Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Ιστορίες ή θρύλοι, συνήθως φανταστικών γεγονότων ευρέως διαδεδομένων, που στηρίζονται ή όχι σε πραγματικά γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 40588
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Μάιος 2024, 16:23

Για την Καραμελιτσα.

Σελιδα 271 απο το παρακατω λινκ.

Ο Λε Σατελιε συμφωνα με τον Νταβιντοβιτς εξετασε τα αγαλματα με διαφορες μεθοδους μεχρι και με μικροσκοπιο για να καταληξει οτι προεκυψαν απο καλουπια.



Davidovits also writes that the ancient Egyptians are
known to have made artificial stone. He says that a
French chemist by the name of Henry le Chatelier (1850-
1935) made this discovery in the early 1900s while
studying enameled Egyptian funerary statuettes from
the Thinite epoch. ( c. 3000 B.C.E ) le Chatelier examined
the statuettes using newly developed micrographic
techniques, glass slides, thin section analysis, and
photography in combination with the microscope, and
was astonished to find that what had been previously
thought to be natural sandstone was in fact man made
artificial stone.


http://www.ijmtst.com/volume7/issue07/4 ... 707085.pdf

.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4463
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 06 Μάιος 2024, 16:27

Αρίστος έγραψε:
04 Μάιος 2024, 02:45
Tα ιχνη του ειναι τα μεγαλιθικα μνημεια που παντα ειναι και ανεικονικα: οι τρεις Μεγαλες Πυραμιδες, η Σφιγγα, ο Ναος της Σφιγγας, ο Ναος της Κοιλαδας και το Οσιρειον στην Αβυδο.

Υποψιν οτι οι Αιγυπτιοι ΔΕΝ εκτιζαν μεγαλιθικα ενω ολα τα μνημεια τους ηταν φουλ απο γκραφιτι ιερογλυφικων και παραστασεις των θεων τους.
Μα γράφεις για τους τεράστιους ασβεστολιθικούς ογκόλιθους του ναού της κοιλάδας του Χεφρήνος που λες ότι είναι παλαιότεροι και στον ίδιο χώρο βλέπεις τους τεράστιους ογκόλιθους γρανίτη που λες είναι των Αιγυπτίων. Πως λοιπόν οι Αιγύπτιοι δεν έχτιζαν μεγαλιθικά. Είναι και οι δύο παλαιότεροι; Τα μνημεία που είναι φουλ σε γκράφιτι και παραστάσεις θεών είναι αρκετά νεότερα δηλαδή του μέσου και κυρίως του νέου βασιλείου. Υπήρξε εξέλιξη και στις παραστάσεις αλλά και στην συχνότητα χρήσης ιερογλυφικής γραφής. Αν παραδεχθούμε ότι για την ανέγερση των πυραμίδων, των σχετικών ναών και της Σφίγγας έβαλαν το χέρι τους εξωγήινοι ή χρονοταξιδώτες, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρήσουμε ότι είναι παλαιότερα της τετάρτης δυναστείας. Κανένας ντόπιος λαός δεν εμπόδιζε τους εξωγήινους να κατέβουν και να τους μάθουν πράγματα, να τους βοηθήσουν, και πολλές φορές να συμβάλουν στα να υπάρχει περίεργη αρχιτεκτονική ή μέθοδος κατασκευής. Δεν τους είπαν: "Να φύγετε να πάτε πίσω στον χρόνο όπου και θα βρείτε έρημο τοπίο να παίξετε με τις γεωμετρικές σας κατασκευές!"

Γιατι το οργανικο υλικο προφανως ειναι απομειναρι απο τη φαση της ανακαινισης του Χεοπα. Για τον ιδιο λογο βρισκουν κοντινες χρονολογησεις στα μεγαλιθικα μνημεια του Περου και της Βολιβιας, κι εκει οι μεταγενεστεροι λαοι εκαναν ανακαινισεις προσθετοντας πιχι μικροτερα τειχιδια πανω στα μεγαλιθικα τειχη, οποτε οι αρχαιολογοι χρονολογησαν τα οργανικα υπολειμματα των μεταγενεστερων ανακαινισεων.

Οι αιγυπτιακες πηγες αναφερουν οτι ο Χεοπας εκανε ανακαινιση (εκτισε εκ νεου ειναι η φραση που χρησιμοποιουν) και δεν εκανε πρωτοτυπη κατασκευη και επισης αναφερουν οτι η Σφιγγα υπηρχε επι των ημερων του ενω η επισημη αρχαιολογια δεχεται οτι την εφτιαξε ο γιος του ο Χεφρηνος. Πλεον πολλοι επιστημονες δεχονται οτι ο Χεφρηνος εκανε κι αυτος ανακαινιση απλως αλλαζοντας το κεφαλι της Σφιγγας που ειχε παθει ζημιες και αντικαθιστωντας το με ενα που να θυμιζει τον ιδιο, η παρεμβαση φαινεται ξεκαθαρα και ειναι και κακοτεχνη λενε καποιοι ιστορικοι τεχνης που υποψιαζονται πως πριν την παρεμβαση η Σφιγγα ειχε κεφαλι λεοντος.
Για την Σφίγγα υπάρχει μία θεωρία που βασίζεται στην διάβρωση από τις βροχές που την χρονολογεί στις πρώτες Αιγυπτιακές δυναστείες. Αν αυτό το σενάριο έχει βάση τότε θα εξηγούσε αυτές τις αναφορές και θα μπορούσε το κεφάλι να ήταν λέοντος. Πάλι όμως δεν μιλάμε για προκατακλυσμιαίες εποχές και μιλάμε για ύπαρξη Αιγυπτιακού πολιτισμού την εποχή αυτή. Για τις πυραμίδες όμως όλα συνηγορούν ότι ανεγέρθηκαν την τέταρτη δυναστεία. Υπάρχει ένα θέμα με την βάση της πυραμίδος του Χέοπος που χτίστηκε σε ένα εξόγκωμα εδάφους. Το εξόγκωμα όμως αυτό δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ήδη υπάρχων πυραμίδα καθώς έχει μικρό ύψος και δεν υπάρχουν στοιχεία να είχα κάποια γεωμετρική κανονικότητα. Για την χρονολόγηση όμως υπάρχει η μέθοδος της ραδιενεργής θερμοφωταύγειας που πέραν της πυραμίδος του Ελληνικού έχει εφαρμοστεί από τον Λυριτζή και στις πυραμίδες της Γκίζα. Κανένα αποτέλεσμα δεν έβγαλε προκατακλυσμιαίες χρονολογίες. Υπήρξε επιβεβαίωση αυτών που ξέρουμε από τον άνθρακα. Για ποιες αιγυπτιακές πηγές αναφέρεσαι σχετικά με την ανακαίνιση;

Για το ημερολόγιο του Μερέρ η βικιπαιδεία γράφει:
Οι καταγραφές είναι όλες τοποθετημένες στην ίδια γραμμή. Στην πάνω γραμμή είναι οι μήνες και η εποχή. Από κάτω από αυτή είναι μια οριζόντια γραμμή με τις μέρες των μηνών. Κάτω από την καταγραφή των ημερών υπάρχουν πάντα δύο κάθετες στήλες περιγράφοντας τι έγινε στην κάθε μέρα: (Μέρος Β ΙΙ) «[Μέρα 1] ο προϊστάμενος 6 ομάδων Ιντζερού από την Ηλιούπολι σε βάρκα μεταφοράς για να μας φέρουν φαγητά από την Ηλιούπολι ενώ οι ανώτεροι είναι στην Τούρα», Ημέρα 2 Ο επιθεωρητής Μερέρ περνάει τη μέρα του με την ομάδα του φορτώνοντας πέτρα στη Βόρεια Τούρα. Περνάμε τη νύχτα στη Βόρεια Τούρα.» .
Εκτός από το Μερέρ, στα σωζόμενα αποσπάσματα του παπύρου αναφέρονται και κάποια άλλα άτομα. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι ο Ανκχάφ, ο οποίος είναι γνωστός και από άλλες πηγές. Στον ημερολόγιο αποκαλείται «ο ευγενής» (ιρί-παρ) και επόπτης του Ρα-σι-Χουφού. Αυτό ήταν το λιμάνι της Γκίζα όπου έφταναν οι πέτρες για την κατασκευή της πυραμίδας. Στο ημερολόγιο επίσης αναφέρονται διάφορες τοποθεσίες. Εκτός από το λιμάνι της Γκίζας, η Βόρεια Τούρα και η Νότια Τούρα είναι οι τοποθεσίες των λατομείων.
Το Ημερολόγιο του Μερέρ είναι η πρώτη ιστορική αναφορά που περιγράφει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων που εργάστηκαν στην κατασκευή της Πυραμίδας της Γκίζας. Ο Ζάχι Χαουάς περιέγραψε το κείμενο ως «τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στην Αίγυπτο τον 21ο αιώνα». Ο πάπυρος εκτίθεται στο Αιγυπτιακό Μουσείο στο Κάιρο.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Νετο Γκουερινο
Δημοσιεύσεις: 1999
Εγγραφή: 29 Μαρ 2023, 11:19

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 06 Μάιος 2024, 16:34

Φυσικά υπάρχει και το περίφημο Nubian egg που χρονολογείται πρίν 7000 χρόνια

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 40588
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Μάιος 2024, 16:35

Σπυρο θα σου απαντησω αναλυτικα αυριο γιατι τωρα πρεπει να φυγω.

Δες ομως και τις εικονες που ανεβασε ο Γκουερινο απο αλλες πυραμιδες που κατασκευασαν οι Αιγυπτιοι, ολες αποτυχια και καμια συγκριση με τις τρεις μεγαλες.

.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα
Δημοσιεύσεις: 9081
Εγγραφή: 17 Σεπ 2020, 17:35

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 06 Μάιος 2024, 16:39

Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 15:34
Καραμελίτσα έγραψε:
06 Μάιος 2024, 15:24
Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 15:20




Να κοιταξω να βρω αυτα που λες.

Μεχρι ομως να ψαξω να τα βρω γιτι δεν καθεσαι να κοιταξεις τα επιχειρημτα της ιστοσελιδας;

Ετσι κι αλλιως δεν τ βγαλαν απο το μυαλο τους αλλα τα εκαναν κοπυ παστε απο τα βιβλια του Νταβιντοβιτς.

Εχω μια θεωρια παντως γιατι δεν θελεις να τη διαβασεις και λεγεται εγωισμος.

.
Μέχρι να τα βρεις, δεν σε παίρνει να μιλάς για εγωισμούς σε άλλους. Απλή αναγνώριση μούφας είναι.


Μουφες πουλας εσυ αν υποστηριζεις οτι το βιβλιο του Νταβιντοβιτς πουλαει fake news για τον Λε Σατελιε.

.
Τελικά τα fake news είναι αποκλειστικά δικά σου. Το βιβλίο του Νταβιντοβιτς αναφέρει τον Λε Σατελιέ σε σχέση με αγαλματίδια από αμμόλιθο που ήταν επισμαλτωμένα. Καμία μα καμία σχέση με το άγαλμα του Χέφρε.
Henry le Chatelier (1850 - 1936), was the first to discover that the ancient Egyptians produced man-made stone. Le Chatelier was also a metallurgist and ceramist. He worked with newly developed micrographic techniques, glass slides, thin section analysis, and photography in combination with the microscope. He was the first to examine enameled funerary statuettes from Egypt’s Thinite epoch (c. 3000 BC) with these techniques and to see them as they had never been seen before.

As Le Chatelier studied enameled funerary statuettes, he found that his observation methods led him to notice that the enamel was not a coating applied to the surface of the statuettes. Instead, the enamel was the result of minerals which migrated from within the stone itself. He cut thin sections with a diamond-tipped saw and observed a gradually increasing concentration of minerals that had migrated to or near the surface of the stone to form enamel. The process is like that which occurs with Egyptian faience, a self-glazing ceramic. Le Chatelier was astonished to realize that the statuettes were man-made stone.
Α, έβαλες τη μία παράγραφο παραπάνω.
Z

Άβαταρ μέλους
Leporello
Δημοσιεύσεις: 14137
Εγγραφή: 07 Αύγ 2018, 19:09
Phorum.gr user: Leporello

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 06 Μάιος 2024, 16:42

Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 15:45
Leporello έγραψε:
06 Μάιος 2024, 15:39
Αρίστος έγραψε:
05 Μάιος 2024, 15:49
Τριτον οτι οι ιδιοι οι Αιγυπτιοι λενε οτι με αυτον τον τροπο δουλευαν τα σκληρ γρανιτενια αγαλματα...

Στη στήλη αυτή που σήμερα βρίσκεται στο Λούβρο, ο Ιρτιζέν, ένας αρχιτεχνίτης οικοδόμος της ιερατικής τάξης που έζησε το 2.000 π.Χ., δηλώνει πως κατέχει μια "μυστική γνώση" για να κατασκευάζει πέτρινα αγάλματα, όχι σκαλίζοντας τα αλλά χύνοντας τα σε καλούπια! Ο Ιρτιζέν διαβεβαιώνει πως χρησιμοποίησε μιά μείξη υλικών που όταν χύνεται στα καλούπια αργότερα στερεοποιείται και μπορεί να αναπαράγει με αυτή κάθε είδους αντικείμενου η μορφής, μια ανάμειξη που η φωτιά δεν μπορεί να καταστρέψει ούτε το νερό να διαλύσει.
Γι'αυτό έχεις τουλάχιστον κάποιο link; Δεν βρήκα τίποτα.
Παρτην ολοκληρη απο ΜΟυσειο.

Εικόνα
Ναι, φαντάζομαι θα θέλεις να την διαβάσω ολόκληρη και μάλιστα στα ιερογλυφικά. Οχι, να μου βρείς link που να λέει αυτό που ισχυρίζεσαι.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 40588
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Μάιος 2024, 16:46

Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:23
Για την Καραμελιτσα.

Σελιδα 271 απο το παρακατω λινκ.

Ο Λε Σατελιε συμφωνα με τον Νταβιντοβιτς εξετασε τα αγαλματα με διαφορες μεθοδους μεχρι και με μικροσκοπιο για να καταληξει οτι προεκυψαν απο καλουπια.



Davidovits also writes that the ancient Egyptians are
known to have made artificial stone. He says that a
French chemist by the name of Henry le Chatelier (1850-
1935) made this discovery in the early 1900s while
studying enameled Egyptian funerary statuettes from
the Thinite epoch. ( c. 3000 B.C.E ) le Chatelier examined
the statuettes using newly developed micrographic
techniques, glass slides, thin section analysis, and
photography in combination with the microscope, and
was astonished to find that what had been previously
thought to be natural sandstone was in fact man made
artificial stone.


http://www.ijmtst.com/volume7/issue07/4 ... 707085.pdf

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 40588
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Μάιος 2024, 16:47

Και αν ο Νταβιντοβιτς προσθετει οτι ο Λε Σατελιε εξετασε και το αγαλμα του Καφρε θα πιστεψω περισσοτερο τον αναγνωρισμενο Νταβιντοβιτς παρα το γκουγκλ σερτς της Καραμελιτσας.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 40588
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Μάιος 2024, 16:48

Leporello έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:42
Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 15:45
Leporello έγραψε:
06 Μάιος 2024, 15:39
Γι'αυτό έχεις τουλάχιστον κάποιο link; Δεν βρήκα τίποτα.
Παρτην ολοκληρη απο ΜΟυσειο.

Εικόνα
Ναι, φαντάζομαι θα θέλεις να την διαβάσω ολόκληρη και μάλιστα στα ιερογλυφικά. Οχι, να μου βρείς link που να λέει αυτό που ισχυρίζεσαι.


BOOK: THE PYRAMIDS AN ENIGMA SOLVED
Chapter 11a
It Is Written in Hieroglyphs


http://hercolano2.blogspot.com/2012/05/ ... _6465.html

.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα
Δημοσιεύσεις: 9081
Εγγραφή: 17 Σεπ 2020, 17:35

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 06 Μάιος 2024, 16:50

Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:47
Και αν ο Νταβιντοβιτς προσθετει οτι ο Λε Σατελιε εξετασε και το αγαλμα του Καφρε θα πιστεψω περισσοτερο τον αναγνωρισμενο Νταβιντοβιτς παρα το γκουγκλ σερτς της Καραμελιτσας.

.
Δεν το προσθέτει. Δε λέει τίποτα για λε Σατελιέ και άλλο άγαλμα εκτός από αυτά του αμμόλιθου. Για την ακρίβεια η μόνη του αναφορά στο άγαλμα του Χέφρε είναι ότι παραμένει μυστήριο πώς φτιάχτηκε.

Βλέπεις εγώ το βρήκα το βιβλίο, κάποιος άλλος έμεινε στο γκουγκλ σερτς.
Z

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 40588
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Μάιος 2024, 16:52

Καραμελίτσα έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:50
Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:47
Και αν ο Νταβιντοβιτς προσθετει οτι ο Λε Σατελιε εξετασε και το αγαλμα του Καφρε θα πιστεψω περισσοτερο τον αναγνωρισμενο Νταβιντοβιτς παρα το γκουγκλ σερτς της Καραμελιτσας.

.
Δεν το προσθέτει. Δε λέει τίποτα για λε Σατελιέ και άλλο άγαλμα εκτός από αυτά του αμμόλιθου. Για την ακρίβεια η μόνη του αναφορά στο άγαλμα του Χέφρε είναι ότι παραμένει μυστήριο πώς φτιάχτηκε.

Βλέπεις εγώ το βρήκα το βιβλίο, κάποιος άλλος έμεινε στο γκουγκλ σερτς.


https://www.geopolymer.org/archaeology/ ... evidences/

.

Άβαταρ μέλους
enaon
Δημοσιεύσεις: 23705
Εγγραφή: 04 Απρ 2018, 14:48

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Μάιος 2024, 16:54

Καραμελίτσα έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:50
η μόνη του αναφορά στο άγαλμα του Χέφρε είναι ότι παραμένει μυστήριο πώς φτιάχτηκε.
πόντος για τον Αρίστο σε κάθε περίπτωση.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα
Δημοσιεύσεις: 9081
Εγγραφή: 17 Σεπ 2020, 17:35

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 06 Μάιος 2024, 16:56

Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:52
Καραμελίτσα έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:50
Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:47
Και αν ο Νταβιντοβιτς προσθετει οτι ο Λε Σατελιε εξετασε και το αγαλμα του Καφρε θα πιστεψω περισσοτερο τον αναγνωρισμενο Νταβιντοβιτς παρα το γκουγκλ σερτς της Καραμελιτσας.

.
Δεν το προσθέτει. Δε λέει τίποτα για λε Σατελιέ και άλλο άγαλμα εκτός από αυτά του αμμόλιθου. Για την ακρίβεια η μόνη του αναφορά στο άγαλμα του Χέφρε είναι ότι παραμένει μυστήριο πώς φτιάχτηκε.

Βλέπεις εγώ το βρήκα το βιβλίο, κάποιος άλλος έμεινε στο γκουγκλ σερτς.


https://www.geopolymer.org/archaeology/ ... evidences/

.
Αυτό είναι το βιβλίο; Ή αυτό είναι το αποτέλεσμα του γκουγκλ σερτς;

Το βιβλίο λέει τα εξής:
Have all of the mysteries of pyramid construction been solved by my research? The examples of Egyptian artifacts
previously presenting baffling problems are numerous: the man-made sandstone statuettes of the Thinite epoch
examined by Le Chatelier; hard stone vases with long, thin necks and bulbous belies that no known tool could have
produced; the diorite statue of Pharaoh Khafra (Khefren or Chephren) supposedly carved with stone or copper tools;
Z

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 40588
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Μάιος 2024, 17:00

Καραμελίτσα έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:56
Αρίστος έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:52
Καραμελίτσα έγραψε:
06 Μάιος 2024, 16:50


Δεν το προσθέτει. Δε λέει τίποτα για λε Σατελιέ και άλλο άγαλμα εκτός από αυτά του αμμόλιθου. Για την ακρίβεια η μόνη του αναφορά στο άγαλμα του Χέφρε είναι ότι παραμένει μυστήριο πώς φτιάχτηκε.

Βλέπεις εγώ το βρήκα το βιβλίο, κάποιος άλλος έμεινε στο γκουγκλ σερτς.


https://www.geopolymer.org/archaeology/ ... evidences/

.
Αυτό είναι το βιβλίο; Ή αυτό είναι το αποτέλεσμα του γκουγκλ σερτς;

Το βιβλίο λέει τα εξής:
Have all of the mysteries of pyramid construction been solved by my research? The examples of Egyptian artifacts
previously presenting baffling problems are numerous: the man-made sandstone statuettes of the Thinite epoch
examined by Le Chatelier; hard stone vases with long, thin necks and bulbous belies that no known tool could have
produced; the diorite statue of Pharaoh Khafra (Khefren or Chephren) supposedly carved with stone or copper tools;


Tην ιστοσελιδα του Geopolymer Institute την προωθει ο ιδιος ο Νταβιντοβιτς στην ιστοσελιδα του.

Ουσιαστικα καθε τι νεοτερο για τις ερευνες του μπαινει ειτε στη δικη του ιστοσελιδα ειτε στην ιστοσελιδα του Ινστιτουτου.

Αρα αν επελεξαν να προσθεσουν για το αγαλμα του Καφρε ηταν επιπλεον πληροφορια που προηλθε απο τον Νταβιντοβιτς και την ομαδα των συνεργατων.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 40588
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Μάιος 2024, 17:04

Eδω ειναι το σαιτ του καθηγητη.

http://www.davidovits.info/english/

Οπως θα δειτε προωθει πανω πανω το σαιτ του Geopolymer Institute που πηρα την πληροφορια για το αγαλμα του Καφρε.

.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών