Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
-
marabou
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από marabou » 04 Μαρ 2025, 11:41
Ένας 40χρονος Γερμανός από το κοντινό κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτου συνελήφθη αφού έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος στο Μανχάιμ τη Δευτέρα (3/3) με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 11.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το βράδυ της Δευτέρας, οι ανακριτές είπαν ότι ήταν ενδείξεις ότι ο ύποπτος ήταν ψυχικά άρρωστος, με την έρευνά τους να επικεντρώνεται σε αυτή την κατεύθυνση. Η αστυνομία και οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η επίθεση ήταν σκόπιμη, αν και όχι με «πολιτικά» κίνητρα. Ήδη αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα Ρομέο Σούσλερ.
Ο άνδρας έχει προηγούμενες καταδίκες, σύμφωνα με τον Σούσλερ, συμπεριλαμβανομένης μιας για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Καταδικάστηκε επίσης για έγκλημα που σχετίζεται με τη ρητορική μίσους το 2018, αφού σχολίασε μια φωτογραφία στο Facebook, κάτι που κρίθηκε ότι ήταν ένα πολιτικά υποκινούμενο έγκλημα της δεξιάς.
Ο ύποπτος δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού πυροβόλησε στο στόμα με άσφαιρο όπλο, σύμφωνα με τους ανακριτές. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και είναι σε σταθερή κατάσταση.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το όνομα του άνδρα είναι «Αλεξάντερ Σ.»
Τα δύο θύματα της επίθεσης ταυτοποιήθηκαν ως μια 83χρονη γυναίκα και ένας 54χρονος άνδρας.
Ο δράστης είχε οδηγήσει γύρω στο μεσημέρι πάνω σε ανθρώπους στην Paradeplatz, έναν πεζόδρομο στο κέντρο του Μανχάιμ. Το Μανχάιμ είναι μια πόλη περίπου 300.000 κατοίκων που βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα νότια της Φρανκφούρτης.
Η Χαϊδελβέργη, το Σβέτζινγκεν και το Μπρουλ- όλα στη Βάδη-Βυρτεμβέργη - ακύρωσαν τους εορτασμούς του καρναβαλιού την Τρίτη (4/3).
Το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες αφότου δύο άνθρωποι - μια μητέρα και ένα παιδί - σκοτώθηκαν σε επίθεση με αυτοκίνητο στο Μόναχο.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά στην ανατολική πόλη Μαγδεμβούργο.
https://www.cnn.gr/kosmos/story/465547/ ... to-manxaim
Ρε τον σκυλάραπα τον κωλοϊσλαμιστή, τον παλιοwoke, το σίχαμα τον αριστερό δικαιωματιστή.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
Ερμής
από Ερμής » 04 Μαρ 2025, 11:44
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 11:36
Zundapp έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 23:31
Beria έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 23:27
Λαζοντοιτς;
οι ποντιαξ εχουν μυτες μπουγατσομαχαιρα
για ερωτικο μεταναστη απο Λιβυη στην Μανη τον κοβω
Το βασικό πρόβλημα σας είναι οι Μανιάτες απ' τη Μάνη...
Έχετε γνωρίσει πολλούς τέτοιους από κοντά;

Μανιάτης μετανάστης στη Γερμανία είναι σα να λές Μπαγκλαντεσιανός επενδυτής στο Κιλκις.
Δεν έχει μετανάστευση απο Λακωνια στη Γερμανία. ΗΠΑ Καναδά και Αυστραλία έχουν πάει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2025, 11:53
Ερμής έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 11:44
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 11:36
Zundapp έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 23:31
οι ποντιαξ εχουν μυτες μπουγατσομαχαιρα
για ερωτικο μεταναστη απο Λιβυη στην Μανη τον κοβω
Το βασικό πρόβλημα σας είναι οι Μανιάτες απ' τη Μάνη...
Έχετε γνωρίσει πολλούς τέτοιους από κοντά;

Μανιάτης μετανάστης στη Γερμανία είναι σα να λές Μπαγκλαντεσιανός επενδυτής στο Κιλκις.
Δεν έχει μετανάστευση απο Λακωνια στη Γερμανία. ΗΠΑ Καναδά και Αυστραλία έχουν πάει.
Το ξέρω. Και οι γονείς του πατέρα μου, είχαν πάει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Μασαχουσέτη, υπήρχε ήδη σόι εκεί. Όχι, γιατί πείναγαν αλλά γι' άλλους λόγους. Ο πατέρας μου γεννήθηκε στη Βοστώνη. Κάποια στιγμή όταν ήμουν μικρή, είχα ρωτήσει τη γιαγιά μου για το νησί Έλις, γιατί είχα δει μια ταινία και μου είπε ότι αυτοί δεν είχαν περάσει για αξιολόγηση από εκεί. Μεγάλη ιστορία και εκτός θέματος...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Beria
- Συντονιστής
από Beria » 04 Μαρ 2025, 11:53

Fake Arab from New Jersey
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Saturn
- Phorum.gr user: Saturn
από Saturn » 04 Μαρ 2025, 11:59
marabou έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 11:21
Saturn έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 20:02
Αυτό το 4chan, τί ακριβώς ειναι?
Είδα εχθές οτι απο εκει μάλλον διέρρευσε αυτή η είδηση περι χτυπήματος των πυρηνικών του Ιραν
Έχεις νέτφλιξ;

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
marabou
από marabou » 04 Μαρ 2025, 14:44
Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 11:59
Saturn έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 20:02
Αυτό το 4chan, τί ακριβώς ειναι?
Είδα εχθές οτι απο εκει μάλλον διέρρευσε αυτή η είδηση περι χτυπήματος των πυρηνικών του Ιραν
Έχεις νέτφλιξ;

Σοβαρά τώρα; Αυτή είναι η απάντησή σου; Τι δεν κατάλαβες; Το ξαναρωτάω πιο αργά
Ε-Χ-Ε-Ι-Σ . . . . . .Ν-Ε-Τ-Φ-Λ-Ι-Ξ ;
Το Νetflix είναι μία πλατφόρμα που βλέπεις σειρές και ταινίες επί πληρωμή. Μήπως δεν το έχεις ακούσει ποτέ;
-
marabou
από marabou » 04 Μαρ 2025, 14:49
Που είναι ο Γκόλντεν να μας πει ότι το έγκλημα έγινε από ισλαμιστή και ότι είναι προς το συμφέρον της αριστεράς;
-
Saturn
από Saturn » 04 Μαρ 2025, 14:58
marabou έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:44
Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 11:59
Έχεις νέτφλιξ;

Το Νetflix είναι μία πλατφόρμα που βλέπεις σειρές και ταινίες επί πληρωμή. Μήπως δεν το έχεις ακούσει ποτέ;
Όχι , δεν έχω νετφλιξ αλλά πού κολλάει αυτό με το 4chan?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 04 Μαρ 2025, 15:03
marabou έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:49
Που είναι ο Γκόλντεν να μας πει ότι το έγκλημα έγινε από ισλαμιστή και ότι είναι προς το συμφέρον της αριστεράς;
δες χαρά το σούργελο που μία στις εκατό δεν ήταν αλαχακμπαράκης αλλά τάξι ντράιβερ™.
Μήπως ήτανε προβοκάτσια μωρή μαϊμού, όπως οι φόνοι της Μαρφίν;
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Golden Age
από Golden Age » 04 Μαρ 2025, 15:16
Εντάξει βρέθηκε κι ένας ψυχάκιας.
-
marabou
από marabou » 04 Μαρ 2025, 15:29
Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:58
Ε κάπου θα κολλάει για να στο συσχετίζει κάποιος. Αν είχες, υπάρχει μία ταινία ντοκιμαντέρ που εξηγεί πολλά γύρω από αυτό.
-
marabou
από marabou » 04 Μαρ 2025, 15:31
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 15:03
δες χαρά το σούργελο που μία στις εκατό δεν ήταν αλαχακμπαράκης αλλά τάξι ντράιβερ™.
Μήπως ήτανε προβοκάτσια μωρή μαϊμού, όπως οι φόνοι της Μαρφίν;
Σούργελο και μαϊμού είσαι και γονιδιακά κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
marabou την 04 Μαρ 2025, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Saturn
από Saturn » 04 Μαρ 2025, 15:32
marabou έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 15:29
Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:58
Ε κάπου θα κολλάει για να στο συσχετίζει κάποιος. Αν είχες, υπάρχει μία ταινία ντοκιμαντέρ που εξηγεί πολλά γύρω από αυτό.

γι αυτό με σταυρώνεις τόση ώρα???????
υγ: για πες στα γρήγορα, τί λέει, να κλέψω κωδικό από τ'αδέρφι αν ειναι
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.