Καλώς ή κακώς υπάρχουν κοινωνικές συμβάσεις τις οποίες όποιος δεν τηρεί κινδυνεύει να αυτοπεριθωριοποιηθει και να αυτογελοιοποιηθει. Δεν θα προσαρμοζεται ολη η κοινωνια στις λοξές του κάθε προβληματικού για να μην τον προσβάλειAllah έγραψε: ↑03 Μάιος 2023, 11:12Αν δεν έχει, πάλι δεν βοηθάει να προσποιούνται ότι έχει.
o "απαραδεκτος" υπερδεξιος Ben Shapiro θελει να απαγορευσει στους αντρες να φορανε γυναικεια ρουχα!!
Re: o "απαραδεκτος" υπερδεξιος Ben Shapiro θελει να απαγορευσει στους αντρες να φορανε γυναικεια ρουχα!!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: o "απαραδεκτος" υπερδεξιος Ben Shapiro θελει να απαγορευσει στους αντρες να φορανε γυναικεια ρουχα!!
Ε, κι εγώ αυτό ακριβώς λέω.Lord Brum έγραψε: ↑03 Μάιος 2023, 11:16Καλώς ή κακώς υπάρχουν κοινωνικές συμβάσεις τις οποίες όποιος δεν τηρεί κινδυνεύει να αυτοπεριθωριοποιηθει και να αυτογελοιοποιηθει. Δεν θα προσαρμοζεται ολη η κοινωνια στις λοξές του κάθε προβληματικού για να μην τον προσβάλει
Ναι. Βλέπουμε αυτά τα θέματα να έχουν πια αναχθεί σχεδόν σε φιλοσοφικές συγκρούσεις, δείγμα, βέβαια, του πόσο επιφανειακός έχει γίνει ο σύγχρονος κόσμος, όταν 2.500 χρόνια πριν, λόγου χάρη, ο Σωκράτης είχε λογομαχία με τον Πρωταγόρα για το αν η αρετή δύναται να διδαχτεί. Οι σύγχρονες λογομαχίες έχουν να κάνουν με το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας, πόσα φύλα υπάρχουν, πως θα προστατέψουμε τους παχύσαρκους από το bullying. κ.ο.κ... το λες και πρόοδο αυτό (ούτε καν).
Πάντως, ναι, είναι το καινούριο δεξιά vs αριστερά, καπιταλισμός vs κομμουνισμός, το νέο παγκόσμιο δίπολο, τέλος πάντων. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα πάει κάπου πολύ χειρότερα, αυτό που μπορώ να γνωρίζω, πάντως, είναι -και το έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα- ότι βλέπουμε μια τρέλα και μια υπερπροστατευτικότητα προς όλες τις περιθωριακές ομάδες, πλην μίας. Αυτής των φτωχών ανθρώπων. Και μέσα σε όλη αυτή την παράνοια που επικρατεί, ένθεν κακείθεν, βλέπουμε πως, ακόμα και στον δυτικό κόσμο, οι φτωχοί παύουν, σιγά σιγά, να αποτελούν μειοψηφία. Βλέπεις πολλά κοινωνικά μηνύματα για την αντιμετώπιση της φτώχειας;
Για εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια, ανάλογα τη χώρα και το κοινωνικό πλαίσιο, ομοφυλόφιλοι, αλλοδαποί, ΑΜΕΑ κ.α. αντιμετωπίστηκαν από στερεοτυπικά έως ρατσιστικά. Αυτό τους έκανε τώρα, που τα χρόνια άλλαξαν, να βγάζουν εκδικητικότητα προς οτιδήποτε έχουν ταυτίσει με το σύστημα που τους καταπίεζε. Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, που το μεγαλύτερο θέμα το είχαν, κατά τη γνώμη μου, οι ομοφυλόφιλοι, υπάρχει έχθρα από τη μεριά τους προς οτιδήποτε συνδέεται ή προσιδιάζει έστω στο τρίπτυχο Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια.Bic έγραψε: ↑03 Μάιος 2023, 10:53Η μία πλευρά βέβαια, είχε και σοβαρό λόγο να το κάνει κάποτε με την καταπίεση που δεχόταν και ίσως κάπου, κάπως, λίγο να δικαιολογείται. Αλλά νομίζω ότι κι αυτοί έχουν ξεφύγει από τα όρια της λογικής σε πολλά θέματα, κι έχουν πιάσει την αντίπερα όχθη σε πρακτικές και ρητορικές (αν όχι να την έχουν ξεπεράσει κιόλας, αρκετές φορές).
Εγώ, σαν Ηλίας, πιστεύω στον λεγόμενο χρυσό κανόνα: Δεν κάνουμε στους άλλους κάτι που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν και αυτοί.Bic έγραψε: ↑03 Μάιος 2023, 10:53Γιατί όσο καταδικαστέος είναι ο ούγκανος που θα πει "σου απαγορεύω να φοράς ό,τι γουστάρεις", άλλο τόσο (ίσως και περισσότερο, μια που υποτίθεται ότι παλεύεις για το δικαίωμα του άλλου στην έκφραση) είναι κι η χαρχάλω που χτυπάει την πόρτα του γείτονα και του λέει "γιατί ντύνεις την κόρη σου στα ροζ".
https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Rule... παρόλα αυτά πιστεύω ότι υπάρχει ένας ακόμα πιο... χρυσός κανόνας, να μην εναντιώνεσαι και να μην προσπαθείς να σταθείς εμπόδιο στην ελεύθερη βούληση κάποιου (εκτός βέβαια από ακραίες περιπτώσεις). Θεωρώ ότι θα ήμασταν πολύ πιο εξελιγμένοι (πνευματικά και ηθικά) σαν ανθρώπινο είδος αν ακολουθούσαμε αυτούς τους απλούς κανόνες.
Όμως διαχρονικά το ανθρώπινο είδος έχει διαφορετική άποψη. Ή, τουλάχιστον, οι οργανωμένες μειοψηφίες της κάθε εποχής, μιας και οι αλλαγές πάντα γινόταν από μειοψηφίες (η πλειοψηφία δεν έχει λόγο να αλλάξει την καθεστηκυία τάξη). Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν και οι τωρινές μειοψηφίες (έστω και ασυνείδητα), να επιβάλλουν την άποψη τους στον άλλον και αυτή η άποψη να υιοθετηθεί από το σύστημα. Με άλλα λόγια, να γίνουν η νέα καθεστηκυία τάξη. Ξεχνάνε, βέβαια, ότι όλες οι πολυεθνικές που μας βομβαρδίζουν πλέον καθημερινά με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και την προώθηση των αιτημάτων των μειονοτήτων δεν το κάνουν γιατί έγιναν ξαφνικά ανθρωπιστές. Το πραγματικό ερώτημα, λοιπόν, είναι αυτό: γιατί το κάνουν;
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Επειδή κι εγώ έχω αυτή την απορία, κάπου έχω την αίσθηση τελευταία πως η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, δεν είναι μία και μοναδική. Πίσω από αυτές τις τακτικές τρέχουν σίγουρα πολλές, παράλληλες ατζέντες που τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μονάχα μία από αυτές.
Για παράδειγμα θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια καλούμαστε σαν πολίτες να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι "πρέπει" να μάθουμε να δεχόμαστε ακόμη και πράγματα που καταρρίπτουν τον ορθολογισμό ή την αντικειμενικότητα.
Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την υποστήριξη των woke κινημάτων, είναι γενικότερη τακτική των φορέων ισχύος.
Το να δεχόμαστε πράγματα που δεν μας αρέσουν, είναι στοιχείο δημοκρατίας.
Το να δεχόμαστε πράγματα που αντιτίθενται στον ορθολογισμό είναι στοιχείο άλλων καθεστώτων.
Απλώς βαφτίζουν τον ορθολογισμό και την επιστήμη "κοινωνικά κατασκευάσματα" και κάνουν ό,τι κάνουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μια επιφανειακή ανάγνωση είναι ότι θέλουν να κάνουν άνοιγμα σε μειονότητες, αλλά, πέρα που είναι επιφανειακή, στερείται και λογικής. Για παράδειγμα, αν βγάλουν τραβεστόμπυρα στην Ελλάδα, εγώ (και πολλοί άλλοι) θα κάνουμε μποϋκοτάζ. Δεν βγάζει νόημα να κερδίζεις τους λίγους και να χάνεις τους πολλούς. Από την άλλη, μπορεί να πει κάποιος ότι η μειονότητα θα στηρίξει το προϊόν, γιατί είναι οργανωμένη, ενώ η πλειονότητα ψιλοχέστηκε.
Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς θεωρώ την παραπάνω εξήγηση επιφανειακή. Και άντε τα σαμπουάν και οι μπύρες, οι ταινίες που βγαίνουν είναι το αποκορύφωμα της παράνοιας. Εκεί βλέπω ότι γίνεται κανονικότατη, old school προπαγάνδα τύπου Γκέμπελς, απλά με νέα μέσα.
Η μοναδική αιτία που μπορώ να δώσω για όλα αυτά (και είναι συνωμοσιολογική) είναι ότι θέλουν να διαμορφώσουν παθητικά όντα (ήδη είμαστε), που κλαίγονται για το κάθε τι και δεν κάνουν τίποτα για τη ζωή τους και, το κυριότερο, πειθήνια σε κάθε εντολή (ο κοινωνικός κομφορμισμός στα καλύτερά του).
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
Κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται κανένα μποικοτάζ. Οι ίδιοι οι κανόνες της προσφοράς και της ζήτησης παρέχουν τη λύση: Εχουμε ένα προιόν άλφα. Οποιος το θέλει, το αγοράζει. Οποιος δεν το θέλει, δεν το αγοράζει. Τη συγκεκριμένη μπύρα με τον τυπάκο, ούτε εγώ θα την αγόραζα, όχι λόγω μποικοτάζ, αλλά γιατί δεν είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω μια τέτοια μπύρα που χαλά την αισθητική μου με τη διαφήμισή της.ik_90 έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 10:47Μια επιφανειακή ανάγνωση είναι ότι θέλουν να κάνουν άνοιγμα σε μειονότητες, αλλά, πέρα που είναι επιφανειακή, στερείται και λογικής. Για παράδειγμα, αν βγάλουν τραβεστόμπυρα στην Ελλάδα, εγώ (και πολλοί άλλοι) θα κάνουμε μποϋκοτάζ. Δεν βγάζει νόημα να κερδίζεις τους λίγους και να χάνεις τους πολλούς. Από την άλλη, μπορεί να πει κάποιος ότι η μειονότητα θα στηρίξει το προϊόν, γιατί είναι οργανωμένη, ενώ η πλειονότητα ψιλοχέστηκε.
Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς θεωρώ την παραπάνω εξήγηση επιφανειακή. Και άντε τα σαμπουάν και οι μπύρες, οι ταινίες που βγαίνουν είναι το αποκορύφωμα της παράνοιας. Εκεί βλέπω ότι γίνεται κανονικότατη, old school προπαγάνδα τύπου Γκέμπελς, απλά με νέα μέσα.
Η μοναδική αιτία που μπορώ να δώσω για όλα αυτά (και είναι συνωμοσιολογική) είναι ότι θέλουν να διαμορφώσουν παθητικά όντα (ήδη είμαστε), που κλαίγονται για το κάθε τι και δεν κάνουν τίποτα για τη ζωή τους και, το κυριότερο, πειθήνια σε κάθε εντολή (ο κοινωνικός κομφορμισμός στα καλύτερά του).
Οσον αφορά τις ταινίες και τα κόμιξ, εκεί υπήρχε μια εδραιωμένη τακτική στο Χόλιγουντ "τα παλιά χρόνια" που κάτι μας λέει. Πρώτα απ' όλα οι ταινίες ήταν σωστά δουλεμένες απ' όλες τις απόψεις. Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια έπαιζε ρόλο. Επιπλέον οι ταινίες ευρείας απήχησης (π.χ. τα μπλοκμπάστερ) ήταν φτιαγμένες έτσι ώστε να αρέσουν στη πλειοψηφία και να βγάλουν κέρδη. Αυτό φυσικά δεν ήταν πάντα καλό, αλλά ευτυχώς υπήρχε ο ανεξάρτητος και ο διεθνής κινηματογράφος που έδινε και ταινίες για πιο εξειδικευμένο κοινό.
Τι συνέβαινε όμως στις ταινίες ευρείας αποδοχής που είχαν σκοπό το κέρδος; Αν κάτι σε αυτές δεν άρεζε στο κοινό, το οποίο είχε επίπτωση στη μείωση των κερδών, το διόρθωναν άμεσα, στο αμέσως επόμενο σίκουελ, ή στις επόμενες ταινίες που παρήγαγαν (δεν επαναλάμβαναν το ίδιο λάθος), ή (σε περιπτώσεις ακραίων λαθών) κατέφευγαν ακόμη και σε reboot προκειμένου να διορθώσουν franchise που είχαν χαλάσει σε μεγάλο βαθμό από λάθη.
Τι μας δείχνει αυτή η τακτική; Οτι το Χόλιγουντ έκανε το άπαν προκειμένου να αποφύγει το λάθος, την προχειρότητα και τη δυσαρέσκεια του κοινού.
Τώρα λοιπόν γιατί ξαφνικά αποφάσισε να επιμένει τόσο σε κάποια θέματα που δεν έχουν ευρεία αποδοχή όπως π.χ. τα απαράδεκτα σενάρια με πρόσχημα την inclusivity; Τους "ανύπαρκτους" χαρακτήρες που το μόνο προσόν τους είναι ότι είναι diverse, τη λεηλασία κλασικών συγγραφέων (π.χ. Τόλκιν) χωρίς ουσιαστικό όφελος κλπ.
Βλέπουμε δηλαδή μια "επιμονή" η οποία είναι πρωτόγνωρη. Ακόμη και σε ολική κατάρρευση των franchise όπως το star wars. Επιμένουν στο λάθος, στην προχειρότητα, στην απώλεια κερδών. Γιατί; Κάποιοι λένε ότι παίζουν βαρβάτες επιδοτήσεις από λόμπι. Γι' αυτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να τραβήξω λίγο την "συνομωσιολογική" σου προσέγγιση, και να πω ότι μπορεί να "μας ετοιμάζουν για κάτι που έρχεται";ik_90 έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 10:47Μια επιφανειακή ανάγνωση είναι ότι θέλουν να κάνουν άνοιγμα σε μειονότητες, αλλά, πέρα που είναι επιφανειακή, στερείται και λογικής. Για παράδειγμα, αν βγάλουν τραβεστόμπυρα στην Ελλάδα, εγώ (και πολλοί άλλοι) θα κάνουμε μποϋκοτάζ. Δεν βγάζει νόημα να κερδίζεις τους λίγους και να χάνεις τους πολλούς. Από την άλλη, μπορεί να πει κάποιος ότι η μειονότητα θα στηρίξει το προϊόν, γιατί είναι οργανωμένη, ενώ η πλειονότητα ψιλοχέστηκε.
Δεν ξέρω κάτι βέβαια, ούτε και μ' αρέσει να κάνω υποθέσεις χωρίς στοιχεία (και πώς να είχα εγώ, ή οποιοσδήποτε άλλος "τίποτας", στοιχεία για κάτι τέτοιο άλλωστε;) αλλά ίσως θα μπορούσε να είναι μια κάποια πιθανή εξήγηση για αυτές τους τις ενέργειες που γράφεις κι εσύ κι ο Άλιεν, κρίνοντας από κάποια πάντερνς που "αχνοφαίνονται".
Φαντάζομαι ότι και ο IK δεν αναφέρεται σε κάποιο οργανωμένο μποϋκοτάζ, αλλά σε ατομικό επίπεδο, που πρακτικά είναι αυτό που περιγράφεις εδώ.AlienWay έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 11:53Κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται κανένα μποικοτάζ. Οι ίδιοι οι κανόνες της προσφοράς και της ζήτησης παρέχουν τη λύση: Εχουμε ένα προιόν άλφα. Οποιος το θέλει, το αγοράζει. Οποιος δεν το θέλει, δεν το αγοράζει. Τη συγκεκριμένη μπύρα με τον τυπάκο, ούτε εγώ θα την αγόραζα, όχι λόγω μποικοτάζ, αλλά γιατί δεν είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω μια τέτοια μπύρα που χαλά την αισθητική μου με τη διαφήμισή της.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το θέμα του μοϋκοτάζ είναι πιο σύνθετο. Η άλλη πλευρά δρα οργανωμένα, γιατί να μην δράσουμε κι εμείς; Οι άνθρωποι οργανώνονται σε ομάδες, πάντα έτσι ήταν, είναι στην φύση μας αυτό.
να το φτασω καπου; υπαρχει κανεις λογος να μας απαγορευουν το σεξ σε κοινοχρηστους χωρους;
και γιατι;
και γιατι;
Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη μπύρα, θεωρώ ότι αν το μποικοτάζ δεν ήταν οργανωμένο, τα αποτελέσματα θα ήταν ακριβώς τα ίδια και μάλιστα θα φαινόταν πιο ξεκάθαρα ότι η χασούρα οφείλεται στην καμπάνια.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 12:50Το θέμα του μοϋκοτάζ είναι πιο σύνθετο. Η άλλη πλευρά δρα οργανωμένα, γιατί να μην δράσουμε κι εμείς; Οι άνθρωποι οργανώνονται σε ομάδες, πάντα έτσι ήταν, είναι στην φύση μας αυτό.
Τώρα πολλοί το έκαναν γιατί παρακινήθηκαν και αισθάνθηκαν κατά κάποιο τρόπο υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
Πολύ πιθανό. Kαι εγώ την Lacta την έκοψα μαχαίρι μόλις είδα τη διαφήμιση με τις λεσβίες, δεν χρειάστηκε να συννενοηθώ με κανέναν. Απλά λέω ότι και το να συννενοηθείς δεν είναι κακό ή λάθος.AlienWay έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 13:24Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη μπύρα, θεωρώ ότι αν το μποικοτάζ δεν ήταν οργανωμένο, τα αποτελέσματα θα ήταν ακριβώς τα ίδια και μάλιστα θα φαινόταν πιο ξεκάθαρα ότι η χασούρα οφείλεται στην καμπάνια.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 12:50Το θέμα του μοϋκοτάζ είναι πιο σύνθετο. Η άλλη πλευρά δρα οργανωμένα, γιατί να μην δράσουμε κι εμείς; Οι άνθρωποι οργανώνονται σε ομάδες, πάντα έτσι ήταν, είναι στην φύση μας αυτό.
Τώρα πολλοί το έκαναν γιατί παρακινήθηκαν και αισθάνθηκαν κατά κάποιο τρόπο υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Ακριβώς. Εγώ δεν την έκοψα μαχαίρι γιατί δεν με χαλάνε ούτε λεσβίες, ούτε γκέι. Ομως προτιμώ την ΙΟΝ ως γεύση.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 13:38Πολύ πιθανό. Kαι εγώ την Lacta την έκοψα μαχαίρι μόλις είδα τη διαφήμιση με τις λεσβίες, δεν χρειάστηκε να συννενοηθώ με κανέναν. Απλά λέω ότι και το να συννενοηθείς δεν είναι κακό ή λάθος.AlienWay έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 13:24Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη μπύρα, θεωρώ ότι αν το μποικοτάζ δεν ήταν οργανωμένο, τα αποτελέσματα θα ήταν ακριβώς τα ίδια και μάλιστα θα φαινόταν πιο ξεκάθαρα ότι η χασούρα οφείλεται στην καμπάνια.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 12:50Το θέμα του μοϋκοτάζ είναι πιο σύνθετο. Η άλλη πλευρά δρα οργανωμένα, γιατί να μην δράσουμε κι εμείς; Οι άνθρωποι οργανώνονται σε ομάδες, πάντα έτσι ήταν, είναι στην φύση μας αυτό.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
Δεν με πείραξε το ότι έβαλε λεσβίες αλλά το ότι το έκανε για προπαγανδιστικούς λόγους. Βέβαια αν είχε βάλει drag queen θα με πείραζε και αισθητικά ακόμα και αν γινόταν χωρίς σκοπό προπαγάνδας.
Αν σώνει και δε θέλανε να βάλουν τρανς άτομο για διαφήμιση μπύρας (που δεν είναι ό,τι καλύτερο για το συγκεκριμένο προιόν) θα μπορούσαν να επιλέξουν περσόνες όπως τη Blaire White ή την Kat Blaque που είναι youtubers, σοβαρές και δεν παρωδούν τη θηλυκότητα.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 13:44Δεν με πείραξε το ότι έβαλε λεσβίες αλλά το ότι το έκανε για προπαγανδιστικούς λόγους. Βέβαια αν είχε βάλει drag queen θα με πείραζε και αισθητικά ακόμα και αν γινόταν χωρίς σκοπό προπαγάνδας.
Αυτοί επέλεξαν μια περσόνα που προσφέρεται για Ανίτα Πάνια και που ναι μεν έχει κοινό, αλλά το κοινό την παρακολουθεί για τους λάθος λόγους (για τον ίδιο λόγο που βλέπει τα "παρατράγουδα"). Και ενώ το κάνανε αυτό, βγάλανε την υπεύθυνη της καμπάνιας, να μιλήσει με περισσή σοβαρότητα και κύρος περί diversity και inclusivity, δηλαδή να κοροϊδέψει τους καταναλωτές στα μούτρα τους, εφόσον αν επιθυμούσαν σοβαρή inclusivity (για μπύρα πανάθεμά τους) θα επέλεγαν τουλάχιστον κάτι σοβαρότερο από αυτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
AlienWay έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 13:56Αν σώνει και δε θέλανε να βάλουν τρανς άτομο για διαφήμιση μπύρας (που δεν είναι ό,τι καλύτερο για το συγκεκριμένο προιόν) θα μπορούσαν να επιλέξουν περσόνες όπως τη Blaire White ή την Kat Blaque που είναι youtubers, σοβαρές και δεν παρωδούν τη θηλυκότητα.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2023, 13:44Δεν με πείραξε το ότι έβαλε λεσβίες αλλά το ότι το έκανε για προπαγανδιστικούς λόγους. Βέβαια αν είχε βάλει drag queen θα με πείραζε και αισθητικά ακόμα και αν γινόταν χωρίς σκοπό προπαγάνδας.
Αυτοί επέλεξαν μια περσόνα που προσφέρεται για Ανίτα Πάνια και που ναι μεν έχει κοινό, αλλά το κοινό την παρακολουθεί για τους λάθος λόγους (για τον ίδιο λόγο που βλέπει τα "παρατράγουδα"). Και ενώ το κάνανε αυτό, βγάλανε την υπεύθυνη της καμπάνιας, να μιλήσει με περισσή σοβαρότητα και κύρος περί diversity και inclusivity, δηλαδή να κοροϊδέψει τους καταναλωτές στα μούτρα τους, εφόσον αν επιθυμούσαν σοβαρή inclusivity (για μπύρα πανάθεμά τους) θα επέλεγαν τουλάχιστον κάτι σοβαρότερο από αυτό.