Βραχονησίδα δίπλα στην Κέρο αποδεικνύεται μεγάλο κέντρο λατρείας προϊστορικών χρόνων

Αρχαιολογικά ευρήματα, μνημεία του παρελθόντος, αρχαίοι πολιτισμοί, έρευνες, ανασκαφές.
Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Re: Βραχονησίδα δίπλα στην Κέρο αποδεικνύεται μεγάλο κέντρο λατρείας προϊστορικών χρόνων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος » 20 Αύγ 2024, 22:15

Αρίστος έγραψε:
20 Αύγ 2024, 21:57
Ας πουμε μια σοβαρη κυβερνηση θα ειχε γυρισει και ντοκιμαντερ στο χωρο των ανασκαφων, θα ειχε δημιουργησει και 3d μοντελο πως ειχαν μετατρεψει την κορυφη της νησιδας σε πυραμιδα ντυνοντας την με ναξιωτικο μαρμαρο και αυτο το ντοκιμαντερ θα το ειχε προβαλει διεθνως.

Επιπλεον θα ειχε φροντισει η ανακαλυψη να περασει και στα σχολικα βιβλια.

.
Ὑπερβάλλεις λίγο. Δὲν εἶναι ξεκάθαρο πῶς ἀκριβῶς ἦταν ὁ χῶρος ἐκείνη τὴν ἐποχή. Δὲν εἶναι σωστὸ νὰ κάνεις ἐπεμβάσεις στὰ κουτουροῦ, ἐκτὸς ἂν δὲν εἶναι ἡ διατήρηση τοῦ ἀρχαιολογικοῦ χώρου ἡ προτεραιότητα.

Ἂν θὲς νὰ διατηρήσεις τὸν ἀρχαιολογικὸ χῶρο, οἱ ἐπεμβάσεις πρέπει νὰ εἶναι ἐπιστημονικὰ κατάλληλες, ὥστε καὶ νὰ εἶναι ἐπισκέψιμος καὶ νὰ διατηρεῖ τὴν ἀρχαιολογική του ἀξία. Ἕνα καραβάκι νὰ πλησιάζει κάνοντας μιὰ ξενάγηση, ὅπως πηγαίνει τὸν κόσμο σὲ παραλίες, θὰ μποροῦσε νὰ εἶναι μιὰ ἀρχή, γιὰ νὰ διαπιστωθεῖ καὶ τὸ ἐνδιαφέρον, ἂν ὑπάρχει ἀνταπόκριση.

Ἂν τώρα θὲς νὰ κάνεις μιὰ ἐπένδυση, ἕνα θεματικὸ πάρκο μὲ ἀπομιμήσεις κυκλαδίτικων εἰδωλίων καὶ ἄλλα τέτοια, μοῦ φαίνεται μεγάλο κόστος. Δὲν νομίζω νὰ εἶναι φτηνὸ τὸ ναξιώτικο μάρμαρο. Μπορεῖς νὰ σκαρώσεις μιὰ ἀφήγηση προϊστορικὴ καὶ νὰ τὸ πλαισιώσεις μὲ θεάματα (VR, 3D κλπ), νὰ προσελκύσεις τοὺς ἀνάλογους τουρίστες, ἀλλὰ ἐπειδὴ θὰ φτιάξεις πυραμίδα δὲν πάει νὰ πεῖ ὅτι θὰ ἔχει καὶ τὸ σουξὲ τῆς πυραμίδας της Γκίζας. Δὲν νομίζω νὰ ἀποδώσει πολύ.

Ἐγὼ εἶμαι τῆς ἄποψης νὰ μείνουν τὰ πράγματα ὅπως ἔχουν, ἀλλὰ στὴν Ἑλλάδα τὰ ἔχουμε δεῖ ὅλα. Ἂν νομίζει κανεὶς ὅτι ὑπάρχει εὐκαιρία ἐκεῖ, δὲν λογαριάζει τίποτα.

Στὰ σχολικὰ βιβλία ὄντως πρέπει νὰ περαστοῦν περισσότερες λεπτομέρειες γιὰ τὸν Κυκλαδικὸ Πολιτισμό.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Βραχονησίδα δίπλα στην Κέρο αποδεικνύεται μεγάλο κέντρο λατρείας προϊστορικών χρόνων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 20 Αύγ 2024, 22:17

southern έγραψε:
20 Αύγ 2024, 21:39
Αρίστος έγραψε:
20 Αύγ 2024, 21:28
Ειχα γραψει αρθρο στο Strange γι' αυτη την εκπληκτικη ανακαλυψη με τιτλο:

Κέρος, η πυραμίδα που δέσποζε πριν 5.000 χρόνια στο Αιγαίο

Aξιζε μεγαλυτερης προβολης το θεμα αλλα το ελληνικο κατεστημενο θαβει τις σοβαρες αρχαιοελλογικες ανακαλυψεις.

.
Για την πυραμίδα του ελληνικού στην Αργολίδα θα ήθελα να σε διαβάσω

Αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση ειναι πως οι παλιοτερες χρονολογησεις για τις Πυραμιδες της Αργολιδας ταυτιζονται με τη χρονολογηση της Πυραμιδας της Κερου.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 20 Αύγ 2024, 22:19

Ανίκητος έγραψε:
20 Αύγ 2024, 22:15
Αρίστος έγραψε:
20 Αύγ 2024, 21:57
Ας πουμε μια σοβαρη κυβερνηση θα ειχε γυρισει και ντοκιμαντερ στο χωρο των ανασκαφων, θα ειχε δημιουργησει και 3d μοντελο πως ειχαν μετατρεψει την κορυφη της νησιδας σε πυραμιδα ντυνοντας την με ναξιωτικο μαρμαρο και αυτο το ντοκιμαντερ θα το ειχε προβαλει διεθνως.

Επιπλεον θα ειχε φροντισει η ανακαλυψη να περασει και στα σχολικα βιβλια.

.
Ὑπερβάλλεις λίγο. Δὲν εἶναι ξεκάθαρο πῶς ἀκριβῶς ἦταν ὁ χῶρος ἐκείνη τὴν ἐποχή. Δὲν εἶναι σωστὸ νὰ κάνεις ἐπεμβάσεις στὰ κουτουροῦ, ἐκτὸς ἂν δὲν εἶναι ἡ διατήρηση τοῦ ἀρχαιολογικοῦ χώρου ἡ προτεραιότητα.

Ἂν θὲς νὰ διατηρήσεις τὸν ἀρχαιολογικὸ χῶρο, οἱ ἐπεμβάσεις πρέπει νὰ εἶναι ἐπιστημονικὰ κατάλληλες, ὥστε καὶ νὰ εἶναι ἐπισκέψιμος καὶ νὰ διατηρεῖ τὴν ἀρχαιολογική του ἀξία. Ἕνα καραβάκι νὰ πλησιάζει κάνοντας μιὰ ξενάγηση, ὅπως πηγαίνει τὸν κόσμο σὲ παραλίες, θὰ μποροῦσε νὰ εἶναι μιὰ ἀρχή, γιὰ νὰ διαπιστωθεῖ καὶ τὸ ἐνδιαφέρον, ἂν ὑπάρχει ἀνταπόκριση.

Ἂν τώρα θὲς νὰ κάνεις μιὰ ἐπένδυση, ἕνα θεματικὸ πάρκο μὲ ἀπομιμήσεις κυκλαδίτικων εἰδωλίων καὶ ἄλλα τέτοια, μοῦ φαίνεται μεγάλο κόστος. Δὲν νομίζω νὰ εἶναι φτηνὸ τὸ ναξιώτικο μάρμαρο. Μπορεῖς νὰ σκαρώσεις μιὰ ἀφήγηση προϊστορικὴ καὶ νὰ τὸ πλαισιώσεις μὲ θεάματα (VR, 3D κλπ), νὰ προσελκύσεις τοὺς ἀνάλογους τουρίστες, ἀλλὰ ἐπειδὴ θὰ φτιάξεις πυραμίδα δὲν πάει νὰ πεῖ ὅτι θὰ ἔχει καὶ τὸ σουξὲ τῆς πυραμίδας της Γκίζας. Δὲν νομίζω νὰ ἀποδώσει πολύ.

Ἐγὼ εἶμαι τῆς ἄποψης νὰ μείνουν τὰ πράγματα ὅπως ἔχουν, ἀλλὰ στὴν Ἑλλάδα τὰ ἔχουμε δεῖ ὅλα. Ἂν νομίζει κανεὶς ὅτι ὑπάρχει εὐκαιρία ἐκεῖ, δὲν λογαριάζει τίποτα.

Στὰ σχολικὰ βιβλία ὄντως πρέπει νὰ περαστοῦν περισσότερες λεπτομέρειες γιὰ τὸν Κυκλαδικὸ Πολιτισμό.

Δεν ειπα να κανουμε καμια επεμβαση, ενα ντοκιμαντερ μονο που να τραβηξει πλανα απο τις ανασκαφες, να μεταδωσει πλανα συνομιλιων με τους αρχαιολογους και να δειξει ενα 3d μοντελο πως ηταν παλια η Πυραμιδα. Αυτο το μοντελο δεν ειπα οτι θα το κατασκευαζαν επιτοπου αλλα εννοουσα ψηφιακα. Σημερα για ολες τις σπουδαιες ανακαλυψεις γινεται και μια 3d ψηφιακη απεικονιση πως ηταν στην αρχαιοτητα.

.

Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος » 20 Αύγ 2024, 22:26

Αρίστος έγραψε:
20 Αύγ 2024, 22:11
Μάθαμε πριν λίγες μέρες πως ένας θαλασσοπόρος που ταξίδευε με το πλοίο του στο Αιγαίο πριν 5.000 χρόνια θα αντίκριζε μιά γιγάντια πυραμίδα να υψώνεται από τη θάλασσα δεσπόζοντας στα κύματα. Τα πυραμιδωτά επίπεδα θα ήταν ορατά από πολύ μακριά λάμποντας κάτω από τον ελληνικό ήλιο καθώς ήταν καλυμμένα με άσπρο μάρμαρο της Νάξου. Πρόκειται για την Πυραμίδα της Κέρου που μόλις πρόσφατα ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι και δικαιολογημένα έγινε πρώτη είδηση στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
.
Τὸ λίνκ του Ἰακχου στὴ Βικιπαίδεια γράφει ὅτι ἡ ἴδια ἡ Κέρος ἔχει μάρμαρο, λεπτόκοκκο. Ὑπάρχει ὅμως λατομεῖο; Καὶ ὄντως, ἦταν ἄνυδρη στὴν ἐποχὴ ἐκείνη;

Ἔχει πολλὰ αἰνίγματα τὸ νησὶ καὶ νομίζω αὐτὰ μποροῦν νὰ φτιάξουν μιὰ προσελκυστικὴ ἀφήγηση.
Αρίστος έγραψε:
20 Αύγ 2024, 22:06
Η Κερος υπηρξε το μερος που σημειωθηκε η μεγαλυτερη κλοπη αρχαιοτητων στην Ελλαδα, τοσο αρχαια που κλαπηκαν απο το εσωτερικο της, οσο και απο τα βυθισμενα κομματια της ξηρας ολογυρα. Οι Κουφονησιωτες και καποιοι Ναξιωτες κατηγγειλαν διαρκως τους αρχαιοκαπηλους που διοργανωναν κανονικες αποστολες να ρημαξουν το νησι αλλα κανεις δεν τους ακουγε να λαβει μετρα. Και δυστυχως χαθηκαν αρχαιοτητες ανυπολογιστης αξιας δεδομενου οτι η Κερος ηταν το ιερο κεντρο του Ελληνισμου στο Αιγαιο την τριτη χιλετια π.Χ. οταν ακομη η Δηλος δεν ειχε αποκτησει αυτη την ιδιοτητα.
Τὸ εἶδα καὶ στὸ ἄρθρο ποὺ διάβασα αὐτό :( Λέει ὅτι τὸ Μουσεῖο Κυκλαδικῆς Τέχνης μπόρεσε νὰ ἀνακτήσει κάποια πράγματα, ἀλλὰ χωρὶς τὴν ἐπιστημονικὴ καταγραφή, ἂς ποῦμε τῆς θέσης ποὺ βρέθηκαν, χάθηκαν πληροφορίες ποὺ θὰ μᾶς ἔδιναν νὰ καταλάβουμε τί γινόταν στὸ νησί.

Δυστυχῶς, ἀλλὰ δὲν εἶναι τὸ μόνο ἀνυπεράσπιστο ἀρχαιολογικὸ μέρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανίκητος την 20 Αύγ 2024, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος » 20 Αύγ 2024, 22:36

Αρίστος έγραψε:
20 Αύγ 2024, 22:19
Δεν ειπα να κανουμε καμια επεμβαση, ενα ντοκιμαντερ μονο που να τραβηξει πλανα απο τις ανασκαφες, να μεταδωσει πλανα συνομιλιων με τους αρχαιολογους και να δειξει ενα 3d μοντελο πως ηταν παλια η Πυραμιδα. Αυτο το μοντελο δεν ειπα οτι θα το κατασκευαζαν επιτοπου αλλα εννοουσα ψηφιακα. Σημερα για ολες τις σπουδαιες ανακαλυψεις γινεται και μια 3d ψηφιακη απεικονιση πως ηταν στην αρχαιοτητα.
.
Ναὶ αὐτὴ εἶναι σίγουρα καλὴ ἰδέα, μιὰ τηλεοπτικὴ παραγωγὴ ποὺ νὰ κάνει ψηφιακὰ τὶς ἀποκαταστάσεις τοῦ προϊστορικοῦ τοπίου.

Δὲν εἶμαι σίγουρος ὅτι ἔχουν ἀρκετὰ ἀρχαιολογικὰ στοιχεῖα γιὰ νὰ γίνει ἡ ψηφιακὴ ἀποκατάσταση πιστά. Σὰν αὐτὸ ἂς ποῦμε ποὺ κάνουν μὲ τὸν Παρθενῶνα καὶ ἕνα app, δὲν νομίζω νὰ γίνεται. Τὸ νὰ δείξεις ἀπὸ τὴν ἄλλη μιὰ λαμπερὴ πυραμίδα, θὰ ἔχει πολλὰ στοιχεῖα fiction μέν, ἀλλὰ θὰ προσελκύσει τὴν περιέργεια. Ἐπίσης εἶδα, ἦταν ὁρμητήριο πειρατῶν ἡ Κέρος, ἄλλο στοιχεῖο νὰ συγκινήσει.

Πῶς ἀπέκτησε ἡ Σπιναλόγκα ἐπισκέπτες μὲ τὴν προώθηση ἀπὸ ἕνα λογοτεχνικὸ ἔργο; Κάπως ἔτσι τὸ ἐννοῶ, δὲν ξέρω ἂν κάτι τέτοιο ἐννοεῖς καὶ ἐσύ.

Τώρα καὶ γιὰ τὸ τελευταῖο ἔχω τὶς ἀνησυχίες μου, καμιὰ φορὰ ἡ φήμη μπορεῖ νὰ βλάψει τὸν τόπο, ξέρεις τί ἐννοῶ, νὰ ἀρχίσουν νὰ ἔρχονται περισσότεροι περίεργοι καὶ νὰ μὴν ἀφήνουν πέτρα ὄρθια.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Αύγ 2024, 05:43

Ανίκητος έγραψε:
20 Αύγ 2024, 22:36

Δὲν εἶμαι σίγουρος ὅτι ἔχουν ἀρκετὰ ἀρχαιολογικὰ στοιχεῖα γιὰ νὰ γίνει ἡ ψηφιακὴ ἀποκατάσταση πιστά. Σὰν αὐτὸ ἂς ποῦμε ποὺ κάνουν μὲ τὸν Παρθενῶνα καὶ ἕνα app, δὲν νομίζω νὰ γίνεται. Τὸ νὰ δείξεις ἀπὸ τὴν ἄλλη μιὰ λαμπερὴ πυραμίδα, θὰ ἔχει πολλὰ στοιχεῖα fiction μέν, ἀλλὰ θὰ προσελκύσει τὴν περιέργεια. Ἐπίσης εἶδα, ἦταν ὁρμητήριο πειρατῶν ἡ Κέρος, ἄλλο στοιχεῖο νὰ συγκινήσει.

Πῶς ἀπέκτησε ἡ Σπιναλόγκα ἐπισκέπτες μὲ τὴν προώθηση ἀπὸ ἕνα λογοτεχνικὸ ἔργο; Κάπως ἔτσι τὸ ἐννοῶ, δὲν ξέρω ἂν κάτι τέτοιο ἐννοεῖς καὶ ἐσύ.

Τώρα καὶ γιὰ τὸ τελευταῖο ἔχω τὶς ἀνησυχίες μου, καμιὰ φορὰ ἡ φήμη μπορεῖ νὰ βλάψει τὸν τόπο, ξέρεις τί ἐννοῶ, νὰ ἀρχίσουν νὰ ἔρχονται περισσότεροι περίεργοι καὶ νὰ μὴν ἀφήνουν πέτρα ὄρθια.

Εχουν τα παντα απο αρχαιολογικα στοιχεια για μια σωστη αναπαρασταση, εχουν βρει και τα εργαστηρια και τα υπογεια δωματια της Πυραμιδας. Δεν θα ειχε κανενα fiction, ηταν οντως μια λαμπρη Πυραμιδα που φαινοταν η λαμψη της απο πολυ μακρια. Ολο το νησακι ειχε μετασκευαστει για να φαινεται σαν μια λαμπερη Πυραμιδα που ξεπηδαει απο τη θαλασσα. Πανω απο 1000 τονους μαρμαρου κουβαλησαν απο τη γειτονικη Ναξο για να τη κτισουν, θελω να πω ξερουμε ακριβως και τον ογκο της οποτε η ψηφιακη 3d απεικονιση θα ειναι ακριβεστατη.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 21 Αύγ 2024, 05:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Αύγ 2024, 05:48

Προσεξτε τωρα το εξης που επεσημανα στο αρθρο.

2750 π.Χ. .... Πυραμιδα Κερου

2720 π.Χ. .... Πυραμιδα Ελληνικου στην Αργολιδα

Δυο αιωνες αργοτερα ξεκινησε και η Πυραμιδα στο Λοφο του Αμφειου των Θηβων.

2500 π.Χ. ... Πυραμίδα Θηβων

.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 21 Αύγ 2024, 06:26

Καλημέρα Ίακχε ,
περσυνά ξινά σταφύλια

ανασκαφές δομημένες και οργανωμενες σε ανασκαφικες περιόδος , χρηματοδοτήθηκαν ηδη απο το 1987 απο ΥΠΠΟ και με συγχρηματοδότηση απο Αμερικάνικη αρχαιολογικη σχολη,
μεχρι τότε , σποραδικες σωστικες ανασκαφες ήδη απο το 1950,μπας και σώσουν τίποτα απο αρχαιοκαπήλους, too late σκυλεμένο και ανακατωμένο στρωματογραφικά το χερσονησακι.
μάλιστα και αγγλοι έμποροι τέχνης οργάνωναν ανασκαφικές αποστολες ανοιχτά με αγγελίες για εργάτες στον ντόπιο τύπο.!

το 2019 ξεκίνησαν οι πρωτες δημοσιεύσεις ,με προδημοσιεύσεις απο το 2003 σε ανάλεκτα ένεκα ολυμπιάδας
θα πάρει αρκετες δεκαετίες να τελειωσουν οι δημοσιευσεις για τα αποτελέσματα ευρήματα, και πιο πολλά για συμπεράσματα!
Αν θυμάμαι καλά τωρα ειναι ΥΠΠΟ και Βρεττανικη σχολή.
πρόσεξε πως τα μασάει ο καθηγητής όταν αναφέρει και ύπαρξη σπηλαιώματος και εγκοίλων.
έχει να δώσει πολύ σημαντικα ευρηματα ακόμα.

Οι ανασκαφες γίνονται πάντα σε καθεστως διακριτικό ,αφενος για να κρατηθουν μακρυά περίεργοι. καλη ώρα.
αφετέρου για τα πρωτεία της δημοσιευσης και την σφαγή των χρηματοδοτήσεων. :cry
Αλάνθαστο σημάδι αρνητικής δημοσιότητας και αντιστροφου αναλογιας σημαντικότητας ευρημάτων,
είναι δυστυχως η προσέλκυση πτωματοφάγων ζώων τυπου Αρίστος

υγ imho πρέπει να αποτέλει κάποιου ειδους αποθετήριο συλλογης νεκρικων αναθηματων απο όλες τις κυκλαδες και απέναντι, με ύπαρξη παράλληλα στο χρόνο εργαστηρίων «μεταποίησης ταμάτων» με ιερο νεκρολατρειας.
οχι πολυ μακρυα απο οτι γινεται και σήμερα με άλλους ηθοποιούς στους ίδιους ρόλους.
ΥΓ2 Επικούριος με πανφέγγαρο. και Tuxedomoon διασκευη ghost sonata
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 21 Αύγ 2024, 07:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 21 Αύγ 2024, 07:45

Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 21 Αύγ 2024, 08:14

δεν ηταν νησι τοτε αλλα ενωνοταν με την ξηρα

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 21 Αύγ 2024, 08:16

Σωστά. προυπήρχε! και βλέπω πως είχε και ιδιαιτερες συμμετοχες.
θα επανέλθω και με το αγνωστο sphakia survey. I'll be back!
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Αύγ 2024, 08:32

Machine ghost έγραψε:
21 Αύγ 2024, 06:26

Οι ανασκαφες γίνονται πάντα σε καθεστως διακριτικό ,αφενος για να κρατηθουν μακρυά περίεργοι. καλη ώρα.
Αλάνθαστο σημάδι αρνητικής δημοσιότητας και αντιστροφου αναλογιας σημαντικότητας ευρημάτων,

Εισαι τοσο αρρωστος που μου δημιουργεις οικτο. Στην πραξη οι ελληνικες εφημεριδες αναδημοσιευσαν ρεπορταζ απο τις αγγλικες. Εγω καθισα ομως και εκανα ερευνα και εγραψα πρωτοτυπο αρθρο 3000 λεξεων αφου πρωτα σαρωσα το διαδικτυο για μερες να βρω και τι παλιοτερες ανακαλυψεις ειχαν γινει στην Κερο. Και μιλησα στο αρθρο και για τη συμπτωση των χρονολογιων μεταξυ της Πυραμιδας της Κερου και της Πυραμιδας του Ελληνικου. Και εθεσα και καποιες πιθανες συνεπαγωγες για το τι μπορει να σημαινει αυτο. Χωρις λοιπον να εχεις διαβασει τι εχω γραψει μην καθεσαι να συκοφαντεις.

Και δεν υπηρχε κανενα καθεστως διακριτικο εκεινη την περιοδο, αυτα ειναι φαντασιωσεις σου, η ειδηση απασχολησε τον παγκοσμιο τυπο για δυο περιπου μηνες και αναλογικα με την εκταση που πηρε στην Ελλαδα μειναμε πολυ πισω.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 21 Αύγ 2024, 08:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 21 Αύγ 2024, 08:33

Αρίστος έγραψε:
21 Αύγ 2024, 08:32
Machine ghost έγραψε:

Εισαι τοσο αρρωστος που μου δημιουργεις οικτο. Στην πραξη οι ελληνικες εφημεριδες αναδημοσιευσαν ρεπορταζ απο τις αγγλικες. Εγω καθισα ομως και εκανα ερευνα και εγραψα πρωτοτυπο αρθρο 3000 λεξεων αφου πρωτα σαρωσα το διαδικτυο για μερες να βρω κι τι παλιοτερες ανακαλυψεις ειχαν γινει στην Κερο. Και μιλησα στο αρθρο και για τη συμπτωση των χρονολογιων μεταξυ της Πυραμιδας της Κερου και της Πυραμιδας του Ελληνικου. Και εθεσα και καποιες πιθανες συνεπαγωγες για το τι μπορει να σημαινει αυτο. Χωρις λοιπον να εχεις διαβασει τι εχω γραψει μην καθεσαι να συκοφαντεις.

.
έναν όρχι έκανες έρευνα κιουπι γιομάτο σκατά σε σχήμα πυραμίδας
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Αύγ 2024, 08:37

Machine ghost έγραψε:
21 Αύγ 2024, 08:33
Αρίστος έγραψε:
21 Αύγ 2024, 08:32
Machine ghost έγραψε:

Εισαι τοσο αρρωστος που μου δημιουργεις οικτο. Στην πραξη οι ελληνικες εφημεριδες αναδημοσιευσαν ρεπορταζ απο τις αγγλικες. Εγω καθισα ομως και εκανα ερευνα και εγραψα πρωτοτυπο αρθρο 3000 λεξεων αφου πρωτα σαρωσα το διαδικτυο για μερες να βρω κι τι παλιοτερες ανακαλυψεις ειχαν γινει στην Κερο. Και μιλησα στο αρθρο και για τη συμπτωση των χρονολογιων μεταξυ της Πυραμιδας της Κερου και της Πυραμιδας του Ελληνικου. Και εθεσα και καποιες πιθανες συνεπαγωγες για το τι μπορει να σημαινει αυτο. Χωρις λοιπον να εχεις διαβασει τι εχω γραψει μην καθεσαι να συκοφαντεις.

.
έναν όρχι έκανες έρευνα κιουπι γιομάτο σκατά

Οχι μονο εκανα ερευνα αλλα εγω παιρνω και συνεντευξεις απο αρχαιολογους τρομαρα σου. Και θα εχεις και νεα μου πολυ συντομα γιατι θα τους εχω πολυ συχνα καλεσμενους στην ιστοσελιδα που σου ανεφερα. Καλη τυχη με την ξυνιλα σου. Αν δεν σε θεωρουσα κλινικη περιπτωση που δημιουργει οικτο μπορει να σε αντιμετωπιζα νομικα, θεωρω ομως οτι εισαι το καλυτερο δειγμα του ποσο παρανοικοι ειναι οσοι με μισουν εδω μεσα. Αρα λοιπον ακομη και η μιζερη υπαρξη σου εχει ενα νοημα που με διευκολυνει, συνεχισε.

.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 21 Αύγ 2024, 08:43

καλά μην φτύνεις και αφρίζεις , πανε μέσα στο σπιτάκι σου τώρα.
πάρε και τους αρχαιολόγους μαζί :smt005:
ακου ερευνα απο εφημεριδες,και ιντερνετι!
μεχρι και ο αειμνηστος Θέμελης αρθρογραφήσει σε ειδικο τύπο τότε.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχαιολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών