Κλειστό γκρουπ χωρίς πρακτικά είναι και το Γιούρογκρουπ, να τα λέμε αυτά.κορόιδο έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:00Ρε πού έμπλεξα. Όλα τα φόρουμ (όπως στους Δελφούς ή του Εκονομιστ) είναι ανοικτά στο κοινό.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:57Ρωτας γιατι συμμετειχε σε ενα φορουμ;κορόιδο έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:55
Αυτό ακριβώς, με έχουν γραμμένο στα αρχίδια τους. Ο Κούλης γιατί συμμετείχε; Δεν ήταν τότε εκπρόσωπος των ψηφοφόρων του κόμματος του και τώρα εκπρόσωπος της Ελλάδας; Και δεν ξέρω αν παίρνονται εκεί αποφάσεις γιατί δεν ξέρω τι λένε. Ξέρεις εσύ αν δεν έγιναν διεφθαρμένες συμφωνίες;
Φελος εισαι;
Αυτό το πράγμα είναι σαν συνάντηση των αρχηγών της μαφία.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Ένας πολιτικός που σέβεται τους ψηφοφόρους του και το πολίτευμα, δεν πρέπει να συμμετέχει. Εκτός και αν κάνει προσωπικές μπίζνες.
Κούλης στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ
Re: Κούλης στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ναι, έβαλα βίντεο πιο πάνω όπου ο Γεωργιάδης είπε ότι το κάνουν για να μιλάνε ελεύθερα λες και στη Βουλή που κρατιούνται πρακτικά, δεν μιλάνε ελεύθερα.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Κλασσικά, μην ξεχνάμε και ότι όταν ο Μπαρούφ αποκάλυψε ότι τους ηχογραφούσε, κάποιοι εδώ μέσα έσκιζαν καλσόν, λες και στο Γιούρογκρουπ μαζεύονταν για σμολ τοκ και το ποιος/α πηδάει ποιον/α και όχι για θέματα που τους αφορούσαν.
My Life had stood, a Loaded Gun
Η ευρωζώνη έχει τόσο σχέση με τη δημοκρατία όσο έχω εγώ με την Σκάρλετ Γιόχανσον.
Και παίρνονται αποφάσεις για τη ζωή μας ρε γμτ μου.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Εφόσον μιλάμε για θέματα που αφορούν εμάς, θα έπρεπε να είναι ανοιχτή η παρακολούθηση των συζητήσεων.
Η δημοκρατία αυτό επιβάλλει.
Ομως δεν είναι ανοιχτή, γιατί εξαρτωμαστε από αυτούς. Έχουν τα λεφτά, έχουν τα όπλα.
Η δημοκρατία αυτό επιβάλλει.
Ομως δεν είναι ανοιχτή, γιατί εξαρτωμαστε από αυτούς. Έχουν τα λεφτά, έχουν τα όπλα.
Αυτοί μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Από μασονικές στοές, συζητήσεις στα τένις κλαμπ μέχρι λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ. Όμως ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εν δυνάμει πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν πρέπει να ενημερώνει την βουλή για ότι συζήτησε που αφορούσε την Ελλάδα; Μπορεί να θεωρηθούν ιδιωτικές οι συζητήσεις για το μέλλον της χώρας;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κούλης ξεζουμίζει το Λαο
από talaipwros » 02 Οκτ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel