Εντάξει. Και ο Χίτλερ επηρέασε πολλούς.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 12:43βάλε λίγη διαλεκτική στο κρασί σου, ο Πλάτωνας είναι ένα στάδιο στην εξέλιξη του ανθρώπινου πνεύματος, επηρέασε πολλούς και διαβάζεται ακόμα σήμερα. Το να κρίνουμε τέτοιες προσωπικότητες στη λογική μαρέσει - δεν μαρέσει παραείναι, ακόμα και για ένα φόρουμ όπως το φόρουμ κομ γκρ.hellegennes έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 21:15Ο Πλάτωνας πιο σημαντικός από τον Αρχιμήδη. Μάθαμε κάτι νέο σήμερα στο φόρουμ.
Ο μεγαλύτερος ψευδοεπιστήμονας όλων των εποχών, πατέρας της ψευδοεπιστήμης, εναντίον του σπουδαιότερου επιστήμονα ως τον Νεύτωνα.
Στήνεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα
- hellegennes
Re: Στήνεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Είσαι για δέσιμο.hellegennes έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 21:15Ο Πλάτωνας πιο σημαντικός από τον Αρχιμήδη. Μάθαμε κάτι νέο σήμερα στο φόρουμ.
Ο μεγαλύτερος ψευδοεπιστήμονας όλων των εποχών, πατέρας της ψευδοεπιστήμης, εναντίον του σπουδαιότερου επιστήμονα ως τον Νεύτωνα.
Και σφιχτό μάλιστα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Της πλακας ο Πλατωναα. Πατερας του αυταρχοσμου και προπομπος του μεσσαιωνα. Πρωτοστατησε στις διωξεις αθεων στην αθηνα. Εγκληματα σκεψης γαρ...
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Highlander
Πωω ρε φίλε.. Κι άλλη βαλκανίλα, εθνικίλα μέσα στην πόλη. Έλεος. Απαράδεκτος ο Καμίνης ή όποιος άλλος είναι υπεύθυνος γι' αυτό.Πινοκιο έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 00:19Στην τελική ευθεία έχει μπει η τοποθέτηση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα.
Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Αμαλίας, απέναντι από το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα, γίνονται εργασίες προκειμένου να τοποθετηθεί το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Πρόκειται για έφιππος ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ένα έργο το οποίο έχει φιλοτεχνήσει ο γλύπτης Γιάννης Παππάς και είχε αποκτηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού του 1993 και στη συνέχεια δωρίστηκε στο Δήμο Αθηναίων.
Πριν από μερικές ημέρες είχε τοποθετηθεί και η βάση, πάνω στην οποία θα «πατήσει» το άγαλμα του Μακεδόνα στρατηλάτη.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... in-athina/
Σωστός!Highlander έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 07:30
Πωω ρε φίλε.. Κι άλλη βαλκανίλα, εθνικίλα μέσα στην πόλη. Έλεος. Απαράδεκτος ο Καμίνης ή όποιος άλλος είναι υπεύθυνος γι' αυτό.
Εγώ προτείνων να ξηλώσουμε και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη.
Μόνο του Τρούμαν να αφήσουμε που ήταν ξένος.
fixedΜπακάλης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 07:35Σωστός!Highlander έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 07:30Πωω ρε φίλε.. Κι άλλη βαλκανίλα, εθνικίλα μέσα στην πόλη. Έλεος. Απαράδεκτος ο Καμίνης ή όποιος άλλος είναι υπεύθυνος γι' αυτό.
Μόνο του Τρούμαν να αφήσουμε που ήταν ξένος για να εκτονώνονται τα "παιδιά" του Αλέξη.
Πάνος Σκουρλέτης
Και όλο μαζί να το άφηνες πάλι καλό θα ήταν!Saliveros έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 08:19fixedΜπακάλης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 07:35Σωστός!Highlander έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 07:30Πωω ρε φίλε.. Κι άλλη βαλκανίλα, εθνικίλα μέσα στην πόλη. Έλεος. Απαράδεκτος ο Καμίνης ή όποιος άλλος είναι υπεύθυνος γι' αυτό.
Μόνο του Τρούμαν να αφήσουμε που ήταν ξένος για να εκτονώνονται τα "παιδιά" του Αλέξη.

Τελικα πανω στη βαση του φαινεται καπως καλυτερο.Βεβαια το θεμα με τις αναλογιες παραμενει.

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ομοφοβικος συντροφος detected.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ποιος ειναι αυτος πανω στον Βουκεφαλα;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- MiGiSukhoI
Των βορειομακεδόνων είναι πιο επιβλητικό..
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Πότε λοιπόν, Αθηναίοι, πότε θα κάνετε όσα πρέπει; Όταν θα γίνει τι;
Όταν, μα τον Δία, εξαναγκασθείτε. Αυτά όμως που συμβαίνουν τώρα πώς πρέπει να τα κρίνουμε; Εγώ τουλάχιστον νομίζω ότι ο μεγαλύτερος εξαναγκασμός για ελεύθερους ανθρώπους είναι το αίσθημα της ντροπής για την κατάστασή τους.
Πείτε μου, θέλετε μήπως να τρέχετε εδώ και εκεί και να ζητάτε να μάθετε ο ένας από τον άλλον «λέγεται κάτι καινούργιο»;
Μα είναι δυνατόν να υπάρχει πιο σπουδαίο νέο από το ότι ένας Μακεδόνας έχει κατατροπώσει τους Αθηναίους και ρυθμίζει τα πράγματα των Ελλήνων;
Ημέρα ντροπής η σημερινή, Αθηναίοι
Όταν, μα τον Δία, εξαναγκασθείτε. Αυτά όμως που συμβαίνουν τώρα πώς πρέπει να τα κρίνουμε; Εγώ τουλάχιστον νομίζω ότι ο μεγαλύτερος εξαναγκασμός για ελεύθερους ανθρώπους είναι το αίσθημα της ντροπής για την κατάστασή τους.
Πείτε μου, θέλετε μήπως να τρέχετε εδώ και εκεί και να ζητάτε να μάθετε ο ένας από τον άλλον «λέγεται κάτι καινούργιο»;
Μα είναι δυνατόν να υπάρχει πιο σπουδαίο νέο από το ότι ένας Μακεδόνας έχει κατατροπώσει τους Αθηναίους και ρυθμίζει τα πράγματα των Ελλήνων;
- Rocco Siffredi
τριζουν τα κοκκαλα του Δημοσθενη 

Τί ντροπή, ποιος την έχασε να τη βρουν οι αθηναίοι, στην αιωνιότητα λούγκρες. Μερικά χρονάκια μετά, τί τραγουδούσαν στον άλλο μακεδόνα δικτάκτορα;Beria έγραψε: ↑17 Απρ 2019, 17:15Πότε λοιπόν, Αθηναίοι, πότε θα κάνετε όσα πρέπει; Όταν θα γίνει τι;
γιατί οι μέγιστοι και πιο αγαπητοί απ' τους θεούς
στην πόλη είναι παρόντες.
Γιατί εδώ τη Δήμητρα και το Δημήτριο
μαζί τους έφερε ο καιρός.
Εκείνη τα σεπτά της Κόρης μυστήρια
έρχεται να τελέσει,
εκείνος ιλαρός, όπως ταιριάζει σε θεό, και ωραίος
και γελαστός παραβρίσκεται.
Σαν κάτι θείο μοιάζει, όλοι τριγύρω οι φίλοι,
στη μέση τους αυτός:
όμοια σαν να 'ναι αστέρια οι φίλοι του
κι αυτός να είναι ο ήλιος.
Γιε του θεού του πιο δυνατού, του Ποσειδώνα,
χαίρε, και της Αφροδίτης.
Οι άλλοι θεοί ή απέχουν μακριά
ή δεν έχουν αυτιά,
ή δεν υπάρχουν, ή για τίποτα σημασία δε δίνουν σε μας.
Εσένα, όμως, παρόντα σε βλέπουμε,
όχι ξύλινο, όχι λίθινο, αλλά αληθινό.
Σε σένα προσευχόμαστε:
πρώτα κάνε ειρήνη, φίλτατε,
γιατί κυρίαρχος είσαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κατσιματιδης:η Ελλάδα δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος στην νέα κυβέρνηση Τραμπ
από Mitharadir » 17 Νοέμ 2024, 16:30 » σε Διεθνής πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
18 Νοέμ 2024, 18:51
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
17 Δεκ 2024, 08:16