Αμερικανόμπατσος εκτελεί άοπλη γυναίκα στο σπίτι της
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Αμερικανόμπατσος εκτελεί άοπλη γυναίκα στο σπίτι της
Αντικειμενικά ο αστυνόμος το παραεχεσε.
Οκ, αν δεν υπάρχει και τρόπος να βγάλεις πέρα μια τέτοια φάση τι να πω.
Υποκειμενικά τώρα : επειδή έχω χάσει έναν μπάρμπα 48 χρονών κάποτε λόγω του ότι ένα τέτοιο ψυχακι εκεί που καθόταν ανέμελο σε ένα τραπέζι στο μαγαζί του θείου μου, σηκώθηκε, και σε εντελώς καζουαλ φάση, μπηκε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι κσι μαχαίρωσε τον θείο μου που για κακή του τύχη τον βρήκε στον νωτιαίο μυελό.
Έζησε για έναν μήνα και πέθανε.
Γι'αυτόν τον λόγο λοιπόν να πα να γαμηθουνε όλοι αυτοί οι εχωψυχολογικα/ψυχιατρικαπροβληματακαιαπαιτωνασεβαστειτετηνζωημουatallcosts.
Στα τσακίδια, στα τγενα, στα γκουλαγκ και στην Μαδαγασκάρη τα καθικια.
Που μου καθοσαστε και μυξοκλαιτε κιόλας χαϊβάνια.
Οκ, αν δεν υπάρχει και τρόπος να βγάλεις πέρα μια τέτοια φάση τι να πω.
Υποκειμενικά τώρα : επειδή έχω χάσει έναν μπάρμπα 48 χρονών κάποτε λόγω του ότι ένα τέτοιο ψυχακι εκεί που καθόταν ανέμελο σε ένα τραπέζι στο μαγαζί του θείου μου, σηκώθηκε, και σε εντελώς καζουαλ φάση, μπηκε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι κσι μαχαίρωσε τον θείο μου που για κακή του τύχη τον βρήκε στον νωτιαίο μυελό.
Έζησε για έναν μήνα και πέθανε.
Γι'αυτόν τον λόγο λοιπόν να πα να γαμηθουνε όλοι αυτοί οι εχωψυχολογικα/ψυχιατρικαπροβληματακαιαπαιτωνασεβαστειτετηνζωημουatallcosts.
Στα τσακίδια, στα τγενα, στα γκουλαγκ και στην Μαδαγασκάρη τα καθικια.
Που μου καθοσαστε και μυξοκλαιτε κιόλας χαϊβάνια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Όχι για τον Κομμουνιστή ή για τον εθνικιστή;
Αν η αστυνομία στην Ελλάδα χτυπήσει διαδηλωτές τι θα έλεγες;
Σας χαλάει που το Π.Α.ΜΕ. και το Κ.Κ.Ε. δεν μπορεί να μπει σε κανένα τριπάκι . Σας χαλάει που το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δεν είναι μπάλα να το πηγαίνουν από εδώ και εκεί . Να παρασύρεται από διάφορους μπάχαλους και προβοκάτορες. Θα σας άρεσε πολύ αν το κόμμα πήγαινε πλάι πλάι με τους μπαχαλάκηδες να κάνει δολιοφθορές για να μπορούν να το κυνηγήσουν μετά .
αναλογως το γιατι διαδηλωνουν - η διαμαρτυρια πολιτων πρεπει να ειναι αναφαιρετο
δικαιωμα των πολιτων ακομη και αν εχουμε χουντα .....αν ομως η διαδηλωση στρεφετε κατα των συμφεροντων της χωρας μου τοτε να τους ριχνουν βαθρολυματα αντι για νερο ή εν αναγκη και ξυλο
αλλη εωτηση;

Και ποιος μπορεί να το κρίνει αυτό; Δηλαδή να επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες διαδηλώσεις; Αυτό είναι κοροϊδία. Δηλαδή Φασισμός με κουστούμι.nemo έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:50αναλογως το γιατι διαδηλωνουν - η διαμαρτυρια πολιτων πρεπει να ειναι αναφαιρετο
δικαιωμα των πολιτων ακομη και αν εχουμε χουντα .....αν ομως η διαδηλωση στρεφετε κατα των συμφεροντων της χωρας μου τοτε να τους ριχνουν βαθρολυματα αντι για νερο ή εν αναγκη και ξυλο
αλλη εωτηση;
οι σημερινοι κεκεδες εχουν φετιχ επειδη ειναι σεξουαλικα ανεπαρκειςpylothess έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:48
Σας χαλάει που το Π.Α.ΜΕ. και το Κ.Κ.Ε. δεν μπορεί να μπει σε κανένα τριπάκι . Σας χαλάει που το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δεν είναι μπάλα να το πηγαίνουν από εδώ και εκεί . Να παρασύρεται από διάφορους μπάχαλους και προβοκάτορες. Θα σας άρεσε πολύ αν το κόμμα πήγαινε πλάι πλάι με τους μπαχαλάκηδες να κάνει δολιοφθορές για να μπορούν να το κυνηγήσουν μετά .
οποσδηποτε περισσοτερος βαθμος ελευθεριας απο το κομμα που υποστηριζειςpylothess έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:52Και ποιος μπορεί να το κρίνει αυτό; Δηλαδή να επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες διαδηλώσεις; Αυτό είναι κοροϊδία. Δηλαδή Φασισμός με κουστούμι.nemo έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:50αναλογως το γιατι διαδηλωνουν - η διαμαρτυρια πολιτων πρεπει να ειναι αναφαιρετο
αλλη εωτηση;
α μπα; Μήπως θέλεις να ομοιάσεις σε αυτούς και υποστηρίζεις τέτοιες θέσεις;nemo έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:54οποσδηποτε περισσοτερος βαθμος ελευθεριας απο το κομμα που υποστηριζειςpylothess έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:52Και ποιος μπορεί να το κρίνει αυτό; Δηλαδή να επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες διαδηλώσεις; Αυτό είναι κοροϊδία. Δηλαδή Φασισμός με κουστούμι.nemo έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:50
αναλογως το γιατι διαδηλωνουν - η διαμαρτυρια πολιτων πρεπει να ειναι αναφαιρετο
αλλη εωτηση;
Ακόμη και αν ήταν έτσι , εσύ δεν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο. Το μόνο που κάνεις είναι να βγάζεις χολή .
Πες μου σε παρακαλώ. Γιατί θα έπρεπε να σε πάρω στα σοβαρά; Πες μου έναν λόγο.nemo έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:53οι σημερινοι κεκεδες εχουν φετιχ επειδη ειναι σεξουαλικα ανεπαρκειςpylothess έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:48
γιατι δεν ειμαι κομμουνιστης ή αριστεροςpylothess έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 19:22Πες μου σε παρακαλώ. Γιατί θα έπρεπε να σε πάρω στα σοβαρά; Πες μου έναν λόγο.nemo έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:53οι σημερινοι κεκεδες εχουν φετιχ επειδη ειναι σεξουαλικα ανεπαρκειςpylothess έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 18:48
Όχι δεν είσαι αριστερός. Κάτι άλλο είσαι...