Απλά προσωπικά θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι σχετικά κακό. Αν μιλάμε για δηλωμένο one nigtht stand όσο καλό και να είναι καλύτερα να μην προσπαθήσεις καν για κάτι παραπάνω και γίνεις ρεζίλι.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:08Μα αν το σεξ είναι κακό, γιατί να μπεις σε διαδικασία "προσπάθειας"; Μιλάμε για one night stand.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:03Αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω. Την πρώτη φορά λογικό το σεξ να είναι πιο τυπικό και αμήχανο.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 15:51
Μα ακόμα και να συζήταγαν πριν για σχέση (μιλάμε για one night stand, oπότε στο πρώτο ραντεβού το πριν ένας θεός ξέρει τί είναι αυτό το πριν, αλλά τεσπα) υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ταιριάζουν στο σεξ και άρα δεν έχουν κανένα λόγο να μπουν σε σχέση.
Σιγά-σιγά μαθαίνει ο ένας τι αρέσει στον άλλο και βελτιώνεται.
Γιατί ένας άντρας μπορεί να εξαφανιστεί μετά την ερωτική επαφή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Γιατί ένας άντρας μπορεί να εξαφανιστεί μετά την ερωτική επαφή

πολυ ενδιαφερον θεμα και ως συνηθως μυρωδια δεν πηρατε απο την ουσια του κ ξυνετε την επιφανεια
Μεγάλη πουτανέσκα, τύπε.Daje έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 15:41Eμενα μια στο 1ο ραντεβου (enterprise-psi έγραψε: ↑16 Μαρ 2021, 18:03Με μια Ιταλίδα κάναμε σεξ και την αλλη μέρα ήθελε να πάμε για φαγητό στους γονείς της .
εξαφανίστηκα πιο γρήγορα από ότι ο Άδωνις σβήνει tweets) μου εμφανιστηκε με πακετο μακαρονια στο χερι και ηθελε να μου μαγειρεψει!
Την πηγα εξω για καφε και μετα εξαφανιστηκα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Αν το συγκρίνω (στο πολύ περίπου) με την πρώτη φορά του σεξ σε ένα ζευγάρι που μπορεί και να ενδιαφέρεται για σχέση, δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Το κακό σεξ είναι κακό σεξ, δεν υπάρχει χημεία, δεν σ'αρέσει τι κάνει ο άλλος, κλπ. Άμα τώρα εσύ θες να μπεις σε διαδικασία να του κάνεις σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, μπες. Εγώ θα γινόμουν Λούης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:14
Απλά προσωπικά θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι σχετικά κακό. Αν μιλάμε για δηλωμένο one nigtht stand όσο καλό και να είναι καλύτερα να μην προσπαθήσεις καν για κάτι παραπάνω και γίνεις ρεζίλι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε συ την 1η φορά παίζει όντως να υπάρχει αμηχανία και να οδηγεί σε κακό σεξ. Άμα πας για σχέση δεν τον αποκεφαλίζεις έτσι τον άλλο.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:20Αν το συγκρίνω (στο πολύ περίπου) με την πρώτη φορά του σεξ σε ένα ζευγάρι που μπορεί και να ενδιαφέρεται για σχέση, δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Το κακό σεξ είναι κακό σεξ, δεν υπάρχει χημεία, δεν σ'αρέσει τι κάνει ο άλλος, κλπ. Άμα τώρα εσύ θες να μπεις σε διαδικασία να του κάνεις σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, μπες. Εγώ θα γινόμουν Λούης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:14
Απλά προσωπικά θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι σχετικά κακό. Αν μιλάμε για δηλωμένο one nigtht stand όσο καλό και να είναι καλύτερα να μην προσπαθήσεις καν για κάτι παραπάνω και γίνεις ρεζίλι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν κατανοώ την ερώτηση. Θέλεις να μάθεις:Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:08Και ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις τι θέλει ο άλλος την δεδομένη στιγμή από την ζωή του;sympathy έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 15:42Ο μόνος τρόπος να εξαπατήθηκε είναι να φέρανε το θέμα της σχέση στην επιφάνεια και να το συζήτησαν και να υπήρξε σαφής διαβεβαίωση από την πλευρά του άντρα. Αλλά ακόμα κι έτσι, νομίζω ότι άξιζε την κοροϊδία αφού βάζει ως όρο αυτό για να κάνει σεξ. Κακομοιριά είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 15:39
Αν εξαπατήθηκε ότι και ο άλλος ήθελε σχέση, προφανώς είναι θύμα της εξαπάτησης.
Αν ήταν μόνο στο μυαλό της, οκ, κακό του κεφαλιού της.
Ποιος είμαι εγώ;
Ποιος αποφασίζει το τι θέλει ο άλλος στη ζωή του;
Ή ότι όποιος αποφασίζει στη ζωή σου πρέπει να είναι κάποιος συγκεκριμένος και όχι άγνωστος;
Δεν καταλαβαίνω που θα οδηγήσει η ερώτηση. Μιλάμε για αποφάσεις στην ζωή των άλλων;
- Dwarven Blacksmith
Τι να κάνει ο άλλος δηλαδή την πρώτη φορά, τα βασικά θα κάνει, αφού δεν ξέρει τι σου αρέσει, δεν νιώθει ακόμα άνετα, c.o.ck.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:20Αν το συγκρίνω (στο πολύ περίπου) με την πρώτη φορά του σεξ σε ένα ζευγάρι που μπορεί και να ενδιαφέρεται για σχέση, δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Το κακό σεξ είναι κακό σεξ, δεν υπάρχει χημεία, δεν σ'αρέσει τι κάνει ο άλλος, κλπ. Άμα τώρα εσύ θες να μπεις σε διαδικασία να του κάνεις σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, μπες. Εγώ θα γινόμουν Λούης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:14
No surprise there.

Μιλάμε για το σημείο που αναφέρεις ότι της άξιζε η κοροϊδία εφόσον ήθελε σχέση για να κάνει σεξ.sympathy έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:25Δεν κατανοώ την ερώτηση. Θέλεις να μάθεις:Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:08Και ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις τι θέλει ο άλλος την δεδομένη στιγμή από την ζωή του;sympathy έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 15:42
Ο μόνος τρόπος να εξαπατήθηκε είναι να φέρανε το θέμα της σχέση στην επιφάνεια και να το συζήτησαν και να υπήρξε σαφής διαβεβαίωση από την πλευρά του άντρα. Αλλά ακόμα κι έτσι, νομίζω ότι άξιζε την κοροϊδία αφού βάζει ως όρο αυτό για να κάνει σεξ. Κακομοιριά είναι.
Ποιος είμαι εγώ;
Ή ότι όποιος αποφασίζει στη ζωή σου πρέπει να είναι κάποιος συγκεκριμένος και όχι άγνωστος;
Δεν καταλαβαίνω που θα οδηγήσει η ερώτηση. Μιλάμε για αποφάσεις στην ζωή των άλλων;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι αλλά δεν μ' ενδιαφέρει το τι θα κάνουν δυο άνθρωποι. Λέω απλά ότι είναι μεσαιωνικό το να έχεις βλέψη για σχέση και μόνο με αυτόν τον όρο να κάνεις σεξ. Τι δικαιώματα μου λες κι εσύ όπως η άλλη που ρωτάει ποιος είμαι;Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:11Γιατί των γυναικών; Μαλακία τραβάνε και είναι μόνες κρεβάτι; Δεν σε καταλαβαίνω. Η σκέψη είναι και των 2, δικαίωμά τους, δεν μας αφορά. Το θέμα είναι να είναι ξεκάθαροι στο τί θέλουν και όχι να πηγαίνουν για one night stand, πιστεύοντας ότι θα μπουν σε σχέση. Το αν μπορεί να προκύψει ενδεχόμενη σχέση είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.sympathy έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 15:59Αυτά είναι λογικά και απλά. Μιλάω για κάτι άλλο. Μιλάω για τρόπο σκέψης και ίσως και στάση ζωής από την πλευρά των γυναικών.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 15:51
Μα ακόμα και να συζήταγαν πριν για σχέση (μιλάμε για one night stand, oπότε στο πρώτο ραντεβού το πριν ένας θεός ξέρει τί είναι αυτό το πριν, αλλά τεσπα) υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ταιριάζουν στο σεξ και άρα δεν έχουν κανένα λόγο να μπουν σε σχέση.
Όσο για την ερώτησή σου γιατί γυναικών που είπες, γιατί πολύ απλά στις γυναίκες το βλέπουμε το φαινόμενο και όχι στους άντρες.
- Cecily Anne
Και τί είμαι ρε φίλε, φιλανθρωπικό ίδρυμα να κάνω ψυχικά και να υποβάλλω το σώμα μου σε βασανιστήρια; Άμα δεν μ'αρέσει κάτι, γιατί με το ζόρι;Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:25Ρε συ την 1η φορά παίζει όντως να υπάρχει αμηχανία και να οδηγεί σε κακό σεξ. Άμα πας για σχέση δεν τον αποκεφαλίζεις έτσι τον άλλο.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:20Αν το συγκρίνω (στο πολύ περίπου) με την πρώτη φορά του σεξ σε ένα ζευγάρι που μπορεί και να ενδιαφέρεται για σχέση, δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Το κακό σεξ είναι κακό σεξ, δεν υπάρχει χημεία, δεν σ'αρέσει τι κάνει ο άλλος, κλπ. Άμα τώρα εσύ θες να μπεις σε διαδικασία να του κάνεις σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, μπες. Εγώ θα γινόμουν Λούης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:14
Και ποιός είπε ότι τα βασικά είναι κακό σεξ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:26Τι να κάνει ο άλλος δηλαδή την πρώτη φορά, τα βασικά θα κάνει, αφού δεν ξέρει τι σου αρέσει, δεν νιώθει ακόμα άνετα, c.o.ck.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:20Αν το συγκρίνω (στο πολύ περίπου) με την πρώτη φορά του σεξ σε ένα ζευγάρι που μπορεί και να ενδιαφέρεται για σχέση, δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Το κακό σεξ είναι κακό σεξ, δεν υπάρχει χημεία, δεν σ'αρέσει τι κάνει ο άλλος, κλπ. Άμα τώρα εσύ θες να μπεις σε διαδικασία να του κάνεις σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, μπες. Εγώ θα γινόμουν Λούης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:14
No surprise there.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δεν υπαρχει καμια κοροιδια - σιγα μην επαναφερουμε την ''αθετηση υποσχεσης γάμου'' με την μορφη της ''αρνησης συναψης σχεσης ''Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:27Μιλάμε για το σημείο που αναφέρεις ότι της άξιζε η κοροϊδία εφόσον ήθελε σχέση για να κάνει σεξ.sympathy έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:25Δεν κατανοώ την ερώτηση. Θέλεις να μάθεις:
Ποιος είμαι εγώ;

Κάτσε ρε μάνα μου γιατί λίγο σε έχασα. αν πχ ο άλλος τελειώσει στα 5' λόγω αγαμίας, προσμονής κτλ και αγχωθεί μετά και δεν του ξανασηκωνεται είναι κακό σεξ για σένα;Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:29
Και τί είμαι ρε φίλε, φιλανθρωπικό ίδρυμα να κάνω ψυχικά και να υποβάλλω το σώμα μου σε βασανιστήρια; Άμα δεν μ'αρέσει κάτι, γιατί με το ζόρι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τύπισσα, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά μόλις συνέτριψες όλο το κίνημα metoo.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:29Και τί είμαι ρε φίλε, φιλανθρωπικό ίδρυμα να κάνω ψυχικά και να υποβάλλω το σώμα μου σε βασανιστήρια; Άμα δεν μ'αρέσει κάτι, γιατί με το ζόρι;Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:25Ρε συ την 1η φορά παίζει όντως να υπάρχει αμηχανία και να οδηγεί σε κακό σεξ. Άμα πας για σχέση δεν τον αποκεφαλίζεις έτσι τον άλλο.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:20
Αν το συγκρίνω (στο πολύ περίπου) με την πρώτη φορά του σεξ σε ένα ζευγάρι που μπορεί και να ενδιαφέρεται για σχέση, δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Το κακό σεξ είναι κακό σεξ, δεν υπάρχει χημεία, δεν σ'αρέσει τι κάνει ο άλλος, κλπ. Άμα τώρα εσύ θες να μπεις σε διαδικασία να του κάνεις σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, μπες. Εγώ θα γινόμουν Λούης.
Dein Herz, meine Gier
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω τις συνδέσεις που κάνεις. Ήμουν όσο πιο σαφής μπορούσα και δεν βλέπω να καταλαβαίνεις τι γράφω. Άστο.Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:27Μιλάμε για το σημείο που αναφέρεις ότι της άξιζε η κοροϊδία εφόσον ήθελε σχέση για να κάνει σεξ.sympathy έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:25Δεν κατανοώ την ερώτηση. Θέλεις να μάθεις:
Ποιος είμαι εγώ;
Να λένε και οι δύο τι θέλουν εξαρχής.Paris έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:32δεν υπαρχει καμια κοροιδια - σιγα μην επαναφερουμε την ''αθετηση υποσχεσης γάμου'' με την μορφη της ''αρνησης συναψης σχεσης ''Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:27Μιλάμε για το σημείο που αναφέρεις ότι της άξιζε η κοροϊδία εφόσον ήθελε σχέση για να κάνει σεξ.sympathy έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 16:25
Δεν κατανοώ την ερώτηση. Θέλεις να μάθεις:
Ποιος είμαι εγώ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας Λαδάκιας ιατροδικαστής...
από Kauldron » 10 Φεβ 2025, 22:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Φεβ 2025, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ένας κομμουνιστής δεν μπορεί να είναι κρεοφάγος
από Καραμελίτσα » 07 Απρ 2025, 13:27 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 19 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
07 Απρ 2025, 22:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας άνθρωπος να καταδιώκεται καθημερινά και αιώνια για ένα λάθος του;
από Ourania-Rania » 21 Μαρ 2024, 10:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
21 Μαρ 2024, 10:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας πλανήτης να είναι κατοικήσιμος από ανθρώπους χωρίς να έχει φυτά;
από Ourania-Rania » 25 Φεβ 2024, 13:22 » σε Θετικές Επιστήμες - 14 Απαντήσεις
- 949 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
11 Μαρ 2024, 12:05
-