Θα τεστάρω κι εγώ.
Το αναρωτιέμαι κι εγώ αλλά το βασικό είναι ποιά η αιτία της χρόνιας πικροχολίασης ;sys3x έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 17:43Πόσο καιρό έχεις να μιλήσεις με άνθρωπο Γκέοργκ;Georg Von Balkanen έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 17:23Εν τω μεταξύ, έχεις 10 εκατομμύρια περίπου λαό, εντός της ΕΕ, όπου είναι μουσουλμάνοι στα πάντα εκτός από το θρήσκευμα και τους έπιασε ο πόνος για το ποιος θα έχει το trademark.
Φιλικά ρωτώ.
Θα πόνταρα το βου αλλά δε με νοιάζει κιόλα στη τελική, έφυγε, μας παράτησε, δε κάνουν έτσι οι φίλοι, οι πραγματικοί φίλοι δηλαδή, όπως το λέει ο Καζαντζίδης.Μπίστης έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 15:47Το αναρωτιέμαι κι εγώ αλλά το βασικό είναι ποιά η αιτία της χρόνιας πικροχολίασης ;sys3x έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 17:43Πόσο καιρό έχεις να μιλήσεις με άνθρωπο Γκέοργκ;Georg Von Balkanen έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 17:23Εν τω μεταξύ, έχεις 10 εκατομμύρια περίπου λαό, εντός της ΕΕ, όπου είναι μουσουλμάνοι στα πάντα εκτός από το θρήσκευμα και τους έπιασε ο πόνος για το ποιος θα έχει το trademark.
Φιλικά ρωτώ.
Η ρομά καταγωγή ;
Το μπούλιν στο δημοτικό λόγω έντονου σοκολατί ;
Το μίσος γιά τον χριστιανισμό (ή απλώς τους παπάδες)
Δεν ήταν ακριβώς οτι το διάλεξε η Ευρώπη. Αυτοί μπούκαραν με τα μπαγκάζια τους και τα παιδιά τους και είπαν α ωραία είναι εντό!
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:36Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο
Ας γίνει η Αθήνα .. Ισλαμαμπάντ φτάνει εγώ να είναι Εμίρης και όχι κακομοίρης σε αυτή την Ισλαμική κοινωνία του Ελλαδισταν
Η αδιαφορία σκοτώνει το κόσμο. Αλλά εμένα τι με νοιάζει;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:36Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο
Ας γίνει η Αθήνα .. Ισλαμαμπάντ φτάνει εγώ να είναι Εμίρης και όχι κακομοίρης σε αυτή την Ισλαμική κοινωνία του Ελλαδισταν
Όσο λαμόγιο και κάθαρμα συμφεροντολογος καιροσκόπος είμαι σαν .Άθεος Χριστιανός κλπ άλλο τόσο θα ειμαι και σαν μουσουλμάνος .Mansko έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 16:11Η αδιαφορία σκοτώνει το κόσμο. Αλλά εμένα τι με νοιάζει;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:36Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο
Εμένα μου τη σπάει που δεν εκπολιτίζονται. Και δεν προσαρμόζονται στις συνθήκες της χώρας. Οι πιο πολλοί. Αλλά ποιός να ασχοληθεί τώρα με αυτό το υλικό; Hey not me...Antares έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:40Η Ελλάδα γιατί δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες της εξέλιξής της σαν ευρωπαικό κράτος; Κάποιοι μας ήθελαν στην ανατολή πολιτισμικά. Χωρίς δανεικό χρήμα, υπήρχε τουλάχιστον μια αρχοντιά. Τώρα έχει χαθεί και αυτό. Ανατολίτικη νοοτροπία παντού και κυρίως στους πυλώνες του κράτους.
Ναι θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Οι γύφτοι πρέπει να μένουν στα τσαντήρια τους. Τι τσαντήρια δηλαδή; Ολόκληρα κράτη έχουν.
Η Δύση κατατσρέφεται εκ των έσω. Δεν έχει σημασία αν έχει πυρηνικά, είναι άχρηστα μπροστά σε αυτόν τον τύπο εχθρού. Πεμπτοφαλαγγίτες παγκοσμιοποιητές-δικαιωματιστές είναι ορκισμένοι εχθροί των κατακτήσεων των ανεπτυγμένων κρατών.
Πολύ πετυχημένη η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων μέχρι σήμερα. Λες να μην εφαρμόστηκε σωστά; Τότε ας ξαναφέρουμε και τον κομμουνισμό, ούτε αυτός εφαρμόστηκε σωστάPhilip Mortimer έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:59Το ισλάμ είναι μια ακόμα θρησκεια, δεν πρόκειται για κάποιου είδους δαιμονικό κατασκευασμα.
Εξ αυτού του σημείου, όλα είναι ζήτημα ενσωμάτωσης και εκσυγχρονισμού, ειτε μιλάνε για χριστιανούς είτε για μουσουλμάνους, είτε για ινδουιστές.
Ο καπιταλισμός είναι οικονομικό σύστημα, όχι πολιτικό ούτε θρησκευτικό.MiGiSukhoI έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 14:21Δεν θέλατε Κομμουνισμό... Πήξτε...
Ο νεοφιλελευθερισμός και ο Καπιταλισμός είναι ανεκτικοί απέναντι στις θρησκείες...
Καλά να πάθετε...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 16:14Όσο λαμόγιο και κάθαρμα συμφεροντολογος καιροσκόπος είμαι σαν .Άθεος Χριστιανός κλπ άλλο τόσο θα ειμαι και σαν μουσουλμάνος .Mansko έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 16:11Η αδιαφορία σκοτώνει το κόσμο. Αλλά εμένα τι με νοιάζει;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:36Που λέτε παλουκαρια και κουριες εμένα προσωπικά τον ΑΙΝΕΙΑΝ , δεν με απασχολεί το εάν θα γίνει η Ελλάδα η Ευρώπη η ολόκληρη η Υφήλιος ισλαμιστική , παγανιστική η οτιδήποτε άλλο , φτάνει εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι Άρχοντας και όχι κακομοίρης σε αυτον τον νέο κόσμο
Προσαρμοζονται οσο οι Ελληνες στην ΓερμανιαMansko έγραψε: ↑25 Αύγ 2020, 16:15Εμένα μου τη σπάει που δεν εκπολιτίζονται. Και δεν προσαρμόζονται στις συνθήκες της χώρας. Οι πιο πολλοί. Αλλά ποιός να ασχοληθεί τώρα με αυτό το υλικό; Hey not me...Antares έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 13:40Η Ελλάδα γιατί δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες της εξέλιξής της σαν ευρωπαικό κράτος; Κάποιοι μας ήθελαν στην ανατολή πολιτισμικά. Χωρίς δανεικό χρήμα, υπήρχε τουλάχιστον μια αρχοντιά. Τώρα έχει χαθεί και αυτό. Ανατολίτικη νοοτροπία παντού και κυρίως στους πυλώνες του κράτους.
Ναι θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Οι γύφτοι πρέπει να μένουν στα τσαντήρια τους. Τι τσαντήρια δηλαδή; Ολόκληρα κράτη έχουν.