Δεκάδες «βαριές» (και αριστερές) προσωπικότητες ζητούν δημοψήφισμα για το μακεδονικό
-
- Μέλη που αποχώρησαν
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Δεκάδες «βαριές» (και αριστερές) προσωπικότητες ζητούν δημοψήφισμα για το μακεδονικό
ή ηγεσία τους είναι ναζί,όπως αποκάλυψε καί ό Συναδινός πού αναφέρεις,... brb και tyt δέν διαφωνώ σ'αυτό πού λές, εγώ λέω ότι δέν μπορούμε
σέ τόσους χιλιάδες κόσμο νά ρίχνουμε έτσι εύκολα τή λάσπη τού ναζιστή,φασίστα, γιατί έχει καταντήσει μιά καραμέλα.....καί νάτανε μόνο αυτό....
πάει καί φοράει ό κάθε αριβίστας,ή κάθε ανεμοδούρα τό προσωπείο τού "προοδευτισμού" γιά νά κάνει τίς δουλειές του....
είμαστε στή δίνη οικονομικών ανακατατάξεων-γεωπολιτικών αναδιαμορφώσεων πού δέν ξέρουμε πού πηγαίνουν, κάποιοι όμως επενδύουν σ'αυτά....
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Δεκάδες «βαριές» (και αριστερές) προσωπικότητες ζητούν δημοψήφισμα για το μακεδονικό
Καλά για τον ''προοδευτισμό'' άστο.sibylic έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 18:29ή ηγεσία τους αυτό είπε,όπως αποκάλυψε καί ό Συναδινός πού αναφέρεις,... brb και tyt δέν διαφωνώ σ'αυτό πού λές, εγώ λέω ότι δέν μπορούμε
σέ τόσους χιλιάδες κόσμο νά ρίχνουμε έτσι εύκολα τή λάσπη τού ναζιστή,φασίστα, γιατί έχει καταντήσει μιά καραμέλα.....καί νάτανε μόνο αυτό....
πάει καί φοράει ό κάθε αριβίστας,ή κάθε ανεμοδούρα τό προσωπείο τού "προοδευτισμού" γιά νά κάνει τίς δουλειές του....
είμαστε στή δίνη οικονομικών ανακατατάξεων-γεωπολιτικών αναδιαμορφώσεων πού δέν ξέρουμε πού πηγαίνουν, κάποιοι όμως επενδύουν σ'αυτά....
Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι όλοι Νεοναζί και φασίστες. Αν εξαιρέσουμε το 0.2 που έπαιρνε η Χρυσή Αυγή προ κρίσης, οι υπόλοιποι είναι ακροδεξιοί, χουντικοί πρώην ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ και το υπόλοιπο ποσοστό είναι αδαείς. Ψηφίζουν κόμμα που έχει στην ηγεσία Νεοναζί που υμνούν αυτόν που έδωσε την Μακεδονία στους Βούλγαρους. Όμως έχουν ευθύνη γιατί δεν ξέρουν το ποιόν αυτών που ψηφίζουν. Έχουν ευθύνη που έβαλαν τους Νεοναζί στην βουλή και τους έδωσαν αυτό το ποσοστό που έχουν. Έχουν ευθύνη για το ότι έδωσαν το βήμα της Βουλής στους Νεοναζί για να κάνουν κηρύγματα της εμετικής και ρατσιστικής ιδεολογίας τους.
Είναι παρακμή που ψηφίζουν τους υμνητές του σφαγέα και κατακτητή των Ελλήνων.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
στο πρώτο διαφωνώ, στο δεύτερο ωστόσο συμφωνώ
όχι για το αν και κατά πόσο έχουν σκεφτεί την άποψή τους, αλλά το γιατί η άποψή τους πρέπει να έχει μεγαλύτερο βάρος από αυτήν ενός απλού πολίτη που δεν είναι γνωστός, αλλά πιθανόν να είναι πολύ πιο μορφωμένος.
στην Ελλάδα και φαντάζομαι παντού, δυστυχώς, το βάρος της άποψης μετράει ανάλογα με τη προβολή του υποκειμένου που τη φέρει, όχι με την ουσία της.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Σε γλεντάει ο Θεοδωράκης στα 90φεύγα του. Με τα ψεύτικα γέλια δεν ξεγελάς κανέναν...aspergillus έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 16:57Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 16:25Για να αισθανθείς καλύτερα μπορείτε να βάζετε Τους από εδώ και πέρα. Άντε και καμιά Φουρέιρα...
Γιατί Θεοδωράκης έγινε εθνικιστής...
-
Πες τα σύντροφε. Δημοψήφισμα θα πρέπει να γίνει για να ανέβει το ΚΚΕ στην εξουσία...zteo έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 17:46Ποιο ακριβως θα ειναι το ερωτημα ενος δημοψηφισματος?Εχουν καταλαβει καποιοι οτι δημοψηφισματα γινονται για θεματα εσωτερικης πολιτικης οχι για το πως θα ονομαστει ενα κρατος.Με την ιδια λογικη θα μπορουσε να κανει δημοψηφισμα η Τουρκια για τα δικα μας 12 ναυτικα μιλια η για την αποστρατικοποιηση του Αιγαιου.Ας σοβαρετουμε πλεον σαν λαος.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
brb και tyt έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 18:38Καλά για τον ''προοδευτισμό'' άστο.sibylic έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 18:29ή ηγεσία τους αυτό είπε,όπως αποκάλυψε καί ό Συναδινός πού αναφέρεις,... brb και tyt δέν διαφωνώ σ'αυτό πού λές, εγώ λέω ότι δέν μπορούμε
Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι όλοι Νεοναζί και φασίστες. Αν εξαιρέσουμε το 0.2 που έπαιρνε η Χρυσή Αυγή προ κρίσης, οι υπόλοιποι είναι ακροδεξιοί, χουντικοί πρώην ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ και το υπόλοιπο ποσοστό είναι αδαείς. Ψηφίζουν κόμμα που έχει στην ηγεσία Νεοναζί που υμνούν αυτόν που έδωσε την Μακεδονία στους Βούλγαρους. Όμως έχουν ευθύνη γιατί δεν ξέρουν το ποιόν αυτών που ψηφίζουν. Έχουν ευθύνη που έβαλαν τους Νεοναζί στην βουλή και τους έδωσαν αυτό το ποσοστό που έχουν. Έχουν ευθύνη για το ότι έδωσαν το βήμα της Βουλής στους Νεοναζί για να κάνουν κηρύγματα της εμετικής και ρατσιστικής ιδεολογίας τους.
Είναι παρακμή που ψηφίζουν τους υμνητές του σφαγέα και κατακτητή των Ελλήνων.

θά σού πώ κι'ενα πραγματικό συμβάν πού έζησα στίς καταλήψεις ένός ΓΕΛ Δυτικών προαστίων γύρω στό 2008-09.
ήταν μιά πολύ σκληρή ομάδα στή Γ'Λυκ 8 μέ 10 ατόμων,έτσι πού δέν άντεχε πολύ ώρα κανένας συνάδελφος εκεί μέσα, εγώ τούς είχα στή κατ/νση καί όποτε πήγαινα νά τούς ξεκινήσω ένα θέμα στό πίνακα,βάζανε από κάτω καί ακουγόνταν δυνατά ό ύμνος τής βέρμαχτ

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ωραία αντιμετώπιση.sibylic έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 19:07θά σού πώ κι'ενα πραγματικό συμβάν πού έζησα στίς καταλήψεις ένός ΓΕΛ Δυτικών προαστίων γύρω στό 2008-09.
ήταν μιά πολύ σκληρή ομάδα στή Γ'Λυκ 8 μέ 10 ατόμων,έτσι πού δέν άντεχε πολύ ώρα κανένας συνάδελφος εκεί μέσα, εγώ τούς είχα στή κατ/νση καί
όποτε πήγαινα νά τούς ξεκινήσω ένα θέμα στό πίνακα,βάζανε από κάτω καί ακουγόνταν δυνατά ό ύμνος τής βέρμαχτκάποια στιγμή λοιπόν οργάνωσαν κατάληψη καί είχαν ανέβη στή ταράτσα καί πέταγαν αυγά........μή στά πολυλογώ τήν άλλη μέρα ήταν έξω από τό σχολείο στελέχη κομμάτων αριστερών(κοινοβουλευτικών) καί μάλιστα καί κάποιος βουλευτής(δέν θά αναφέρω τό όνομά του) μέ τόν οποίο συζητήσαμε,.....όταν τόν ενημέρωσαμε γιά κάποια συμβάντα,χωρίς νά αναφερθουμε καθόλου γιά πολιτικές τάσεις τών παιδιών, μάς είπε ότι έπρεπε νά αφιερώσουμε χρόνο γιά τή διαπαιδαγώγησή τους....(πράγμα πού τό ακολούθησα πολλές φορές σέ βάρος τού αντικειμένου).......μετά από λίγο όλοι οί κομματάρχες εξαφανίστηκαν
Για εμένα βέβαια το θέμα είναι γιατί έπεσαν στον Νεοναζισμό. Μήπως είναι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση από την Αλβανία και από χώρες τη ς πρώην ΕΣΣΔ που κάνει τους νέους (και όχι μόνον) ευάλωτους στη Νεοναζιστική προπαγάνδα;
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
sibylic έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 17:11στό Iskra δεκάδες πρόσωπα εναντίον τής συμφωνίας....δέν καταλαβαίνω ακόμα καί παλιά αποικιοκρατικές δυνάμεις έχουν επιτρέψει
δημοψηφίσματα....ακόμα καί στούς Ζουλού ή στούς Μασάι(χωρίς ρατσιστική διάθεση),
μεγάλη προσβολή νά αποκαλείς τόσο κόσμο "φασίστες", "ναζίστές" μόνο καί μόνο νά περάσεις μιά συμφωνία πού τήν επέβαλαν Γεωστρατηγικά
συμφέροντα τών ΗΠΑ καί Γεωπολιτικά συμφέροντα τής γερμανίας...........

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
- Μέλη που αποχώρησαν
αυτές είναι οί μεγάλες μαλακίες τής παιδείας στήν ελλάδα,τά παιδιά ήταν απολιτικοί σκίνχεντς καί κάπου θά βρήκαν τά cd μέ ύμνους των ss κ' βέρμαχτ, στήν ομόνοια καί στίς παρόδους......ούτε κατάλαβαν πώς βρέθηκαν στή γ'λυκ. καί ήθελαν νά περάσει ό χρόνος μέ φραμπαλά καί τζερντζελέ.brb και tyt έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 19:12Ωραία αντιμετώπιση.sibylic έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 19:07θά σού πώ κι'ενα πραγματικό συμβάν πού έζησα στίς καταλήψεις ένός ΓΕΛ Δυτικών προαστίων γύρω στό 2008-09.
ήταν μιά πολύ σκληρή ομάδα στή Γ'Λυκ 8 μέ 10 ατόμων,έτσι πού δέν άντεχε πολύ ώρα κανένας συνάδελφος εκεί μέσα, εγώ τούς είχα στή κατ/νση καί
όποτε πήγαινα νά τούς ξεκινήσω ένα θέμα στό πίνακα,βάζανε από κάτω καί ακουγόνταν δυνατά ό ύμνος τής βέρμαχτκάποια στιγμή λοιπόν οργάνωσαν κατάληψη καί είχαν ανέβη στή ταράτσα καί πέταγαν αυγά........μή στά πολυλογώ τήν άλλη μέρα ήταν έξω από τό σχολείο στελέχη κομμάτων αριστερών(κοινοβουλευτικών) καί μάλιστα καί κάποιος βουλευτής(δέν θά αναφέρω τό όνομά του) μέ τόν οποίο συζητήσαμε,.....όταν τόν ενημέρωσαμε γιά κάποια συμβάντα,χωρίς νά αναφερθουμε καθόλου γιά πολιτικές τάσεις τών παιδιών, μάς είπε ότι έπρεπε νά αφιερώσουμε χρόνο γιά τή διαπαιδαγώγησή τους....(πράγμα πού τό ακολούθησα πολλές φορές σέ βάρος τού αντικειμένου).......μετά από λίγο όλοι οί κομματάρχες εξαφανίστηκαν
Για εμένα βέβαια το θέμα είναι γιατί έπεσαν στον Νεοναζισμό. Μήπως είναι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση από την Αλβανία και από χώρες τη ς πρώην ΕΣΣΔ που κάνει τους νέους (και όχι μόνον) ευάλωτους στη Νεοναζιστική προπαγάνδα;
τά παιδιά αυτά έπρεπε νά συμετέχουν σέ συζητήσεις μέ κοινων-ψυχολόγους παρακολουθώντας βιντεοπροβολές καί όχι νά μέ βάζουν νά τούς κάνω συναρτήσεις παραγ....κλπ. όταν πήραν τό απολυτ.(όλοι τό παίρνουν) οί περισσότεροι πήγαν στίς σχολές ΟΑΕΔ......ό πιό σκληρός μέ συνάντησε μετά από καιρό καί μού είπε......."ώω..δάσκαλε τί κάνεις, είμαι στή σχολή μαγείρων καί τίς άλλες σέ θυμήθηκα.." εγώ "πώς μέ θυμήθηκες"...μού είπε "....νά φτιάχναμε μακαρονάδα καί όπως τή σουρώναμε στό τρυπητό έμοιαζαν σάν τά ολοκληρώματα"
Τι να κάνουμε, παιδιά; Καπιταλισμό και Δυτικό κόσμο θέλετε. Θα πάρετε όλο το πακέτο, όχι μόνο ότι σας αρέσει!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα καντε κανα δημοψηφισμα για το Μακεδονικο να γελασουμε.Διοτι μεχρι στιγμης βλεπω μονο ψηφοθηρικα συλλαλητηρια εκτονωσης και τιποτα αλλο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 19:06Πες τα σύντροφε. Δημοψήφισμα θα πρέπει να γίνει για να ανέβει το ΚΚΕ στην εξουσία...zteo έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 17:46Ποιο ακριβως θα ειναι το ερωτημα ενος δημοψηφισματος?Εχουν καταλαβει καποιοι οτι δημοψηφισματα γινονται για θεματα εσωτερικης πολιτικης οχι για το πως θα ονομαστει ενα κρατος.Με την ιδια λογικη θα μπορουσε να κανει δημοψηφισμα η Τουρκια για τα δικα μας 12 ναυτικα μιλια η για την αποστρατικοποιηση του Αιγαιου.Ας σοβαρετουμε πλεον σαν λαος.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Φαντάσου να υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση πού θα μπορούσε να οδηγηθούν. Παιδιά ρε πστ μου. Δυστυχώς η εποχή είναι δύσκολη γι' αυτά.sibylic έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 19:51ό πιό σκληρός μέ συνάντησε μετά από καιρό καί μού είπε......."ώω..δάσκαλε τί κάνεις, είμαι στή σχολή μαγείρων καί τίς άλλες σέ θυμήθηκα.." εγώ "πώς μέ θυμήθηκες"...μού είπε "....νά φτιάχναμε μακαρονάδα καί όπως τή σουρώναμε στό τρυπητό έμοιαζαν σάν τά ολοκληρώματα"
Συναντώντας καθηγητές από το λύκειο σε συναντήσεις συμμαθητών, βλέπω την ανθρώπινη πλευρά τους που μου διέφευγε όταν ήμουν μαθητής.
-
Εγώ αποφασίζω για το αν θα γίνει δημοψήφισμα; Αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα. Μπας και μερικοί μάθετε αριθμητική ...zteo έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 20:11Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα καντε κανα δημοψηφισμα για το Μακεδονικο να γελασουμε.Διοτι μεχρι στιγμης βλεπω μονο ψηφοθηρικα συλλαλητηρια εκτονωσης και τιποτα αλλο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 19:06Πες τα σύντροφε. Δημοψήφισμα θα πρέπει να γίνει για να ανέβει το ΚΚΕ στην εξουσία...zteo έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 17:46Ποιο ακριβως θα ειναι το ερωτημα ενος δημοψηφισματος?Εχουν καταλαβει καποιοι οτι δημοψηφισματα γινονται για θεματα εσωτερικης πολιτικης οχι για το πως θα ονομαστει ενα κρατος.Με την ιδια λογικη θα μπορουσε να κανει δημοψηφισμα η Τουρκια για τα δικα μας 12 ναυτικα μιλια η για την αποστρατικοποιηση του Αιγαιου.Ας σοβαρετουμε πλεον σαν λαος.
Βέβαια, αυτοί που αποφασίζουν γνωρίζουν ήδη τι πιστεύει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και για αυτό δεν είναι στο τραπέζι...
Ελπιζω να μαθεις και εσυ αριθμητικη οταν δειτε οτι η συντριπτικη πλειοψηφιασε ΝΑΤΟ-ΕΕ μας κανουν χαρη με το Βορεια Μακεδονια.Οσο μενουμε σε αυτους τους οργανισμους ο λαος δεν αποφασιζει για τιποτα.Συνεπως καλη ψηφοθηρια στα συλλαλητηρια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 21:21Εγώ αποφασίζω για το αν θα γίνει δημοψήφισμα; Αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα. Μπας και μερικοί μάθετε αριθμητική ...zteo έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 20:11Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα καντε κανα δημοψηφισμα για το Μακεδονικο να γελασουμε.Διοτι μεχρι στιγμης βλεπω μονο ψηφοθηρικα συλλαλητηρια εκτονωσης και τιποτα αλλο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Ιαν 2019, 19:06
Πες τα σύντροφε. Δημοψήφισμα θα πρέπει να γίνει για να ανέβει το ΚΚΕ στην εξουσία...
Βέβαια, αυτοί που αποφασίζουν γνωρίζουν ήδη τι πιστεύει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και για αυτό δεν είναι στο τραπέζι...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Σπίρτζη ζητούν δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ
από Τοξοβόλος_UK » 11 Ιούλ 2024, 21:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
31 Αύγ 2024, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεξιοι με αριστερες τσεπες
από Frappezitis » 20 Μάιος 2024, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Μάιος 2024, 21:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-