Αν μου δώσεις το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δανείων της ΝΔ, θα συζητήσουμε σοβαρά για δάνεια, σεισάχθειες και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.Lord Brum έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:48Τι προτείνεις? Να μην πληρώνονται τα χρέη? Να κάνουμε συσάχθεια?Noob saibot έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:33Σαχλό το αστείο. Και δε θέλω να συζητήσω σε αυτό το νήμα για mortal combat. Είσαι off-topic.
Μια ανθρωπότητα αλυσοδεμένη στο χρέος.
Re: Μια ανθρωπότητα αλυσοδεμένη στο χρέος.
λουκέτο και κατάσχεση περιουσίας προέδρων και οικονομικών διευθυντώνstavmanr έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 20:00Αν μου δώσεις το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δανείων της ΝΔ, θα συζητήσουμε σοβαρά για δάνεια, σεισάχθειες και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.Lord Brum έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:48Τι προτείνεις? Να μην πληρώνονται τα χρέη? Να κάνουμε συσάχθεια?Noob saibot έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 18:33
Σαχλό το αστείο. Και δε θέλω να συζητήσω σε αυτό το νήμα για mortal combat. Είσαι off-topic.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Phorum.gr user: Noob
Γιατί δεν έχει γίνει; Tόσα χρόνια;
There is no system
ε τώρα τι ρωτάς κι εσύ? για τον ίδιο λόγο που ο τον μπλερ αντί να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου έγινε σερ
-
Ποιός λόγος είναι αυτός;Lord Brum έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 20:42ε τώρα τι ρωτάς κι εσύ? για τον ίδιο λόγο που ο τον μπλερ αντί να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου έγινε σερ
There is no system
ο ίδιος λόγος που άφηνε τον λαυρέντη μπέρια να βιάζει και να σκοτώνει κορίτσιαNoob saibot έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 20:43Ποιός λόγος είναι αυτός;
-
??? Η Κακία των ανθρώπων; Οι διάβολοι; ???Lord Brum έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 20:56ο ίδιος λόγος που άφηνε τον λαυρέντη μπέρια να βιάζει και να σκοτώνει κορίτσια
There is no system
Με Κουλη παντως αυξηθηκε το χρεος της ΝΔ αντι να μειωθει.
.
.
η εξουσία?Noob saibot έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 20:59??? Η Κακία των ανθρώπων; Οι διάβολοι; ???
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα τρία τέταρτα των επιστρεπτέων προκαταβολών χαρίσθηκαν και το ερώτημα είναι εάν θα χαρισθούν και τα υπόλοιπα.
και τα κομουνια διαμαρτύρονται παρόλο που ο μητσοτός μας έκανε σοβιετίαπατησιωτης έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 23:40Τα τρία τέταρτα των επιστρεπτέων προκαταβολών χαρίσθηκαν και το ερώτημα είναι εάν θα χαρισθούν και τα υπόλοιπα.
-
Εμενα η ταπεινή γνώμη μου είναι οτι αν δεν θες να χρωστάς, μην αγοράζεις περισσότερα απο αυτά που έχεις στην τσέπη σου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Οι άνθρωποι δεν είναι τόσο έξυπνοι. Και πέραν από αυτό πριν το 2008 σε παρακάλαγαν γονηπετείς οι τράπεζες να πάρεις δάνειο. Εγώ υποστηρίζω πως ολοι αυτοί είναι ένας σύφερτος. Η αφήνεις τον χαζό τον ανόητο στη μοίρα του ή προσπαθείς να τον σώσεις.
There is no system