Τα Βιβλία που Μας Διαμορφώνουν: Φιλοσοφικές Αναγνώσεις που Άλλαξαν τη Σκέψη μας
Re: Τα Βιβλία που Μας Διαμορφώνουν: Φιλοσοφικές Αναγνώσεις που Άλλαξαν τη Σκέψη μας
Φροϋδικός είναι, δεν βλέπεις? 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Re: Τα Βιβλία που Μας Διαμορφώνουν: Φιλοσοφικές Αναγνώσεις που Άλλαξαν τη Σκέψη μας

Καταπληκτικό έργο. Έχει κι ένα κομμάτι με έναν περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Το βιβλίο το είχα αφήσει όλως τυχαία σ' ένα ράφι με βιβλία του γιου μου, όταν ήταν εφηβάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Μαρ 2025, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
E, ναι, φυσικά στο έχω ξαναγράψει. Γιατί και εκει, όπως και αλλού καταφέρθηκες με τους χυδαιότερους όρους που μπορει να φανταστει κανεις προς τους Juden με τρόπο που παραπεμπει κατευθείαν σε Ναζιστή Γερμανίας Χιτλερ ή και χειρότερα. Μόνο κάτι πραγματικά αρρωστάκια σαν τον Ρέμπελο μιλάνε έτσι εδώ μεσα. Δεν κάθομαι να ψάχνω κείμενα, αλλά εδώ μέσα είναι, scripta manent.
Αν πραγματικά δεν το κατάλαβες αυτό και νόμιζες οτι απλά σχολίαζες, ξερωγω, την απέχθεια σου για τους "μεγαλοκαρχαρίες" όπως λες, αυτό είναι ακόμα πιο ανησυχιτικό. Λες και κάθε Εβραίος είναι ο Μεγαλοτραπεζίτης Χαχαμίκος που πίνει το αίμα των Λαών!
Επιεικώς αστείο, και λυπάμαι που το λέω. Σέβεσαι (και απεριόριστα, μάλισταΌσο για την Dion, η ουσία είναι τα όσα έγραφε. Και αν κατέχεις, σέβομαι απεριόριστα την Καμπαλιστική επιρροή στη δυτική εσωτερική παράδοση...

Το μόνο που βλέπω είναι μια τεμπέλικη, καρατεμπέλικη προσέγγιση, στερημένη από οποιαδήποτε ισορροπημένη κρίση, να θέλει να φορτώσει όλες τις ευθύνες της προς τα έξω. Γιατί εννοείται οτι για όλα (μα ΟΛΑ) τα προβλήματα της Ευρώπης φταίνε οι... Εβραίοι με τις μηχανοραφίες τους, που μας βίασαν εμας τις άσπιλες παρθένες. Και το μόνο που έχω να σου πω είναι ξανασκέψου το.
klaiw 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ο προυντόν για τον εβραίο.
Δεν με παγίδευσε ο Σατανάς, αδελφέ, ο marabou με παγίδευσε
Τσούζει η χωροχρονική σου σκουληκότρυπα;
Ας προχωρήσουμε. Ένα άλλο βιβλίο που μου άρεσε, μου χάραξε ιδεολογική πορεία και καθόρισε τον τρόπο σκέψης μου είναι αυτό

Καταπληκτικό.
Να διαβάσετε να σας διαφωτίσει.

Καταπληκτικό.

η παπαρια που γραφτηκε οτι οι εθνικοσοσιαλιστες μισουν τους εβραιους ειναι διαστρεβλωμενη μλκ
ενας πραγματικος εθνοσοσιαλιστής δεν μισει κανενα λαο . ενας πραγματικος εθνοσοσιαλιστης
ειναι πανω απο ολα ελληνας ουτε φιλογερμανος ουτε φιλορωσος κλπ
αν ακουσετε καποιον να ισχυριζεται οτι μισει τους εβραιους γιατι ειναι εθνικοσοσιαλιστης
να του πειτε να τραβηξει καμια παχια να ξελαμπικαρει το μυαλο
ενας πραγματικος εθνοσοσιαλιστής δεν μισει κανενα λαο . ενας πραγματικος εθνοσοσιαλιστης
αν ακουσετε καποιον να ισχυριζεται οτι μισει τους εβραιους γιατι ειναι εθνικοσοσιαλιστης

- Καραμελίτσα
Προφανώς και οι εθνικοσοσιαλιστές δεν μισούν τους Εβραίους. Εδώ τη δεκαετία του 1940 ενώ οι εθνικοσοσιαλιστές πολεμούσαν, είχαν δημιουργήσει θέρετρα για τους Εβραίους, στα οποία πήγαιναν για να προστατευτούν από τις βόμβες και είχαν προγράμματα αδυνατίσματος, κροσφιτ και ιαματικά λουτρά.nemo έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 02:48η παπαρια που γραφτηκε οτι οι εθνικοσοσιαλιστες μισουν τους εβραιους ειναι διαστρεβλωμενη μλκ
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 381 Απαντήσεις
- 6317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από fonfon
25 Απρ 2025, 18:21
-
-
Νέα δημοσίευση Οι φιλοσοφικές καταβολές του χριστιανικού δόγματος - Διαμαντής Κούτουλας
από έργο_μακέτο » 14 Σεπ 2024, 12:19 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
14 Σεπ 2024, 16:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι φιλοσοφικές καταβολές του χριστιανικού δόγματος - Διαμαντής Κούτουλας
από έργο_μακέτο » 14 Σεπ 2024, 12:20 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
14 Σεπ 2024, 12:20
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
16 Σεπ 2024, 22:30