No Bathing. H νεα μοδα που ξεκινησε απο το Hollywood
- Cecily Anne
Re: No Bathing. H νεα μοδα που ξεκινησε απο το Hollywood
Ρε βαριόμουν να στέκομαι κι έκατσα και απλώθηκε η γαμημένη.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:41Το ήξερα πως θα κλάψω.
Νταξ παθαίνεις και μαθαίνεις.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καλά λες. Η ενεργειακή κρίση!

Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΚατάλαβαCecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:35Ναι, αυτό είναι ανακουφιστικό. Εγώ μια φορά έπαθα έγκαυμα από κρέμα (μη σχολιάσεις) και σώθηκα από τα χαμομήλια.Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:32Όχι ρε, δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Μόνο πλυσεις με χαμομήλι εσωτερικά στον κόλπο. Που έχω ρωτήσει και γυναικολόγο και μου έχει πει είναι οκ.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:29
Ναι, αυτό εννοώ να μην περνάς την σαπουνάδα για κανένα λόγο εσωτερικά.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το ουρεόπλασμα ξέρεις τι είναι και πως μεταδίδεται;
Κλαίω με λυγμούς.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:45Ρε βαριόμουν να στέκομαι κι έκατσα και απλώθηκε η γαμημένη.Καλά τον πόνο δεν στον περιγράφω.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ όταν ήμουν μικρός έκανα τη βλακεία να λουστώ με πάλμολιβ για τα πιάτα και έκτοτε, άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου.Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:47ΚατάλαβαCecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:35Ναι, αυτό είναι ανακουφιστικό. Εγώ μια φορά έπαθα έγκαυμα από κρέμα (μη σχολιάσεις) και σώθηκα από τα χαμομήλια.έτσι σαν έγκαυμα έχω πάθει από νερό. Ζεματιστκα. Εν τω μεταξύ είναι από τις χειρότερες περιοχές να έχεις κάποια πληγή ή ερεθισμό. Έχει τύχει να κοπώ στο ξύρισμα άσχημα και μέχρι να επουλωθεί οπότε έπεφτε νερό πέθαινα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι ε; τόσο δυνατό είναι; δνε το ήξερα.AlienWay έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:48Εγώ όταν ήμουν μικρός έκανα τη βλακεία να λουστώ με πάλμολιβ για τα πιάτα και έκτοτε, άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου.Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:47ΚατάλαβαCecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:35
Ναι, αυτό είναι ανακουφιστικό. Εγώ μια φορά έπαθα έγκαυμα από κρέμα (μη σχολιάσεις) και σώθηκα από τα χαμομήλια.έτσι σαν έγκαυμα έχω πάθει από νερό. Ζεματιστκα. Εν τω μεταξύ είναι από τις χειρότερες περιοχές να έχεις κάποια πληγή ή ερεθισμό. Έχει τύχει να κοπώ στο ξύρισμα άσχημα και μέχρι να επουλωθεί οπότε έπεφτε νερό πέθαινα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί το έκανες αυτό;AlienWay έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:48Εγώ όταν ήμουν μικρός έκανα τη βλακεία να λουστώ με πάλμολιβ για τα πιάτα και έκτοτε, άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου.Naida έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:47ΚατάλαβαCecily Anne έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:35
Ναι, αυτό είναι ανακουφιστικό. Εγώ μια φορά έπαθα έγκαυμα από κρέμα (μη σχολιάσεις) και σώθηκα από τα χαμομήλια.έτσι σαν έγκαυμα έχω πάθει από νερό. Ζεματιστκα. Εν τω μεταξύ είναι από τις χειρότερες περιοχές να έχεις κάποια πληγή ή ερεθισμό. Έχει τύχει να κοπώ στο ξύρισμα άσχημα και μέχρι να επουλωθεί οπότε έπεφτε νερό πέθαινα.
Ρε συ το ξέρω αλλά δεν μπορώ αλλιώς. Και το κάνω και με καυτό νερό τον Χειμώνα. Ό,τι χειρότερο. Και εθίζομαι και δεν μπορώ να το σταματήσω. Ο λόγος που προτιμώ τς νύχια μου εντελώς κοντά - για να το αποφεύγω όσο γίνεται.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:34Τραγικά λάθος τακτική και προσέγγιση. Δημιουργείς μικροτραυματισμούς στο δέρμα που μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα. Σκέψου μια λουστρατισμένη επιφάνεια που δεν πρέπει να γδαρθεί. Δεν σου κάνει καλό αυτό που κάνεις. Μην δημιουργείς ερεθισμούς δεν θα σου βγει σε καλό.
Και τα διάφορα body scrab δεν είναι καλά. Να ξέρετε.
Για ευαίσθητη χρησιμοποιώ το feminin της eubos - κάνω και κάτι καλό

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα σου τύχει καμιά μυκητίαση στο δέρμα και θα ψαχτείς άσχημα.περαστική έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:50Ρε συ το ξέρω αλλά δεν μπορώ αλλιώς. Και το κάνω και με καυτό νερό τον Χειμώνα. Ό,τι χειρότερο. Και εθίζομαι και δεν μπορώ να το σταματήσω. Ο λόγος που προτιμώ τς νύχια μου εντελώς κοντά - για να το αποφεύγω όσο γίνεται.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:34Τραγικά λάθος τακτική και προσέγγιση. Δημιουργείς μικροτραυματισμούς στο δέρμα που μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα. Σκέψου μια λουστρατισμένη επιφάνεια που δεν πρέπει να γδαρθεί. Δεν σου κάνει καλό αυτό που κάνεις. Μην δημιουργείς ερεθισμούς δεν θα σου βγει σε καλό.
Και τα διάφορα body scrab δεν είναι καλά. Να ξέρετε.
Για ευαίσθητη χρησιμοποιώ το feminin της eubos - κάνω και κάτι καλόκαι το καραβάκι της Νάιδας λογικά είναι καλό.
Γιατί δεν έβρισκα το σαμπουάν. Το είχε βάλει κάπου η μάνα μου και έλειπε εκείνη την ώρα.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 17:50Γιατί το έκανες αυτό;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Ακριβώς. Το καλοκαίρι έχεις μπόλικα τέτοια. Τον χειμώνα που δεν ιδρώνεις τι ακριβώς καθαρίζεις κάθε μέρα;
Τον χειμώνα όχι. Και μάντεψε, δεν μυρίζω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Mπανιο δεν κανεις επειδη ιδρωνεις μονο αλλα και για αλλους λογους. Οπως σκονη η οτιδηποτε αλλο.
Δλδ πατε στη δουλεια σας απλυτοι και με το μαλλι λαδωμενο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τύπε, κάποιοι ιδρώνουμε και τον χειμώνα χωρίς να καίμε το καλοριφέρ σε συνθήκες σάουνας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir