Ποια ηρωίδα της Ντίζνευ πιστεύετε ότι θα μου ταίριαζε περισσότερο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ποια ηρωίδα της Ντίζνευ πιστεύετε ότι θα μου ταίριαζε περισσότερο;
Από όλες τις ηρωίδες κινουμένων σχεδίων της Ντίζνευ που έχω ερωτευτεί στη ζωή μου, με ποια πιστεύετε ότι θα έκανα πιο ταιριαστό ζευγάρι;
-Επισήμανση: Όσον αφορά την Αλίκη, την οποία ερωτεύτηκα όταν ήμουν παιδί, υποθέστε ότι θα γινόμασταν συνομήλικοι -- είτε κάνοντας εμένα παιδί, είτε κάνοντας αυτή ενήλικη -- ώστε να μην τίθεται θέμα παιδεραστίας.
-Επισήμανση: Όσον αφορά την Αλίκη, την οποία ερωτεύτηκα όταν ήμουν παιδί, υποθέστε ότι θα γινόμασταν συνομήλικοι -- είτε κάνοντας εμένα παιδί, είτε κάνοντας αυτή ενήλικη -- ώστε να μην τίθεται θέμα παιδεραστίας.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ποια ηρωίδα της Ντίζνευ πιστεύετε ότι θα μου ταίριαζε περισσότερο;
Ο Πέπε λε Πίου που απαγορεύτηκε.
Δεν το έχεις ξαναρωτήσει αυτό;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εγελασα με το νήμα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- taxalata xalasa
η σταχτοputa
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια πχωρουμίτισσα πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο στον Έκτορα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 30 Ιαν 2025, 13:58 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 8 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 23:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι πιστεύετε ότι θα μου ταίριαζε να γράψω;
από Εκτωρ » 21 Μάιος 2023, 22:37 » σε Λογοτεχνία - 6 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
25 Μάιος 2023, 23:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά εποχή του δυτικού πνεύματος σας εκφράζει περισσότερο;
από έργο_μακέτο » 11 Νοέμ 2024, 15:09 » σε Φιλοσοφία - 8 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Νοέμ 2024, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια ράτσα πιστεύετε ότι δεν θα αφομοιωθεί αλλά θα μας αφομοιώσει?
από Unique » 02 Ιούλ 2023, 13:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
02 Ιούλ 2023, 13:28
-