Καλησπέρα στην υπέροχη παρέα του Αmpa.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής.
Είμαι 31 ετών ,παντρεμένη εδώ και 6 χρόνια…..ήταν (αυτό που θα ακουστεί κλισέ) “κεραυνοβόλος έρωτας”. Όλα ήταν υπέροχα στην σχέση μας και το εννοώ. Επικοινωνούσαμε αληθινά,κάναμε έρωτα συχνά και γενικώς είχαμε μεγάλη πνευματική σύνδεση.

Κάτι άλλαξε όμως από τότε που άρχισε να κάνει παρέα με έναν νεότερο του από την δουλειά, ένα πολύ καλό παιδί που τον ξέρω εδώ και έναν χρόνο, ο οποίος τυχαίνει να είναι ομοφυλόφιλος.
Φυσικά αυτό δεν είναι το πρόβλημα ,δεν έχω κανένα δικαίωμα να ενοχλούμαι από την σεξουαλική προτίμηση του άλλου , δημοκρατία έχουμε αλίμονο!

Ο σύζυγος μου όμως και ο φίλος του,αν μπορώ να τον αποκαλώ έτσι πλέον, έχουν αρχίσει να αποκτούν ένα άλλο είδος σχέσης πιο ερωτικό, το οποίο το κατάλαβα από τον τρόπο που φλερτάρουν ο ένας τον άλλον, επίσης βγαίνουν έξω που πολύ συχνά και γενικώς ο άντρας μου έχει αρχίσει να αποστατει από την ερωτική μας ζωή ….

Τον αγαπώ πολύ και δεν θέλω να καταπιέζεται, αν θέλει ειλικρινά να έχει σχέση με τον άλλον, ας έχει …..

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι φοβάται να μου πει για την σεξουαλική του προτιμηση, ενώ εγώ είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτά.

Και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, γιατί κρίμα είναι να καταπιέζεται και αυτός και ο φίλος του

Εγώ τον σύζυγό μου τον αγαπάω και μου φτάνει να είναι χαρούμενος με όποιο τρόπο.

Αυτά.
Πες μου Ρένα κι εσύ την γνώμη σου

ΑΠΟ ΤΗΝ – Άλλη μια Μαρία