Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
Με άλλα λόγια, εξαρτάται πώς θα πάει το πράγμα από την αντίδραση της τύπισσας.
Ωστόσο δεν συμφωνώ πως το να γίνονται μλκς όταν ερωτεύονται είναι "προνόμιο" των αντρών. Και γυναίκες το παθαίνουν εξίσου.
Απλώς συνήθως συμβαίνει στον ο πιο αδύναμο από τους δυο.
Ωστόσο δεν συμφωνώ πως το να γίνονται μλκς όταν ερωτεύονται είναι "προνόμιο" των αντρών. Και γυναίκες το παθαίνουν εξίσου.
Απλώς συνήθως συμβαίνει στον ο πιο αδύναμο από τους δυο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Επειδή είναι λίγο έως πολύ καλούλης και του την έχει δώσει κατακουτελα, μπορεί χθες να τον φόρτωσα καλά εγώ αλλά δε ξέρω πως θα αντιδρασει αν στειλει τπτ και του αρχίσει κουβεντολόι η άλλη, ή αν στείλει αυτή κάποια στιγμή.
Περισσότερες μλκιες έχω δει απο άντρες.
βασικά περισσότερες μλκιες κάνει όποιος την έχει δαγκώσει πιο άγρια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Επειδή είσαι άντρας και οι παρέες σου είναι αντρο-παρέες όπου ανταλάσσετε εμπειρίες σε σχέσεις με το έτερο φύλο, λογικό κι αναμενόμενο.
Κι εγώ, ως γυναίκα, θα ισχυριζόμουν ανάλογα πως ισχύει για γυναίκες.
Στο άλλο, θα συμφωνήσω. Τις περισσότερες εκείνος/η με τα πιο έντονα συναισθήματα.
Εκείνοι που αφήνουν το σεξουαλικό τους όργανο να οδηγεί στο τιμόνι και τη λογική τους την κλείνουν στο πορτ μπαγκάζ.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Sid Vicious
Κάποια στιγμή παλιά για μια κάπως μεγαλόσωμη σκυλίτσα που είχα (κάπου στα 60-65 κιλα) είχε βρεθεί αντίστοιχης φυλής αρσενικό σε μια βίλα στο Πανόραμα. Συμφωνήσαμε να κάνουμε το προξενιό και όταν πήγα το κορίτσι μου στο Πανόραμα με κοπήκαν τα πόδια από τον φόβο.Ο γαμπρός ήταν ένας τρομακτικός σκύλος 90-95 κιλών. Σκέφτηκα που το έφερα το κορίτσι μου να πάμε να φύγουμε. Λέει ο άνθρωπος που τον είχε περάστε μέσα και ο τρομακτικός γιγάντιος σκύλος άρχισε να χοροπηδάει σαν χαζοχαρούμενος και να πέφτει ανάσκελα κάνοντας σβούρες. Δεν μου φαινόταν τρομακτικός πιά. Δεν ψαρώνει η δικιά μου με τις χαριτωμενιές του γαμπρού και τον πιάνει και του δίνει ένα χέρι ξύλο, έτσι για την γνωριμία. Μετά πάει πίνει το νερό του, αυτός την ακολουθεί σαν χάνος. Του ξαναδίνει ένα χέρι ξύλο γιατί ενοχλούταν. Εν συνεχεία του τρώει όλο το φαγητό του, δεν τον νοιάζει μόνο πάει κοντά της γεμάτος χαρά να την μυρίσει. Και πάλι του δίνει ένα χέρι ξύλο, μα για ποια την πέρασε, αρχίζει τα κλάμματα αυτός. Αυτό συνεχίστηκε για μιαμιση μέρα, φαγητό δεν έτρωγε ο γαμπρός, μόνο ξύλο. Στο τέλος η νύφη έδειξε λίγο έλεος στον άμοιρο και ζευγαρώσαν για μερικά δευτερόλεπτα. Τούτη είναι η μοίρα του ανδρός.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αυτός ο σκυλούκος που περιγράφεις ήταν μια περίπτωση, αυτού που λέμε "Αγαθός γίγαντας".Sid Vicious έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 13:14Κάποια στιγμή παλιά για μια κάπως μεγαλόσωμη σκυλίτσα που είχα (κάπου στα 60-65 κιλα) είχε βρεθεί αντίστοιχης φυλής αρσενικό σε μια βίλα στο Πανόραμα. Συμφωνήσαμε να κάνουμε το προξενιό και όταν πήγα το κορίτσι μου στο Πανόραμα με κοπήκαν τα πόδια από τον φόβο.Ο γαμπρός ήταν ένας τρομακτικός σκύλος 90-95 κιλών. Σκέφτηκα που το έφερα το κορίτσι μου να πάμε να φύγουμε. Λέει ο άνθρωπος που τον είχε περάστε μέσα και ο τρομακτικός γιγάντιος σκύλος άρχισε να χοροπηδάει σαν χαζοχαρούμενος και να πέφτει ανάσκελα κάνοντας σβούρες. Δεν μου φαινόταν τρομακτικός πιά. Δεν ψαρώνει η δικιά μου με τις χαριτωμενιές του γαμπρού και τον πιάνει και του δίνει ένα χέρι ξύλο, έτσι για την γνωριμία. Μετά πάει πίνει το νερό του, αυτός την ακολουθεί σαν χάνος. Του ξαναδίνει ένα χέρι ξύλου γιατί ενοχλούταν. Εν συνεχεία του τρώει όλο το φαγητό του, δεν τον νοιάζει μόνο πάει κοντά της γεμάτος χαρά να την μυρίσει. Και πάλι του δίνει ένα χέρι ξύλο, μα για ποια την πέρασε, αρχίζει τα κλάμματα αυτός. Αυτό συνεχίστηκε για μιαμιση μέρα, φαγητό δεν έτρωγε ο γαμπρός, μόνο ξύλο. Στο τέλος η νύφη έδειξε λίγο έλεος στον άμοιρο και ζευγαρώσαν για μερικά δευτερόλεπτα. Τούτη είναι η μοίρα του ανδρός.

Στις ανθρώπινες σχέσεις είναι σύνηθες οι "σκύλοι" να έλκουν και έλκονται από "σκύλες" (εννοώ στη συμπεριφορά).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τεστ του έκανε να δει αν αντέξει ή αν θα δείξει ανασφάλεια (μπουχού, μου τρως το φαΐ μου κλπ). Απεδείχθη άντρακλας και τού 'κατσε.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 13:14Κάποια στιγμή παλιά για μια κάπως μεγαλόσωμη σκυλίτσα που είχα (κάπου στα 60-65 κιλα) είχε βρεθεί αντίστοιχης φυλής αρσενικό σε μια βίλα στο Πανόραμα. Συμφωνήσαμε να κάνουμε το προξενιό και όταν πήγα το κορίτσι μου στο Πανόραμα με κοπήκαν τα πόδια από τον φόβο.Ο γαμπρός ήταν ένας τρομακτικός σκύλος 90-95 κιλών. Σκέφτηκα που το έφερα το κορίτσι μου να πάμε να φύγουμε. Λέει ο άνθρωπος που τον είχε περάστε μέσα και ο τρομακτικός γιγάντιος σκύλος άρχισε να χοροπηδάει σαν χαζοχαρούμενος και να πέφτει ανάσκελα κάνοντας σβούρες. Δεν μου φαινόταν τρομακτικός πιά. Δεν ψαρώνει η δικιά μου με τις χαριτωμενιές του γαμπρού και τον πιάνει και του δίνει ένα χέρι ξύλο, έτσι για την γνωριμία. Μετά πάει πίνει το νερό του, αυτός την ακολουθεί σαν χάνος. Του ξαναδίνει ένα χέρι ξύλο γιατί ενοχλούταν. Εν συνεχεία του τρώει όλο το φαγητό του, δεν τον νοιάζει μόνο πάει κοντά της γεμάτος χαρά να την μυρίσει. Και πάλι του δίνει ένα χέρι ξύλο, μα για ποια την πέρασε, αρχίζει τα κλάμματα αυτός. Αυτό συνεχίστηκε για μιαμιση μέρα, φαγητό δεν έτρωγε ο γαμπρός, μόνο ξύλο. Στο τέλος η νύφη έδειξε λίγο έλεος στον άμοιρο και ζευγαρώσαν για μερικά δευτερόλεπτα. Τούτη είναι η μοίρα του ανδρός.
- omg kai 3 lol
Feindflug έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 21:01Αν είναι πολύ φίλος σου, μίλα του και πες του ότι όλο αυτό ήταν ένα μάθημα και να μην της στείλει κάτι, αν θέλει να έχει κάποια πιθανότητα να έχει σεξουαλική σχέση μαζί της. Αν δεν είναι και τόσο, άστον να στείλει, να φάει ξανά τα μούτρα του και γράψε μας τα κατορθώματά του εδώ.
να δεις που σε ενα διπλανο φορουμ ο φιλος θα λεει για εναν παντρεμενο φιλο που του γυαλισε μια γειτονισσα με κωλαν!
- omg kai 3 lol
Ερμής έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 13:16Είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν είχε μιλήσει έτσι, σίγουρα η άλλη θα του έλεγε να τα ξαναβρούνε.stergiosbik έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 13:08Αυτη θα τον εβαζε να ξουρισει και το μουστακι λεμε!
Ο τυπος επρεπε να της ξηγηθει ΄΄Οκ,μαλακια που δεν σου ειπα οτι στραβωσε η φαση και κατεληξα να τα πινω με φιλους.Εσυ γιατι με παρακολουθησες και απο την στιγμη που ειδες οτι δεν ημουν με αλλη,γιατι το κανεις θεμα;Συρε γαμησου τωρα να βασανισεις καναν αλλο αθωο!΄΄
πριν χρονια εβγαινα με μια συνομιλικη τυπισσα στο χαλαρο η οποια ειχε ξεκαθαρισει οτι ηθελε κυριως σεξ, και οι δυο ειχαμε βγει απο μεγαλες σχεσεις, ολα ωραια ολα καλα, μετα απο λιγο καιρο μου λεει στο ξεκαρφωτο με τις αλλες να φορας προφυλαξη.. τη στραβοκοιταζω και της λεω δεν υπαρχει αλλη,
δευτερη φορα στο ασχετο μετα απο σεξ ξαναλεει το ιδιο, εγω μειδιω..
την τριτη φορα της λεω αν παω με αλλη θα το μαθεις σιγουρα γιατι τοτε δε θα ειμαστε πλεον μαζι..
αυτη ηταν και η τελευταια φορα που βρεθηκαμε

ο εγωισμος της δεν την αφηνε να απολαυσει και να ζησει τη στιγμη, την εκαιγε η απροσδιοριστια ενος υποτιθεμενου χωρισμου που μεσα στο μυαλουδακι της δε θα ειχε αυτη τον πρωτο λογο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 11 Μαρ 2025, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά ρε ακαποτος πήγαινες με την έτσι;
Ειχα γνωρισει στο στρατο ενα τυπο που δεν εβαζε ποτε και με καμια.Μου ειχε πει οτι τις εκοβε με το ματι

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- omg kai 3 lol
αρχικα εννοειται με προφυλαξη και παροτι και οι δυο προερχομασταν απο πολυχρονες σχεσεις στην πορεια μαλιστα η δικηγορινα πηγε κι εκανε κι εξετασεις για να σιγουρευτει
Χθες έμαθα και άλλα σχετικά.
Η έτσι γενικά είχε τρελές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της δλδ τη μια ηταν στο τέλειο και στα ουράνια και την άλλη δεν ήθελε να μιλήσει σε άνθρωπο, χωρίς λόγο. Επίσης του είχε κάνει ένα ψιλοσκηνικό(μάλιστα εκείνη τη φορά απλά είχε βγεί με τους γονείς του, που πάλι της είχε πει που και πως. Προσωπικά πιστεύω πως και εκει έπαιξε παρακολούθηση) επειδή και καλά έχει πολλές γυναίκες να τον ακολουθούν στο φβ.
btw του τα είπε και πολύ καλά(με χοσέ) μια κοινή μας φίλη οτι σώθηκε που έσκασε το μπαμ τόσο γρήγορα.
Γενικά όποιος (κυρίως γυναίκα) ακούει το περιστατικό και που γνωρίζει τον εν λόγο, πιστεύει πως ναι μεν μλκια που είπε το ψέμα αλλά αυτο που έκανε η άλλη είναι τρισχειρότερο.
Ελπίζω να μη της στείλει μνμ στα γενέθλια και να το αφήσει να περάσει, διότι πιστεύω(και όχι μονο εγώ αλλά κυρίως γυναίκες ξαναλέω) πως αυτή το έκανε το όλο για να ξεκινήσει ο άλλος να παρακαλάει και να έχει μετά το εντελώς πάνω χέρι σε όλα.
Μάλιστα μια φίλη ψυχολόγος που της είπα το σκηνικό όλο, μου απάντησε πως είναι καθαρή περίπτωση οριακής. Δε ξερω τι σημαίνει αυτό.
Η έτσι γενικά είχε τρελές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της δλδ τη μια ηταν στο τέλειο και στα ουράνια και την άλλη δεν ήθελε να μιλήσει σε άνθρωπο, χωρίς λόγο. Επίσης του είχε κάνει ένα ψιλοσκηνικό(μάλιστα εκείνη τη φορά απλά είχε βγεί με τους γονείς του, που πάλι της είχε πει που και πως. Προσωπικά πιστεύω πως και εκει έπαιξε παρακολούθηση) επειδή και καλά έχει πολλές γυναίκες να τον ακολουθούν στο φβ.
btw του τα είπε και πολύ καλά(με χοσέ) μια κοινή μας φίλη οτι σώθηκε που έσκασε το μπαμ τόσο γρήγορα.
Γενικά όποιος (κυρίως γυναίκα) ακούει το περιστατικό και που γνωρίζει τον εν λόγο, πιστεύει πως ναι μεν μλκια που είπε το ψέμα αλλά αυτο που έκανε η άλλη είναι τρισχειρότερο.
Ελπίζω να μη της στείλει μνμ στα γενέθλια και να το αφήσει να περάσει, διότι πιστεύω(και όχι μονο εγώ αλλά κυρίως γυναίκες ξαναλέω) πως αυτή το έκανε το όλο για να ξεκινήσει ο άλλος να παρακαλάει και να έχει μετά το εντελώς πάνω χέρι σε όλα.
Μάλιστα μια φίλη ψυχολόγος που της είπα το σκηνικό όλο, μου απάντησε πως είναι καθαρή περίπτωση οριακής. Δε ξερω τι σημαίνει αυτό.
Σιγουρα καμια σχέση το ένα με το άλλο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 00:24
αρχικα εννοειται με προφυλαξη και παροτι και οι δυο προερχομασταν απο πολυχρονες σχεσεις στην πορεια μαλιστα η δικηγορινα πηγε κι εκανε κι εξετασεις για να σιγουρευτει
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
borderline disorder

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πείτε το με μια εικόνα 2
από hellegennes » 14 Μαρ 2024, 00:15 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 59 Απαντήσεις
- 2633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
08 Μαρ 2025, 19:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πείτε το με μια εικόνα 3
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 15 Μαρ 2024, 15:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
16 Μαρ 2024, 11:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πείτε το με μια εικόνα
από hellegennes » 04 Οκτ 2023, 23:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 505 Απαντήσεις
- 14092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
15 Μαρ 2024, 10:56
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
02 Φεβ 2025, 21:28