ένα παιδάκι και τρώει δούλεμα. Που τα γυαλιά δεν είναι κάτι επιληψιμο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Νομίζω ότι κάνουμε κύκλους. Δες σελίδα 3 για αρχή. Επίσης για το τελευταίο που γράφεις σου έχω ήδη απαντήσει ότι δεν αναφέρομαι στους κατ' εξαίρεση ειδικά καταρτισμένους γονείς. Συζητάμε πως θα μεγαλώσει το παιδί του ο μέσος γονέας. Αυτό δε, για το παιδί με τις μπουνιές και τον καφέ, ελπίζω πως είναι αστείο ή ότι μιλάς γενικά. Δεν έχω γράψει κάπου κάτι που να δικαιολογεί τέτοιες υποθέσεις.BlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 13:46Συγνώμη, είχα την εντύπωση ότι τα αγοράκια είχαν γενετική αρνητική προδιάθεση απέναντι στα φουστάνια. Δεν έχουν τελικά, ε;Ξανά και ξανά και ξανά θα ρωτάω πώς φέρεσαι σε κάποιο αγόρι, πώς σε κάποιο κορίτσι και πώς σε κάποιο "άφυλο". Γιατί αν η μόνη διαφορά είναι τα άρθρα, κάνεις τρομερή φασαρία για το απόλυτο τίποτα.
Αντιθέτως κάτι μου λέει ότι θες να ξέρεις αν είναι αγόρι ή κορίτσι για να ξέρεις αν πρέπει να του μάθεις να παίζει μπουνιές ή να σου φτιάχνει καφέ. Κάτι που προφανώς θα έπρεπε να φέρνει αφαίρεση επιμέλειας για να δώσει στο παιδί ένα σπίτι όπου θα το αγαπάνε και θα το μεγαλώνουν σωστά (πιθανότατα ομοφυλόφιλοι γονείς που όσο εσύ διάβαζες αθλητική ηχώ τελείωσαν 20 τόμους παιδαγωγικής περιμένοντας την ευκαιρία τους).
Επίσης και η ευκολία με την οποία ζητάμε αφαίρεση επιμέλειας, παραβλέποντας τις συνέπειες στο παιδί, είναι εντυπωσιακή.
Αν έχει πέος θα του πεις ότι είναι αγόρι. Αν έχει αιδοίο θα του πεις ότι είναι κορίτσι. Και ανάλογα θα χρησιμοποιείς τα άρθρα και το όνομα.BlastFromThePast έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 01:40Καταλήγουμε λοιπόν ότι τα άρθρα περιγράφουν φύλα που μόνο διακριτό στοιχείο τελικά έχουν τα άρθρα από το οποία περιγράφονται.
- Καραμελίτσα
Γιατί; Είναι επιλήψιμο να φοράνε φουστάνια τα αγόρια; Αυτό είναι κοινωνική κατασκευή. απλά δεν έχει πετυχει κανείς οίκος μόδας να λανσάρει πετυχημενη φούστα για άνδρες. Ζήτημα χρόνου είναι. Ποσωπικά μου αρέσει πώς ντύνονται οι τσολιάδες. Στο σχολείο βέβαια, καλό να υπήρχε στολή.George_V έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 13:53
Είναι τελείως άλλο από το θέμα του φύλου, που είναι απλά: ΧΧ και ΧΥ.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21
-
-
Νέα δημοσίευση Παρτε τα παιδια απο τους Ελ γονεις.
από Μαδουραίος » 20 Νοέμ 2024, 05:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
20 Νοέμ 2024, 05:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα συχνότερα ονόματα που δινουν οι γονείς στα παιδιά τους
από George_V » 23 Αύγ 2024, 19:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 33 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-