Μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αφροδίτη ή Δαναη : που μπαινατε?
Οπως υπάρχουν ψηλοί και λεπτοί έτσι υπάρχουν κοντοί και χοντροί και δεν είναι θέμα διατροφής αυτό ούτε μπορείς να το κατακρίνεις.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
ενα ιστορικο υποβαθρο κάτι ? ενταξει την αφροδιτουλα την ξερω . το αλλο το κουμπουλο τι ρολο βαράει ?
επισης μη κανετε σαν ανεραστα πουστακια που περναν κλιμακτηριο . ολοι οι αντρες εμπαιναν αφρο ( για μια φορα εστω δε λεμε να πα να τη ζητησουμε απ τη μανα της )
επισης μη κανετε σαν ανεραστα πουστακια που περναν κλιμακτηριο . ολοι οι αντρες εμπαιναν αφρο ( για μια φορα εστω δε λεμε να πα να τη ζητησουμε απ τη μανα της )
- hellegennes
Αυτό δεν είναι επιλογή, είναι αναπόφευκτη πραγματικότητα. Δεν έχω πάει με περίπου άλλες 3-4 δις γυναίκες που ζούνε αυτήν την στιγμή στον πλανήτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Έμπαινα Σοφία Ζαχαράκη.
Τη φαντάζομαι να μου παίρνει πίπα ενώ κάθομαι ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και τα χρυσά βραχιόλια που φοράει στο χέρι της να κάνουν ήχο από το τάκα τάκα.
Τη φαντάζομαι να μου παίρνει πίπα ενώ κάθομαι ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και τα χρυσά βραχιόλια που φοράει στο χέρι της να κάνουν ήχο από το τάκα τάκα.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η λύση είναι μία. Στα 4 την χοντρή και από πάνω ανάσκελα την Φασίστω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η ΝΔ παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη και στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφια. Ισχύει;
Μαδουραίος τι πλεκτάνη έστησες για να μη πας κουβά ρε?
παει για Δημιουργια ΞαναGewponos90 έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 17:28Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η ΝΔ παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη και στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφια. Ισχύει;
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Κος Mike έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 18:14παει για Δημιουργια ΞαναGewponos90 έγραψε: ↑16 Ιουν 2022, 17:28Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η ΝΔ παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη και στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφια. Ισχύει;
Στο καλο
- Μαδουραίος
Re: Μπαίνατε;
Συντονιστές, ή επιτρέψτε τα νήματα "Μπαίνατε" ή καταργήστε τα. Αυτό το υπερνήμα που κάνατε είναι ανούσιο.
Αποσυντονίζεσαι και δεν ξέρεις πού να πρωτομπεις;
οχι
εχω καλύτερες επιλογες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαινατε σε Γεσθημανη;
από Rocco Siffredi » 18 Σεπ 2024, 09:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 124 Απαντήσεις
- 3015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
05 Οκτ 2024, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνατε Βίκυ σαφρα;
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Απρ 2023, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
22 Απρ 2023, 09:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση ανεβάστε stories απο celebrities που μπαινατε
από τα ριχνω μέσα » 25 Οκτ 2024, 11:42 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνατε στο εργαστήριο της ή στου Chilloutbuddy......
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 07 Απρ 2023, 16:54 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 9 Απαντήσεις
- 1908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
07 Απρ 2023, 18:03
-