Στον κ@λ@ σας. Μάθε να μιλάς και ξαναέλα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 14:21Στα @@ μας. Με το «κοινωνικό φύλλο» θα αγωνιστεί στον αθλητισμό; Τι είναι; «Κοινωνικός αθλητισμός»; Μήπως νιώθει και νικητής εκ των προτέρων; Να του δώσουμε κατευθείαν το μετάλλιο.combatant έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 12:34Ποιο είναι αυτό το κατεστημένο που λέτε; Δεν υπάρχει. Οι ορισμοί είναι πάντα υποκειμενικοί και εξυπηρετούν συστήματα που υφίστανται εκείνη τη στιγμή που χρησιμοποιούνται οι ορισμοί. Αν μιλάμε με βιολογικούς όρους είναι άλλο πράγμα. Αν μιλάμε με κοινωνικούς, πάλι άλλο είναι. Δεν μπορεί να σου λέει κάποιος για το δικαίωμά του στο να αλλάξει το φύλλο του ή να το διορθώσει ή όπως αλλιώς το πει δεν έχει σημασία, και συ να του μιλάς για βιολογικούς φαινότυπους.
Κινδυνεύει με αποβολή από το πανεπιστήμιο επειδή επικαλέστηκε τη βιολογία!
Re: Κινδυνεύει με αποβολή από το πανεπιστήμιο επειδή επικαλέστηκε τη βιολογία!
Παπαριές είναι οι αξιώσεις σου να δέχονται όλοι αυτό που θες.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 14:31δεν υπάρχει τίποτα το υποκειμενικό στο τι είναι άντρας και τι γυναίκα. Αν έχεις τα αναπαραγωγικά σου όργανα εκτός σώματος είσαι άντρας αν τα έχεις εντός είσαι γυναίκα. Έτσι γίνεται η κατηγοριοποίηση. ΓΙα αυτό και έχεις κάποια ζώα που γεννάει το αρσενικό.combatant έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 12:34Ποιο είναι αυτό το κατεστημένο που λέτε; Δεν υπάρχει. Οι ορισμοί είναι πάντα υποκειμενικοί και εξυπηρετούν συστήματα που υφίστανται εκείνη τη στιγμή που χρησιμοποιούνται οι ορισμοί. Αν μιλάμε με βιολογικούς όρους είναι άλλο πράγμα. Αν μιλάμε με κοινωνικούς, πάλι άλλο είναι. Δεν μπορεί να σου λέει κάποιος για το δικαίωμά του στο να αλλάξει το φύλλο του ή να το διορθώσει ή όπως αλλιώς το πει δεν έχει σημασία, και συ να του μιλάς για βιολογικούς φαινότυπους.
Ξέρεις τι είναι υποκειμενικό; Το να λες παπαριές ότι αν μια γυναίκα δεν δέχεται πως ένα τραβέλι είναι πραγματική γυναίκα είναι ρατσίστρια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 22:01Αυτοπροσδιορίζομαι ως Θεός !!stavmanr έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 21:13Δηλαδή είναι δικαίωμα των άλλων να του λεν ότι εκείνος είναι ό,τι τους κατέβει;
Στο ρωτώ επειδή φαίνεται να λησμονείς ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά η οποία προσδιορίζει κατά βούληση.
Όταν το μελετήσεις από τις δύο πλευρές θα διαπιστώσεις ότι φυσικά και προηγείται το δικαίωμα του ανθρώπου να αυτοπροσδιορίζεται από το δικαίωμα των άλλων να τον προσδιορίζουν όπως θέλουν αυτοί.
Το δικαίωμα μου αυτό προηγείται από το δικαίωμα των άλλων να με προσδιορίζουν όπως θέλουν αυτοί ..
.
Ηξερα κάποιον στα νιάτα μου πού τόλεγε συχνά αυτό.....

Μετα απο καποια χρόνια αρχισαν οι επισκέψεις στα Ψυχιατρεία.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Λίνο Βεντούρα
Λολ Αυτό ακριβώς θέλουν να επιβάλουν τα τραβελια.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:41Παπαριές είναι οι αξιώσεις σου να δέχονται όλοι αυτό που θες.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 14:31δεν υπάρχει τίποτα το υποκειμενικό στο τι είναι άντρας και τι γυναίκα. Αν έχεις τα αναπαραγωγικά σου όργανα εκτός σώματος είσαι άντρας αν τα έχεις εντός είσαι γυναίκα. Έτσι γίνεται η κατηγοριοποίηση. ΓΙα αυτό και έχεις κάποια ζώα που γεννάει το αρσενικό.combatant έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 12:34Ποιο είναι αυτό το κατεστημένο που λέτε; Δεν υπάρχει. Οι ορισμοί είναι πάντα υποκειμενικοί και εξυπηρετούν συστήματα που υφίστανται εκείνη τη στιγμή που χρησιμοποιούνται οι ορισμοί. Αν μιλάμε με βιολογικούς όρους είναι άλλο πράγμα. Αν μιλάμε με κοινωνικούς, πάλι άλλο είναι. Δεν μπορεί να σου λέει κάποιος για το δικαίωμά του στο να αλλάξει το φύλλο του ή να το διορθώσει ή όπως αλλιώς το πει δεν έχει σημασία, και συ να του μιλάς για βιολογικούς φαινότυπους.
Ξέρεις τι είναι υποκειμενικό; Το να λες παπαριές ότι αν μια γυναίκα δεν δέχεται πως ένα τραβέλι είναι πραγματική γυναίκα είναι ρατσίστρια.
Λολ ξελόλ και τα ρατσιστόμουτρα να επιβάλλουν θέλουν. Δεν είναι το περιεχόμενο το πρόβλημα είναι το πως τη βλέπεις. Κανονικά θα έπρεπε να θεωρούσες αυτές τις τραβεστί (και όχι όλες) συμμάχους αφού το ίδιο θέλετε να κάνετε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:01Λολ Αυτό ακριβώς θέλουν να επιβάλουν τα τραβελια.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:41Παπαριές είναι οι αξιώσεις σου να δέχονται όλοι αυτό που θες.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 14:31
δεν υπάρχει τίποτα το υποκειμενικό στο τι είναι άντρας και τι γυναίκα. Αν έχεις τα αναπαραγωγικά σου όργανα εκτός σώματος είσαι άντρας αν τα έχεις εντός είσαι γυναίκα. Έτσι γίνεται η κατηγοριοποίηση. ΓΙα αυτό και έχεις κάποια ζώα που γεννάει το αρσενικό.
- EKPLIKTIKOS
Αντιλαμβάνεσαι τη θεωρία κοινωνικού φύλου στο επίπεδο της θεολογίας; Με αυτούς τους όρους μιλας; Αν ναι, πάω πάσο.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:38
Όχι δεν καταλαβαίνω καμία αντίφαση πουθενά. Τα προηγούμενα που είπες είναι αυθαιρεσίες. Γιατί σε κάτι πρέπει να έχεις αναφορά; κι αν έχεις γιατί να είναι χειροπιαστό; Ορίζεις όπως θες μία κατάσταση την οποία απλά αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει. Το πρόβλημα ποιο είναι οι λέξεις; Ο Θεός υπάρχει ως έννοια; Υπάρχει. Τι καλύπτει από τους όρους που έθεσες;
Από που προκύπτει το τι αντιλαμβάνομαι; Δεν μπορείς να καταλάβεις ένα παράδειγμα; Όπως υπάρχει ο Θεός ως έννοια έτσι σκαρώνεται και η έννοια του κοινωνικού φύλου δίχως να είναι αναγκαία κάποια αναφορά. Αναφορά όπως την θες κιόλας, χειροπιαστή και λοιπά. Μπορείς να δεχτείς ως αναφορά την δυσφορία κάποιων ανθρώπων από το βιολογικό τους φύλο συναρτήσει της κοινωνικής πραγματικότητας. Απαιτούν μια συνθήκη όπου δεν δεν θα δυσφορούν και δεν θα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν πρότυπα συμπεριφοράς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:08Αντιλαμβάνεσαι τη θεωρία κοινωνικού φύλου στο επίπεδο της θεολογίας; Με αυτούς τους όρους μιλας; Αν ναι, πάω πάσο.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:38
Όχι δεν καταλαβαίνω καμία αντίφαση πουθενά. Τα προηγούμενα που είπες είναι αυθαιρεσίες. Γιατί σε κάτι πρέπει να έχεις αναφορά; κι αν έχεις γιατί να είναι χειροπιαστό; Ορίζεις όπως θες μία κατάσταση την οποία απλά αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει. Το πρόβλημα ποιο είναι οι λέξεις; Ο Θεός υπάρχει ως έννοια; Υπάρχει. Τι καλύπτει από τους όρους που έθεσες;
- EKPLIKTIKOS
Και έχουν και την ίδια ακριβώς αξια άμα το σκαρωμα τωνε: into the trash it goescombatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:14Από που προκύπτει το τι αντιλαμβάνομαι; Δεν μπορείς να καταλάβεις ένα παράδειγμα; Όπως υπάρχει ο Θεός ως έννοια έτσι σκαρώνεται και η έννοια του κοινωνικού φύλου δίχως να είναι αναγκαία κάποια αναφορά.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:08Αντιλαμβάνεσαι τη θεωρία κοινωνικού φύλου στο επίπεδο της θεολογίας; Με αυτούς τους όρους μιλας; Αν ναι, πάω πάσο.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:38

Σεβαστή η δυσφορία τους, και θα έπρεπε να έχουν όλη την υποστήριξη από την κοινωνία, σε καμία περίπτωση χλευη ή οτιδήποτε. Απλά δεν είναι γυναίκες. Δεν μπορούν να παίζουν σε γυναικεία πρωταθλήματα, δεν μπορούν να πάνε στον γυναικολόγο ή να δικαιούνται τεστ παπ κ εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας κοκ. Γιατί ακριβώς η ιδέα ότι είναι γυναίκες δεν πατάει πουθενά. Από την άλλη η ιδέα ότι είναι κανονικές γυναίκες οι γυναίκες προκύπτει ξέρω γω, κάπως ταυτολογικα;δυσφορία κάποιων ανθρώπων από το βιολογικό τους φύλο συναρτήσει της κοινωνικής πραγματικότητας. Απαιτούν μια συνθήκη όπου δεν δεν θα δυσφορούν και δεν θα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν πρότυπα συμπεριφοράς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 16 Ιουν 2021, 01:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και ο Αινίαν απαιτεί να τον λατρεύουμε ως Θεό.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:14Από που προκύπτει το τι αντιλαμβάνομαι; Δεν μπορείς να καταλάβεις ένα παράδειγμα; Όπως υπάρχει ο Θεός ως έννοια έτσι σκαρώνεται και η έννοια του κοινωνικού φύλου δίχως να είναι αναγκαία κάποια αναφορά. Αναφορά όπως την θες κιόλας, χειροπιαστή και λοιπά. Μπορείς να δεχτείς ως αναφορά την δυσφορία κάποιων ανθρώπων από το βιολογικό τους φύλο συναρτήσει της κοινωνικής πραγματικότητας. Απαιτούν μια συνθήκη όπου δεν δεν θα δυσφορούν και δεν θα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν πρότυπα συμπεριφοράς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:08Αντιλαμβάνεσαι τη θεωρία κοινωνικού φύλου στο επίπεδο της θεολογίας; Με αυτούς τους όρους μιλας; Αν ναι, πάω πάσο.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:38
Ε, και? Αν έχουν δυσφορία να πάνε στον ψυχίατρο. Και ο βαν γκογκ έκοψε το αυτί του αλλά ο αυτοακρωτηριασμός είτε πέους είτε αυτιού δεν θεραπεύει τις ψυχικές νόσους
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Παγκόσμια υστερία μαλακίας έχει πέσει. Χρειάζεται κορώνας εξολοθρευτικός για να στρώσουμε, δεν αρκεί αυτός είναι τζούφιος. 

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Αινίαν ούτε ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει ο Βαν γκονγκ. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι για τη δυσφορία τους και δεν θα τους ορίσεις εσύ τι θα είναι αυτό. Τους καλύπτει σε πρώτη φάση να κυκλοφορούν με ό.τι ρούχα θέλουν καθώς και μία αλλαγή στην ταυτότητά τους από αντρικό σε γυναικείο όνομα. Εσύ τι πρόβλημα έχεις;Lord Brum έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:24Και ο Αινίαν απαιτεί να τον λατρεύουμε ως Θεό.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:14Από που προκύπτει το τι αντιλαμβάνομαι; Δεν μπορείς να καταλάβεις ένα παράδειγμα; Όπως υπάρχει ο Θεός ως έννοια έτσι σκαρώνεται και η έννοια του κοινωνικού φύλου δίχως να είναι αναγκαία κάποια αναφορά. Αναφορά όπως την θες κιόλας, χειροπιαστή και λοιπά. Μπορείς να δεχτείς ως αναφορά την δυσφορία κάποιων ανθρώπων από το βιολογικό τους φύλο συναρτήσει της κοινωνικής πραγματικότητας. Απαιτούν μια συνθήκη όπου δεν δεν θα δυσφορούν και δεν θα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν πρότυπα συμπεριφοράς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:08
Αντιλαμβάνεσαι τη θεωρία κοινωνικού φύλου στο επίπεδο της θεολογίας; Με αυτούς τους όρους μιλας; Αν ναι, πάω πάσο.
Ε, και? Αν έχουν δυσφορία να πάνε στον ψυχίατρο. Και ο βαν γκογκ έκοψε το αυτί του αλλά ο αυτοακρωτηριασμός είτε πέους είτε αυτιού δεν θεραπεύει τις ψυχικές νόσους
- EKPLIKTIKOS
Εγώ δεν έχω με αυτά προσωπικάcombatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:28Δεν ξέρω ποιος είναι ο Αινίαν ούτε ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει ο Βαν γκονγκ. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι για τη δυσφορία τους και δεν θα τους ορίσεις εσύ τι θα είναι αυτό. Τους καλύπτει σε πρώτη φάση να κυκλοφορούν με ό.τι ρούχα θέλουν καθώς και μία αλλαγή στην ταυτότητά τους από αντρικό σε γυναικείο όνομα. Εσύ τι πρόβλημα έχεις;Lord Brum έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:24Και ο Αινίαν απαιτεί να τον λατρεύουμε ως Θεό.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:14
Από που προκύπτει το τι αντιλαμβάνομαι; Δεν μπορείς να καταλάβεις ένα παράδειγμα; Όπως υπάρχει ο Θεός ως έννοια έτσι σκαρώνεται και η έννοια του κοινωνικού φύλου δίχως να είναι αναγκαία κάποια αναφορά. Αναφορά όπως την θες κιόλας, χειροπιαστή και λοιπά. Μπορείς να δεχτείς ως αναφορά την δυσφορία κάποιων ανθρώπων από το βιολογικό τους φύλο συναρτήσει της κοινωνικής πραγματικότητας. Απαιτούν μια συνθήκη όπου δεν δεν θα δυσφορούν και δεν θα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν πρότυπα συμπεριφοράς.
Κανένα, το δικαίωμα στην αυτογελοιοποίηση είναι αναφαίρετο. Από πουθενά όμως δεν προκύπτει καμία υποχρέωση να αποκαλώ τον μήτσο δήμητρα και να προσποιούμαι ότι ο γενειοφόρος αρχιδάτος δίμετρος είναι κυρία, όπως δεν πρόκειται να προσποιηθώ ότι ασπάζομαι την θεωρία της επίπεδης γης μην τυχόν και κακοκαρδίσω τους ψεκες που την πιστεύουν. Είμαι διατεθειμένος να κρατήσω τη γνώμη μου για τον εαυτό μου, αν ερωτηθώ όμως (π.χ. αν μου πει ένας μαντράχαλος να την φωνάζω μαρία), δεν είμαι διατεθειμένος να προσποιούμαι ότι το παράλογο είναι λογικό μην τυχόν και αισθανθούν κάποιοι προβληματικοί τύποι ότι απειλείται η εσφαλμένη ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:28Δεν ξέρω ποιος είναι ο Αινίαν ούτε ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει ο Βαν γκονγκ. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι για τη δυσφορία τους και δεν θα τους ορίσεις εσύ τι θα είναι αυτό. Τους καλύπτει σε πρώτη φάση να κυκλοφορούν με ό.τι ρούχα θέλουν καθώς και μία αλλαγή στην ταυτότητά τους από αντρικό σε γυναικείο όνομα. Εσύ τι πρόβλημα έχεις;Lord Brum έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:24Και ο Αινίαν απαιτεί να τον λατρεύουμε ως Θεό.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:14
Από που προκύπτει το τι αντιλαμβάνομαι; Δεν μπορείς να καταλάβεις ένα παράδειγμα; Όπως υπάρχει ο Θεός ως έννοια έτσι σκαρώνεται και η έννοια του κοινωνικού φύλου δίχως να είναι αναγκαία κάποια αναφορά. Αναφορά όπως την θες κιόλας, χειροπιαστή και λοιπά. Μπορείς να δεχτείς ως αναφορά την δυσφορία κάποιων ανθρώπων από το βιολογικό τους φύλο συναρτήσει της κοινωνικής πραγματικότητας. Απαιτούν μια συνθήκη όπου δεν δεν θα δυσφορούν και δεν θα είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν πρότυπα συμπεριφοράς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 16 Ιουν 2021, 01:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Lord Brum έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:33Κανένα, το δικαίωμα στην αυτογελοιοποίηση είναι αναφαίρετο. Από πουθενά όμως δεν προκύπτει καμία υποχρέωση να αποκαλώ τον μήτσο δήμητρα και να προσποιούμαι ότι ο γενειοφόρος αρχιδάτος δίμετρος είναι κυρία, όπως δεν πρόκειται να προσποιηθώ ότι ασπάζομαι την θεωρία της επίπεδης γης μην τυχόν και κακοκαρδίσω τους ψεκες που την πιστεύουν. Είμαι διατεθειμένος να κρατήσω τη γνώμη μου για τον εαυτό μου, αν ερωτηθώ όμως (π.χ. αν μου πει ένας μαντράχαλος να την φωνάζω μαρία) δεν είμαι όμως διατεθειμένος να προσποιούμαι ότι το παράλογο είναι λογικό μην τυχόν και αισθανθούν κάποιοι προβληματικοί τύποι ότι απειλείται η εσφαλμένη ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:28Δεν ξέρω ποιος είναι ο Αινίαν ούτε ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει ο Βαν γκονγκ. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι για τη δυσφορία τους και δεν θα τους ορίσεις εσύ τι θα είναι αυτό. Τους καλύπτει σε πρώτη φάση να κυκλοφορούν με ό.τι ρούχα θέλουν καθώς και μία αλλαγή στην ταυτότητά τους από αντρικό σε γυναικείο όνομα. Εσύ τι πρόβλημα έχεις;

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance