Αυτομπάν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Αυτομπάν
μ'αρέσει ο χαλβάς!
αν έχει και μπόλικη κανελίτσα!!

παλιά έφτιαχνα και ήταν και σπεσιαλιτέ μου!
μη φεύγεις!!!!
Το πλήγωσες το παιδί κακούργα:011:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:23μ'αρέσει ο χαλβάς!
μη φεύγεις!!!!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
ναι ε;;Naida έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:28Το πλήγωσες το παιδί κακούργα:011:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:23μ'αρέσει ο χαλβάς!
μη φεύγεις!!!!
τις προάλλες που καθόταν κι έλεγε''μια γυναίκα έχουμε στο πχόρουμ,εσένα Νάιδα'' ήταν καλά τότε;;;
τι είμαι κανας μουστακαλής νταλικιέρης δηλαδή;

(real topic :
πήγα να βγάλω το -ανύπαρκτο- μουστάκι μου κι ερεθίστηκα κι έβγαλα έκζεμα γαμώτο

Ιιιι τα μισά να μου 'λεγε. Ίδιοι παιδί μου όλοι. Ίδιοι. Καλά τον έκανεςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:40ναι ε;;Naida έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:28Το πλήγωσες το παιδί κακούργα:011:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:23
μ'αρέσει ο χαλβάς!
μη φεύγεις!!!!
τις προάλλες που καθόταν κι έλεγε''μια γυναίκα έχουμε στο πχόρουμ,εσένα Νάιδα'' ήταν καλά τότε;;;
(real topic :
πήγα να βγάλω το -ανύπαρκτο- μουστάκι μου κι ερεθίστηκα κι έβγαλα έκζεμα γαμώτο-μια φορά το χρόνο το βγάζω.. fuck)

Με τι πήγες να το βγάλεις παιδί μου; Με κρέμα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
με κερί. και τσούζει όλο το σημείο.Naida έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:46Ιιιι τα μισά να μου 'λεγε. Ίδιοι παιδί μου όλοι. Ίδιοι. Καλά τον έκανεςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:40ναι ε;;
(real topic :
πήγα να βγάλω το -ανύπαρκτο- μουστάκι μου κι ερεθίστηκα κι έβγαλα έκζεμα γαμώτο-μια φορά το χρόνο το βγάζω.. fuck)
πλακώθηκα στην βαζελίνη μπας και στρώσει λίγο.
Βαζελίνη; Δεν ξέρω ρε γμτ. Μήπως κανένα λαδακι καλύτερα;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:54με κερί. και τσούζει όλο το σημείο.Naida έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:46Ιιιι τα μισά να μου 'λεγε. Ίδιοι παιδί μου όλοι. Ίδιοι. Καλά τον έκανεςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:40
ναι ε;;
(real topic :
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
θυμάμαι η αδερφή μου από το κρύο όταν έβγαζε λειχήνες έβαζε βαζελίνη και μαραίνονταν.Naida έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 20:00Βαζελίνη; Δεν ξέρω ρε γμτ. Μήπως κανένα λαδακι καλύτερα;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:54με κερί. και τσούζει όλο το σημείο.
έχω λαδάκι ένα με αλόη. θα βάλω κι απο αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ βαζελίνη βάζω όταν ξεφλουδίζει η μύτη από συνάχι. Κάνει απίστευτη δουλειά. Αλλά γενικά δεν την πολυεκτιμώ. Καλύτερα αλόη. Χίλιες φορές.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 20:04θυμάμαι η αδερφή μου από το κρύο όταν έβγαζε λειχήνες έβαζε βαζελίνη και μαραίνονταν.Naida έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 20:00Βαζελίνη; Δεν ξέρω ρε γμτ. Μήπως κανένα λαδακι καλύτερα;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 19:54
με κερί. και τσούζει όλο το σημείο.
έχω λαδάκι ένα με αλόη. θα βάλω κι απο αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είδα keyword "βαζελίνη" και μπήκα 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.