Βρήκα αναζητήσεις για ομοφυλοφιλικές τσόντες στο ιστορικό συγγενικού μου προσώπου. Τι κάνω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Βρήκα αναζητήσεις για ομοφυλοφιλικές τσόντες στο ιστορικό συγγενικού μου προσώπου. Τι κάνω;
Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Βρήκα αναζητήσεις για ομοφυλοφιλικές τσόντες στο ιστορικό συγγενικού μου προσώπου. Τι κάνω;
Να σταματησεις να ψάχνεις ξενους υπολογιστες.
Τι εισαι καμια κατινα?
Αν ειχες γκομενα δεν θα εψαχνες ξενους υπολογιστες.
Τι εισαι καμια κατινα?
Αν ειχες γκομενα δεν θα εψαχνες ξενους υπολογιστες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Βρήκα αναζητήσεις για ομοφυλοφιλικές τσόντες στο ιστορικό συγγενικού μου προσώπου. Τι κάνω;
Εψαχνες ξενο υπολογιστη ομως. Δεν ηταν δικος σου.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:36Δεν έψαξα τίποτα. Στο google instant βγήκαν τα αποτελέσματα ενώ έκανα κάτι άσχετο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Rocco Siffredi
Της γυναίκας του θαναιΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:32Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Παρ τον τηλέφωνο και πες του αν μπορεί να έρθει σπίτι το απόγευμα να σε βοηθήσει με κάτι μαστορεματα με τα σιφονια.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:32Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
Κάνε ένα μπανάκι, αρωματίσου και φορά κολάν και από πάνω μια μεταξωτή Ρομπ ντε σαμπρ.
Χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεράκια και βάλε απαλή μουσική.
Μόλις χτυπήσει το κουδούνι άνοιξε και πρόσφερε του ένα κρασί, πχ ένα Louis Roderer brut nature blanc του 2015 ή έστω ένα ροζέ sparkling wine.
Καθώς φτιάχνετε μαζί το σιφώνι άγγιζε τον δήθεν τυχαία. Ψιθύρισε του στο αυτί αν θέλει να του πιάσεις λίγο τον κάβουρα.
Δες την αντίδραση του και ενημέρωσε μας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Η γυναίκα του έχει το κινητό της. Δε νομίζω να χρειάζεται τον υπολογιστή του.Rocco Siffredi έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:43Της γυναίκας του θαναιΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:32Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
Μπας και τον ψιλογουσταριζεις;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:32Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
με προβληματίζει οτι μοιάζει να εχει ροη και συναίσθημα το κείμενο, αλλά το παραβλέπω, πολυ καλό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:45Παρ τον τηλέφωνο και πες του αν μπορεί να έρθει σπίτι το απόγευμα να σε βοηθήσει με κάτι μαστορεματα με τα σιφονια.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:32Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
Κάνε ένα μπανάκι, αρωματίσου και φορά κολάν και από πάνω μια μεταξωτή Ρομπ ντε σαμπρ.
Χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεράκια και βάλε απαλή μουσική.
Μόλις χτυπήσει το κουδούνι άνοιξε και πρόσφερε του ένα κρασί, πχ ένα Louis Roderer brut nature blanc του 2015 ή έστω ένα ροζέ sparkling wine.
Καθώς φτιάχνετε μαζί το σιφώνι άγγιζε τον δήθεν τυχαία. Ψιθύρισε του στο αυτί αν θέλει να του πιάσεις λίγο τον κάβουρα.
Δες την αντίδραση του και ενημέρωσε μας.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Πες του να σου πάρει καμία πίπα.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
Αυτός πρέπει να είναι τελείως καμένος.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:32Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
Οι σωστοί άντρηδοι βλέπουν μόνο λεσβιακά και τριολέ.
Του πετάς σπόντες να τον κάνεις να ψάχνεται.. 

- Έκτωρ Φοίνιξ
- Communio Sancta
Δεν είναι δουλειά σου να είσαι περίεργος, εφόσον δεν αφορά στα ανήλικα παιδιά σου.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:32Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
- Έκτωρ Φοίνιξ
"Αφορά τα," όχι "αφορά στα."Communio Sancta έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 16:44Δεν είναι δουλειά σου να είσαι περίεργος, εφόσον δεν αφορά στα ανήλικα παιδιά σου.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:32Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being
18 Ιαν 2025, 18:41
-
-
Νέα δημοσίευση Οἱ τρεῖς Ἀναζητήσεις τοῦ ἱστορικοῦ Ἰησοῦ.
από tanipteros » 23 Σεπ 2023, 23:45 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
23 Σεπ 2023, 23:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλασικά παραμύθια που θα δίναν καλό υλικό για τσόντες
από Εκτωρ » 31 Αύγ 2023, 23:39 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 2 Απαντήσεις
- 729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
01 Σεπ 2023, 00:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Gilad Erdan (Αντιπρόσωπος Ισραήλ): Το κτίριο του ΟΗΕ πρέπει να σβήσει από προσώπου γης
από Frappezitis » 24 Αύγ 2024, 23:46 » σε Διεθνής πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 998 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
25 Αύγ 2024, 16:48
-