Έλεγχοι και καραντίνα στα αεροδρόμια από τις 18 Μαρτίου
Έλεγχοι και καραντίνα στα αεροδρόμια από τις 18 Μαρτίου
Στο Ελ. Βενιζέλος γίνονται από τις 18 Μαρτίου. Δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα αεροδρόμια όπως και στις εισόδους στη χώρα με οχήματα. Θυμίζω ότι η κυβέρνηση υπέγραψε την ΠΝΠ με όλα τα μέτρα στις 25 Φεβρουαρίου. Ο Κούλης έκανε σύσκεψη στις 7 Μαρτίου κι έκλεισε τα σχολεία στις 9 και τις επόμενες μέρες τις καφετερίες κλπ.
Θεωρείτε έγκαιρο το μέτρο της καραντίνας από το εξωτερικό; Για εμένα είναι το πιο σημαντικό μέτρο για εισαγόμενο ιό.
Έπρεπε να εφαρμοστεί από τις 25 Φεβρουαρίου ή έστω στις 27, ημέρα που ακύρωσε ο Κούλης τον εορτασμό των καρναβαλιών.
Θεωρείτε έγκαιρο το μέτρο της καραντίνας από το εξωτερικό; Για εμένα είναι το πιο σημαντικό μέτρο για εισαγόμενο ιό.
Έπρεπε να εφαρμοστεί από τις 25 Φεβρουαρίου ή έστω στις 27, ημέρα που ακύρωσε ο Κούλης τον εορτασμό των καρναβαλιών.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Re: Έλεγχοι και καραντίνα στα αεροδρόμια από τις 18 Μαρτίου
πριν 40 μερες τωρΑα δεν ξερω...
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που βρίσκω travel size πράγματα εκτός από αεροδρόμια;
από Awesomatic » 02 Νοέμ 2023, 13:35 » σε Ταξίδια - 5 Απαντήσεις
- 896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stella
14 Νοέμ 2023, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας...
από OANNHSEA » 10 Σεπ 2024, 20:09 » σε Διεθνής πολιτική - 106 Απαντήσεις
- 2602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
15 Σεπ 2024, 20:22
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
02 Δεκ 2024, 23:30