Εμπρός να σώσουμε τη Γη μας
Re: Εμπρός να σώσουμε τη Γη μας
αυτο το που ακριβώς είναι το θέμα.ξέρεις κάποιο μέρος που να έχουν βάλει και να μη διαμαρτύρεται κάποιος?δεν λέω ότι διαλεγουν πάντα το πιο κατάλληλο ή ότι δεν κοιτάνε το κέρδσς αλλά πες κάπου να έχεις ακούσει "εδώ,φέρτε να βάλουμε"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ λέω που δεν πρέπει να μπαίνει, όχι που νομίζει π.χ. ο Μήτσος ότι δεν πρέπει να μπαίνει. Υπάρχει δηλαδή η δικαιολογημένη γκρίνια και η αδικαιολόγητη, όπως και σε όλα τα πράγματα. Τα δικαστήρια γιατί υπάρχουν;
στην ελλάδα?για να ζουν οι δικηγόροι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι. Τα δικαστήρια τα ανέφερα γενικά.
Για τα ηλιακά αν ήμουν κυβέρνηση θα έλεγα απλά απαγορεύεται να μπαίνουν σε δάσος. Τόσο απλό είναι.
Εκτάσεις κατάλληλες αμέτρητες.
Για τα ηλιακά αν ήμουν κυβέρνηση θα έλεγα απλά απαγορεύεται να μπαίνουν σε δάσος. Τόσο απλό είναι.
Εκτάσεις κατάλληλες αμέτρητες.
αυτό το λες εσύ.αν ρωτήσεις 100 άτομα που διαφωνούν θα σου πουν 100 διαφορετικά πράγματα.μιλάμε για μια χώρα χαβούζα που όλοι πετάνε τα σκουπίδια όπου βρουν επειδή δεν θέλουν μια χωματερή κάπου κοντα και βρίσκουν σωστό και δίκαιο να στέλνουν τα σκουπίδια τους δίπλα σε κάτι μαλάκες 200 χιλόμετρα μακριά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εμπρός για τη νέα νέα αριστερά.
από phorumaster » 28 Απρ 2025, 20:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
28 Απρ 2025, 23:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το περπάτημα κάνει καλό ....πχορουμιτες εμπρος μαρς ....Ενα,δυο,ενα δυο !!!
από Frappezitis » 12 Δεκ 2023, 08:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 1234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
16 Δεκ 2023, 18:51
-