Μια ανθρωπότητα αλυσοδεμένη στο χρέος.

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Μια ανθρωπότητα αλυσοδεμένη στο χρέος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 15 Μαρ 2022, 04:31

Noob saibot έγραψε:
15 Μαρ 2022, 04:22
Unique έγραψε:
15 Μαρ 2022, 04:16
Εμενα η ταπεινή γνώμη μου είναι οτι αν δεν θες να χρωστάς, μην αγοράζεις περισσότερα απο αυτά που έχεις στην τσέπη σου.
Οι άνθρωποι δεν είναι τόσο έξυπνοι. Και πέραν από αυτό πριν το 2008 σε παρακάλαγαν γονηπετείς οι τράπεζες να πάρεις δάνειο. Εγώ υποστηρίζω πως ολοι αυτοί είναι ένας σύφερτος. Η αφήνεις τον χαζό τον ανόητο στη μοίρα του ή προσπαθείς να τον σώσεις.
Δε χρειάζεται μεγαλη εξυπνάδα για να νιωσεις οτι αν δεν εχεις χρηματα στην τσεπη σου, δε μπορείς να αγοράζεις πράγματα. Δε φταιει καμια τραπεζα οταν ο μεσος μαλακας έπαιρνε διακοποδάνεια και εορτοδανεια. Ειναι πολυ απλο.

Οι μαλακιες πληρωνονται λεμε.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Noob saibot
Phorum.gr user: Noob

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noob saibot » 15 Μαρ 2022, 05:42

Unique έγραψε:
15 Μαρ 2022, 04:31
Noob saibot έγραψε:
15 Μαρ 2022, 04:22
Unique έγραψε:
15 Μαρ 2022, 04:16
Εμενα η ταπεινή γνώμη μου είναι οτι αν δεν θες να χρωστάς, μην αγοράζεις περισσότερα απο αυτά που έχεις στην τσέπη σου.
Οι άνθρωποι δεν είναι τόσο έξυπνοι. Και πέραν από αυτό πριν το 2008 σε παρακάλαγαν γονηπετείς οι τράπεζες να πάρεις δάνειο. Εγώ υποστηρίζω πως ολοι αυτοί είναι ένας σύφερτος. Η αφήνεις τον χαζό τον ανόητο στη μοίρα του ή προσπαθείς να τον σώσεις.
Δε χρειάζεται μεγαλη εξυπνάδα για να νιωσεις οτι αν δεν εχεις χρηματα στην τσεπη σου, δε μπορείς να αγοράζεις πράγματα. Δε φταιει καμια τραπεζα οταν ο μεσος μαλακας έπαιρνε διακοποδάνεια και εορτοδανεια. Ειναι πολυ απλο.

Οι μαλακιες πληρωνονται λεμε.
Πιστεύω οτι η απομόνωση από τους πειρασμούς της κοινωνίας και η αφοσίωση στους θεούς και αυτά με μέτρο είναι πραγματικά η μόνη λύση. Κάποιοι ανάγωγοι μπορεί να σε χαρακτηρίσουν αδελφή για αυτή σου την επιλογή αλλά πραγματικά είναι η μόνη λύση. Αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα γύρω σου θα διαπιστώσεις πως αλλιώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα.
There is no system

Noob saibot
Phorum.gr user: Noob

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noob saibot » 24 Μαρ 2022, 08:45

There is no system

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών