ήμαρτον. ΗΜΑΡΤΟΝένα τεράστιο βάζο μουράνο με κερί μέσα
Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ΓΤΧΣΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 11:29ήμαρτον. ΗΜΑΡΤΟΝένα τεράστιο βάζο μουράνο με κερί μέσα

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Λες να του ξέφυγε γιαυτο και να τον έστειλε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 11:29ήμαρτον. ΗΜΑΡΤΟΝένα τεράστιο βάζο μουράνο με κερί μέσα

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν η γυναίκα θέλει τότε όλα θα γίνουν.Ερμής έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 10:19τελικά τα γενέθλια της έτσι είναι το σάββατο απο οτι μου είπε.
Βέβαια το άλλο που μου ειπε μόλις(θέλω μερτικό ψυχολόγου) είναι πως χθες του έκανε like σε κάτι παλιες φωτοενω δε τον ακολουθεί πλέον πουθενά.
Τελικά μυρίζομαι αυτό που ειχε πει ο Null, η ίδια θα προσπαθήσει επιστροφή.
Αν δεν θέλει, ότι κ να κάνουμε εμείς, είμαστε χαμένοι.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Όχι δε πάει έτσι πάντα σε όλους.Γαληνός έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 12:27Αν η γυναίκα θέλει τότε όλα θα γίνουν.Ερμής έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 10:19τελικά τα γενέθλια της έτσι είναι το σάββατο απο οτι μου είπε.
Βέβαια το άλλο που μου ειπε μόλις(θέλω μερτικό ψυχολόγου) είναι πως χθες του έκανε like σε κάτι παλιες φωτοενω δε τον ακολουθεί πλέον πουθενά.
Αν δεν θέλει, ότι κ να κάνουμε εμείς, είμαστε χαμένοι.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως αν και ελπίζω πως όχι.
Μάλλον του δίνει σήμα για να επιχειρήσει αυτός νέα προσέγγιση.Ερμής έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 10:19τελικά τα γενέθλια της έτσι είναι το σάββατο απο οτι μου είπε.
...Μουράνο με κερί μέσα στο βάζο;

Η ανθισμένη γέννα των προχωκάγκουρων
SpoilerShow
Ναι αλλα στην ουσία δική της ήταν η προσέγγιση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:03Μάλλον του δίνει σήμα για να επιχειρήσει αυτός νέα προσέγγιση.Ερμής έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 10:19τελικά τα γενέθλια της έτσι είναι το σάββατο απο οτι μου είπε.
Ναι κάτι τέτοιο απο οτι μου ειπε
Είναι άλλο να σου αρέσουν τα φυσητά γυαλικά/κρύσταλλα, ειδικώς αν είναι ακριβά και άλλο τα ρομαντικά κεριά.Ερμής έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 14:17Ναι αλλα στην ουσία δική της ήταν η προσέγγιση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:03Μάλλον του δίνει σήμα για να επιχειρήσει αυτός νέα προσέγγιση.Ερμής έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 10:19τελικά τα γενέθλια της έτσι είναι το σάββατο απο οτι μου είπε.
Ναι κάτι τέτοιο απο οτι μου ειπε
Νομίζω ότι ο τύπος επιχείρησε συνδυασμό "ακριβού ρομαντισμού" για να την εντυπωσιάσει.
Απλώς άμα λιώνει το κερί, είναι πολύ ζόρικο τα καθάρισμα των γυαλικών.
Η ανθισμένη γέννα των προχωκάγκουρων
SpoilerShow
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 11:29ήμαρτον. ΗΜΑΡΤΟΝένα τεράστιο βάζο μουράνο με κερί μέσα

τρελό πάθος
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πείτε το με μια εικόνα 2
από hellegennes » 14 Μαρ 2024, 00:15 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 59 Απαντήσεις
- 2633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
08 Μαρ 2025, 19:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πείτε το με μια εικόνα 3
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 15 Μαρ 2024, 15:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
16 Μαρ 2024, 11:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πείτε το με μια εικόνα
από hellegennes » 04 Οκτ 2023, 23:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 505 Απαντήσεις
- 14092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
15 Μαρ 2024, 10:56
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
02 Φεβ 2025, 21:28