Έμπαινε θνητός χωρίς βύσμα στα Ηλύσια πεδία;
Ποιό πάνθεον προτιμάτε;
Re: Ποιό πάνθεον προτιμάτε;
Κι εγώ σε είχα θεωρήσει ενδιαφέροντα συνομιλητή αλλά τελικώς έπεσα σε κολλημένο και άσχετο τύπο, που δεν διαβάζει καν αυτά που του γράφουν.Imperium έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 14:49Εσυ που είσαι σχετική και μυρουδάτη (και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση), δεν βλέπω να εξηγείς την διαφορά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 14:37Ε, όταν λέω ότι είσαι πανάσχετος και σαπουνοπεράτος μυρωδιάς, κάτι ξέρω.Imperium έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 14:35Σκανδιναβική μυθολογία: Με ηρωικές πράξεις πας στην Βαλχάλα.
Ελληνική μυθολογία: Με ηρωικές πράξεις πας στον Άδη όπου πλανιέσαι σαν γκρίζο φάντασμα για μια αιωνιότητα, ελπίζοντας κάποιος μαλάκας να θυμηθεί να κάνει καμιά σπονδή, γιατί έχεις ξεροσταλιάσει. (Εκτός φυσικά αν έχεις βύσμα. Δλδ είσαι ημίθεος. Τότε κάτι ίσως γίνει - οι υπόλοιποι το λομπου).
Ενιγουέι, το κόβω εδώ γιατί είσαι βαρετή περίπτωση.
Ποια ήταν η αμοιβή για την ανδρεία στον Άδη σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία;
Οπότε, είμαι τελείως ειλικρινής και δεν υπεκφεύγω στα... δύσκολα όταν γράφω ότι βαριέμαι τον περαιτέρω διάλογο. Όσους έχουν αντίθετη άποψη, τους σέβομαι ως συνομιλητές. Από τις αντιθέσεις προκύπτει το οτιδήποτε ενδιαφέρον.
Τους εμμονικούς, όχι, δεν τους σέβομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Μαρ 2025, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ανθισμένη γέννα των προχωκάγκουρων
SpoilerShow
-
Δεν σε κάλεσα σε καναν διάλογο.
Απλά επεσήμανα κάποιες κραυγαλέες ασυνέπειες στην κούλτα που λιβανίζεις, αν σε έτσουξε πιο πολύ καλό θα σου έκανε να αναρωτηθείς γιατί. Αλλά ουτε αυτό είναι αναγκαίο. Τίποτα δεν είναι αναγκαίο. Μπορείς απλά να παραμείνεις στην μη-κολλημένη[*] αντίληψή σου, και να με αφήσεις εμένα στην στην κολλημένη την δικιά μου.
[*] Ή ακόμα και ξεχαρβαλωμένη.
Ε, την εποχή που άρχισε να καταγράφεται ο «Όμηρος», φαίνεται είχε αρχίσει το παπαδαριό να τα αλλάζει, θα την είχε ψυλλιαστεί την δουλειά ο κόσμος, φαίνεται.
Τίποτα πιο εκλεκτό;
Τίποτα πιο εκλεκτό;
-
Ο Όμηρος είναι 1500 χρόνια τουλάχιστον παλαιότερος από την πρώτη αναφορά σε βαλχαλες κι αρχιδια των ζώων που ζούσαν στην Σκανδιναβία
O Μπακς Μπάνι πού να δεις πόσο παλιότερος είναι...Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 15:10Ο Όμηρος είναι 1500 χρόνια τουλάχιστον παλαιότερος από την πρώτη αναφορά σε βαλχαλες κι αρχιδια των ζώων που ζούσαν στην Σκανδιναβία
-
Έγινε φίλε καλή σαρακοστήImperium έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 15:23O Μπακς Μπάνι πού να δεις πόσο παλιότερος είναι...Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 15:10Ο Όμηρος είναι 1500 χρόνια τουλάχιστον παλαιότερος από την πρώτη αναφορά σε βαλχαλες κι αρχιδια των ζώων που ζούσαν στην Σκανδιναβία
Κι ότι άλλο χρειαστείς μην διστάσεις
Και Καλή Ανάσταση του Μπακς και του Ομήρου, φυσικά. Μην ξεχνιόμαστε
Μαζί ήρθαν απ' την Ανδρομέδα, ξέρεις...

Μαζί ήρθαν απ' την Ανδρομέδα, ξέρεις...

- 20---
- Phorum.gr user: Unboxholics
Ελα. Μη μου πηδάτε το thread.
Λες οι Δράκοι των παραμμυθιών ξυπνούν στα χέρια αλλωνών, και να σε πιάσουν προσπαθούν, μα δεν μπορούν γιατί εμείς...
Για αρχαίες θεότητες μιλάμε.
Πώς νόμιζες οτι θα γλιτώσεις το πήδημα;
Πώς νόμιζες οτι θα γλιτώσεις το πήδημα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος τοστιέρας προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Δεκ 2024, 22:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
09 Δεκ 2024, 22:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Mε ποιό τρόπο προτιμάτε να σας ''ικανοποιούν'' ?
από Μαδουραίος » 21 Ιούλ 2024, 22:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 49 Απαντήσεις
- 2092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Οκτ 2024, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο χριστουγεννιάτικο γλυκό προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 22 Δεκ 2024, 22:33 » σε Μαγειρική - 116 Απαντήσεις
- 1786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
01 Ιαν 2025, 18:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος περίαρτου προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Ιαν 2025, 12:43 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
23 Ιαν 2025, 12:43
-