Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Απρ 2025, 06:55
Τι λε ρε παιδι μου. Τζάμπα το ξεφτιλικι να γλυφουμε τον κωλο του γενοκτονία Νετανιάχου και να κάνουμε άνοιγμα στον Τραμπ; Δεν μπορούμε να περάσουμε ένα καλώδιο, το οποίο καν δεν έχει σχέση με τις αοζ; Από τους ίδιους που έλεγαν αν περάσει τουρκικό ερευνητικό στα 200 νμ από το Καστελόριζο είναι απεμποληση κυριαρχικών δικαιωμάτων; Ας αλλάξουμε και όνομα και σημαία, να είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς.

«Θέλω να είμαι σαφής. Η έρευνα, όπως επίσης και η πόντιση ηλεκτρικού καλωδίου επιτρέπεται και διασφαλίζεται απολύτως από το διεθνές δίκαιο. Οι κανόνες του διεθνούς δικαίου επιτρέπουν απολύτως την έρευνα και την πόντιση ηλεκτρικού καλωδίου και άρα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να υπάρξει η οποιαδήποτε παρεμπόδιση εκ μέρους άλλου κράτους. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία είναι γνωστό ότι περνάει από μία πάρα πολύ αυστηρή κρίση πριν δώσει οποιοδήποτε ποσό από τον κοινοτικό προϋπολογισμό».

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.