Δεν ήρθε σε επαφή με άλλη Ηπειρο, πλην Βόρειας Αφρικής για πολύ λίγο, για να δεις το τι θα έκανε και ούτε θα ήθελα να γίνει διότι δεν θέλω να εξαφανιστει ούτε η Μαύρη, ούτε η Κίτρινη φυλή, ούτε η Κόκκινη, ούτε κανείς.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 13:30Έχει όμως τη σημασία του και για σήμερα διότι κάποια ούφο εδώ και αλλού (βλ Χρυσή Αυγή) έχουν ως πρότυπο κάποιον που τα ρατσιστικά που έλεγε ήσαν απλως προκάλυμμα για να καθήσει η δική του χώρα στο σβέρκο όλων των υπόλοιπων λευκών.Συμμάχησε με τους μόνους σε αυτό τον πόλεμο που πήραν ρατσιστικά μέτρα κατά λευκών,τους Ιάπωνες, και έλεγε αερολογίες για "αρία φυλή".Πτολεμαίος έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 13:25Aλλο ήταν το ποιντ του ποστ μου και όχι για τον Χίτλερ.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 13:20
Πόσους μη λευκούς σκότωσε αυτός και πόσους λευκούς;αν εξαιρέσεις κάποιους μαύρους Αμερικανούς στρατιώτες και κάποιους Ινδούς του αγγλικού στρατού όλοι οι άλλοι που ήσαν θύματά του ήσαν λευκοί.
Άλλη δουλειά δεν είχα να μιλώ γερμανικά και να είμαι υπηρέτης αλλαζονων γερμανουχτεν.
Έλεγχο πληθυσμού θέλω ή τουλάχιστον άμα γουστάρεις σαν κράτος να έχεις υπερπληθυσμο, κοίτα να τους ταΐζεις εσύ.
Ελαφρά ποσόστωση θέλω διότι δεν είναι άσχημο το να υπάρχουν στη χώρα σου και διαφορετικές κουλτούρες. Ανταλλαγή ιδεών, πολιτισμών, κουζίνας κλπ, αυτό είναι απόλυτα υγιές.
Με ΑΥΣΤΗΡΉ ποσόστωση όμως.
Εκεί είναι το πρόβλημα μου.
Επίσης, απάντηση για το επόμενο ποστ σου.
Λατινοαμερικανοι να έρχονται εδώ;
Είσαι σοβαρός πατησιωτη;