vag_el έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 23:58Μάθε λοιπόν ,ότι το κρέας που τρώς σε πηγαίνει κατευθείαν στο νοσοκομείο ,με αθηροσκλήρωση,έμφραγμα και υψηλή χοληστερόλη.Για να κάνεις εσύ τη μασαμπούκα σου ,εκτός των αλλων περι του θέματος υγείας,σκοτώνεις κάποια ζώα (αρνια,γουρουνάκια,κατσικάκια ,μοσχάρια,άλογα )και ότιδήποτε άλλο παρά τη θέλησή τους,γιατί κι αυτά θέλανε να ζήσουν.Στα λέω πληροφοριακά επειδή εγώ δεν είχα τη βούληση να σου επιβάλω κάτι στη ζωή σου ,όπως εσύ σε μένα.Και ναι,όποιος σκοτώνει γενικά ή ζωη είναι φασίστας.OANNHSEA έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 22:26vag_el έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 16:00
Δεν νομίζω να βρεί κανείς άκρη μαζί σου.Πώς το λένε βρε άνθρωπε οτι πληρώνω εισφορές?Ποιά δικά σου χρήματα και κουραφέξαλα?Ολοι οι φασίστες τις ίδιες δικαιολογίες λέτε για να κρύψετε την βρωμοψυχιά σας.Α
Υ.Γ Απο κρέατα τι τρώς ?Τα πάντα όλα ή συγκεκριμένο είδος κρέατος?
Α μπα; Είμαστε και φασίστες τώρα;
Ή μήπως εσύ είσαι ο φασίστας που θέλεις να σου πληρώσω την τρέλα σου και τις δικές σου τάσεις αυτοκτονίας με τα δικά μου χρήματα;
Και ναι, τα χρήματα του κράτους, δεν είναι χρήματα του αέρα - είναι χρήματα που τα παίρνει μέσω φόρων, έμμεσα και άμεσα.
Δηλαδή από εμένα!!!
Και αντί να πηγαίνουν κάπου που θα ήταν χρήσιμα, πηγαίνουν για να επιβιώσουν οι πρεζάκηδες!!! Ε όχι ρε!!!
Μήπως άκουσες τι θα γίνεται στα νοσοκομεία από εδώ και πέρα - τέρμα το τσάμπα δηλαδή και μόνο όσοι έχουν ΑΜΚΑ;;;
Ε λοιπόν, είναι μόνο η αρχή...
ΥΓ
Από κρέας όλων τρώω ότι πουλιέται. Θα έτρωγα περισσότερα είδη, αλλά το σάπιο κράτος που όχι μόνο σας έχει κάνει πρεζάκηδες, αλλά σας έχει πείσει ότι είναι απόλυτα λογικό να είσαστε πρεζάκηδες, δεν μου επιτρέπει να τρώω κάποια είδη κρέατος που τρώνε σε άλλες χώρες!!!
.
Ενώ εσύ που σκοτώνεις φουκαριάρικα λαχανικά - για να μην πούμε για τις ορδές των εντόμων που εξοντώνονται για να παραχθούν όλα τα φυτικά τρόφιμα - είσαι δημοκράτης...
Σου μιλάω για ζωή και εσύ μου γράφεις μπούρδες!!!
Εκεί σε έχει καταντήσει η πρέζα που καταναλώνεις νόμιμα - μέχρι στιγμής - από το κράτος!!!
.