Σελίδα 1 από 30

Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:18
από Adidas
https://www.protothema.gr/world/article ... -enorkous/


Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της :a040::a040::a040: σήμερα στο δικαστήριο η Τέα Βίνσεντ όταν ανακοινώθηκε η απόφαση των ενόρκων που την απήλλασσε από την κατηγορία ότι έκανε σεξ με ανήλικο αγόρι 14 ετών, έχοντας γνώση της ηλικίας του. Η 32χρονη μητέρα τριών παιδιών :o:o:o κατάφερε τελικά να πείσει το δικαστήριο ότι, εκείνο το απόγευμα του Οκτωβρίου του 2018, όταν κάλεσε στο σπίτι της τα δύο αγόρια και παρέσυρε το ένα από αυτά στην κρεβατοκάμαρά της για να κάνουν σεξ :o:o , δεν ηξερε πως το παιδί ήταν 14 ετών.


Στην χθεσινή της κατάθεση, η Βίνσεντ επέμεινε ότι όταν εκκίνησε :roll: την σεξουαλική επαφή με το αγόρι δεν ήξερε την ηλικία του και πίστευε πως ήταν τουλάχιστον 16 ετών :smt122 .

Εικόνα

Η ίδια υποστήριξε πως έμαθε την πραγματική ηλικία του εφήβου μόνο όταν ολοκληρώθηκε η σεξουαλική πράξη και άρχισαν να κουβεντιάζουν για το σχολείο και τα μαθήματα του νεαρού. Σύμφωνα με την Daily Mail :smt047 και άλλα βρετανικά ΜΜΕ, καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου (η οποία ελήφθη μέσα σε μια μόλις ώρα από τους ενόρκους) έπαιξε ένα στοιχείο που προέκυψε αργά εχθές το απόγευμα. Οι συνήγοροι υπεράσπισης ξετρύπωσαν αποδείξεις ότι ο νεαρός είχε καταχωρίσει ψευδή ημερομηνία :o γέννησης στο προφίλ του στο Facebook, ώστε να φαίνεται αρκετά μεγαλύτερος απ' ό,τι ήταν. Τα νέα στοιχεία (screenshot κ.λπ.) παρουσιάστηκαν εχθές στον δικαστή Ίαν Λόρι, που έκρινε ότι μπορούν να γίνουν αποδεκτά και να παρουσιαστούν σήμερα στο δικαστήριο.

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:19
από Adidas
Εικόνα

Ο έφηβος, ο οποίος εκλήθη σήμερα ξανά στο εδώλιο του μάρτυρα, εξήγησε ότι είχε βάλει την ψεύτικη ημερομηνία όταν του δόθηκε ως δώρο ένα καινούργιο κινητό λίγο πριν τα 13α του γενέθλια. Επειδή είχε λάβει το κινητό μία εβδομάδα πριν κλείσει τα 13 και το Facebook απαιτεί από τους χρήστες του να έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους για να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, το αγόρι έβαλε ψεύτικη χρονολογία. «Βιαζόμουν γιατί ήθελα να παίζω παιχνίδια», είπε το αγόρι στο δικαστήριο. Η χρονολογία που έβαλε, δηλ. το 2000 επιλέχθηκε τυχαία, και απλά ξέχασε να την αλλάξει στη συνέχεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Σε επίμονες ερωτήσεις των συνηγόρων της 32χρονης για το ποια ηλικία είχε τελικά παρουσιάσει στην Βίνσεντ εκείνο το απόγευμα, το αγόρι επέμεινε ότι «σε καμία περίπτωση δεν της είπε ότι είχε κλείσει τα 16 και πήγαινε στα 17», όπως ισχυρίζεται η ίδια.


«Δεν τον εξανάγκασα :102: να κάνουμε σεξ, ανταποκρίθηκε πρόθυμα»


Η 32χρονη μητέρα τριών παιδιών από τον Γλόστερσαϊρ της Βρετανίας αρνήθηκε εχθές κατηγορηματικά ότι γνώριζε την ηλικία του εφήβου όταν τον κάλεσε σπίτι της και τον έριξε στο κρεβάτι. «Δεν μου είπε τι τάξη πήγαινε» και «δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι ανήλικος», είναι μερικά από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε εχθές στο δικαστήριο η Τέα Βίνσεντ, σύμφωνα με την Daily Mail, προκειμένου να δικαιολογήσει τις πράξεις της.

Η κατηγορουμένη παραδέχτηκε από την αρχή ότι όντως έκανε σεξ με ένα από τα αγόρια που κάλεσε σπίτι της μια μέρα του Οκτωβρίου του 2018, αφού προηγουμένως τα είχε παρακολουθήσει να παίζουν ποδόσφαιρο σε γειτονικό πάρκο. Η 30χρονη τότε Βίνσεντ πρόσφερε στους δύο εφήβους νερό, και στην συνέχεια «ξεμονάχιασε» τον 14χρονο στο δωμάτιό της για να κάνουν σεξ. Σύμφωνα όμως με την Βίνσεντ, μέχρι τη στιγμή της σεξουαλικής πράξης η ίδια δεν είχε ιδέα πως το αγόρι ήταν κάτω των 16 ετών.

Εικόνα

«Δεν αρνούμαι ότι κάναμε σεξ. Δεν τον εξανάγκασα, ανταποκρίθηκε με προθυμία... Είμαι βέβαιη ότι μου είπε πως ήταν 16 ετών και προσωπικά που φαινόταν πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία του. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι ανήλικος. Σίγουρα δεν μου είπε πριν κάνουμε σεξ τι τάξη πήγαινε ούτε ότι ήταν μόλις 14 ετών», είπε εχθές στο δικαστήριο η Βίνσεντ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα η 32χρονη γυναίκα ξέσπασε εχθές σε κλάματα στο δικαστήριο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα τρία παιδιά της και για το γεγονός ότι έχουν παρέμβει πλέον οι κοινωνικές υπηρεσίες. Στην κατάθεσή της, η Βίνσεντ εξήγησε ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ τον 14χρονο πριν από εκείνο το απόγευμα, όμως γνώριζε έναν 21χρονο που ήταν φίλος του νεαρού. Επίσης αποκάλυψε ότι όταν είδε τα δύο αγόρια να παίζουν μπάλα έξω από το σπίτι της, το εξέλαβε ως ένδειξη ενδιαφέροντος για το πρόσωπό της από τη μεριά τους. Ωστόσο αυτό που ήθελαν ήταν πιθανότατα μια φιλική σχέση κι όχι κάτι ερωτικό, συμπλήρωσε η ίδια.

Η 32χρονη είπε στη δίκη ότι, αφού ολοκληρώθηκε η σεξουαλική πράξη με τον έφηβο, ακολούθησε μια συζήτηση για το σχολείο και τότε ήταν που συνειδητοποίησε την πραγματική του ηλικία. «Νομίζω ότι πανικοβλήθηκα όταν μου αποκάλυψε ότι είναι 14. Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου, αλλά και μαζί τους επειδή μου είπαν ψέματα για την ηλικία τους. Αν ήξερα νωρίτερα την αλήθεια δεν θα βρισκόμουν σήμερα στο δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά η Βρετανή.

Η διαφορετική περιγραφή του νεαρού για το περιστατικό

Ο Εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμιθ περιέγραψε στο δικαστήριο την πρώτη μέρα της δίκης πώς η Βίνσεντ κάλεσε τα δύο παιδιά στο σπίτι της δήθεν για να πιουν νερό το απόγευμα εκείνης της μέρας. Οι έφηβοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση καθώς ο ένας από αυτούς - ο φίλος του 14χρονου - τη γνώριζε. Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην κουβέντα το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 και πήγαινε σχολείο. Οι τρεις τους μίλησαν κάμποση ώρα για το σχολείο, όμως σύντομα η Βίνσεντ έφερε την κουβέντα στο σώμα της και στο σεξ.

«Αρχικά είπε ότι αισθάνεται ντροπή για το σώμα της όταν είναι γυμνό και ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται γρήγορα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά για σεξ. Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο, χωρίς εκείνος να έχει πάρει μυρωδιά. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα. Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της.Έπειτα βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει...Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση προηγουμένως και ότι αισθανόταν όλη την ώρα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Ήξερε ότι ήταν ανήλικος και ότι είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού η γυναίκα είχε τα διπλά του χρόνια. Τελικά την έσπρωξε από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω», είπε ο εισαγγελέας.

Η σοκαριστική μαρτυρία του νεαρού

Η περιγραφή του νεαρού αγοριού στην κατάθεσή του στην αστυνομία για το τι συνέβη σε αυτήν την κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά σοκαριστική: «Με κάλεσε πάνω και νόμιζα ότι είχε κάποια κονσόλα gaming ή τηλεόραση. Μόνο σε εμένα είπε να ανέβω στον πάνω όροφο. Ο φίλος μου έμεινε κάτω. Μου ζήτησε να καθίσω στο κρεβάτι και βγήκε έξω για λίγο. Όταν γύρισε ήταν γυμνή».

Εικόνα

Ο 14χρονος περιέγραψε τη σκηνή του σεξ λέγοντας ότι η γυναίκα τον «καβάλησε» :o:o:o και άρχισε να «χοροπηδά πάνω του», για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια κατάφερε να την σπρώξει και να φύγει. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου κάτω ότι πρέπει να φύγουμε».

Ο φίλος του αγοριού είπε ότι άκουσε σεξουαλικούς ήχους από τον πάνω οροφο, αισθάνθηκε αμήχανα και βγήκε έξω από το σπίτι για λίγο, προτού τελικά επιστρέψει. Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε. Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη σε μια άλλη φίλη τους, εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του. Όταν η μητέρα του 14χρονου έμαθε την αλήθεια και πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη φέρεται να της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα λέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου». Ο πατέρας του αγοριού πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα :smt047 .

Εικόνα

Εικόνα

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:20
από Adidas
επιμελητής κειμένου απεσταλμένος του phorum.com.gr για όλους εσάς στο Γλόστερσαϊρ της Αγγλίας: georgebi
στο πάνελ μας απόψε για σχολιασμό ο κ Ζενίθεδρος
για να στηλιτεύσει την πατριαρχία, παρούσα η δεσποινίς Καραμελίτσα

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:21
από Adidas
Εικόνα

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:22
από panos291
Αν ημουνα δικαστης θα ακολουθουσε ο εξης διαλογος:
- Κοιταξτε το αδικημα ειναι σοβαρο αλλα μπορουμε να βρουμε λυση.
- Μαλιστα?
- Κλητηρα φερε τη βαζελινη.

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:22
από Adidas
Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Εικόνα

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:26
από Καραμελίτσα
Adidas έγραψε:
04 Δεκ 2020, 00:20
επιμελητής κειμένου απεσταλμένος του phorum.com.gr για όλους εσάς από το Γλόστερσαϊρ της Αγγλίας: georgebi
στο πάνελ μας απόψε για σχολιασμό ο κ Ζενίθεδρος
για να στηλιτεύσει την πατριαρχία, παρούσα η δεσποινίς Καραμελίτσα
Κυρία Καραμελίτσα, παρακαλώ: το δεσποινίς είναι πατριαρχικό κατάλοιπο.

Κανονικά αυτό είναι απόπειρα βιασμού, μόνο για το ανήλικο οτυ νεαρού δικάστηκε; Ντροπη που την αθώωσαν, δημιουργεί κακό προηγούμενο.

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:28
από Adidas
Καραμελίτσα έγραψε:
04 Δεκ 2020, 00:26
Κανονικά αυτό είναι απόπειρα βιασμού
θα ήταν ταραγμένη και θα ξέχασε να το καταγγείλει, μην ανησυχείς θα το θυμηθεί σε μερικά χρόνια

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:29
από Νon4me
Δυνατο κομματι . τυχερος ο πιτσιρικας .

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:29
από Λόρδος Ταντρίδης
Δηλαδή του έκανε κάποιο κακό ; Γιατί να μην επιβραβευτεί και από πάνω ; Έλεος . Στα 14 είσαι μία χαρά για σεξ . Δεν μαζεύονται και επικίνδυνες ορμόνες .

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:30
από Adidas
Καραμελίτσα έγραψε:
04 Δεκ 2020, 00:26
διορθωσε λιγο στην παραθεση μου το από με στο
2 πραγματα σιχαινομαι
τα συντακτικα λαθη και τις φεμινιστριες - τριτου κυματος προς τεταρτη πνιγμενοκουταλια νερου

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:32
από Ζενίθεδρος
Τελικα, αυτο που την ταλαιπωρησε νομικά, ειναι το ότι δεν τους πήρε και τους δυο ταυτοχρονα.

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:33
από Eθνικοκοινωνιστης
η γυναικεια καλομαθεια στα καλυτερα της (αφορα την αποφαση του δικαστηριου) :102:

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 00:54
από Bipsco
Adidas έγραψε:
04 Δεκ 2020, 00:19
Ο 14χρονος περιέγραψε τη σκηνή του σεξ λέγοντας ότι η γυναίκα τον «καβάλησε» :o:o:o και άρχισε να «χοροπηδά πάνω του», για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια κατάφερε να την σπρώξει και να φύγει. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου κάτω ότι πρέπει να φύγουμε».
O νεαρός την γλύτωσε φτηνά από το σεξουαλικό τέρας. Πρέπει να καταλήφθηκε η 32χρονη από καποιο σεξουαλικό δαίμονα. Ένας εξορκισμός και η αποδοχή του Ιησού Χριστού στην καρδιά της θα την επαναφέρουν στον σωστό δρόμο.

Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!

Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2020, 01:02
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Ζενίθεδρος έγραψε:
04 Δεκ 2020, 00:32
Τελικα, αυτο που την ταλαιπωρησε νομικά, ειναι το ότι δεν τους πήρε και τους δυο ταυτοχρονα.
.

Καί γιά όλη τη νύχτα να προσθέσω..... :g030:

Σέ παρθένα παιδιά επιβάλεται η απόλυτη περιποίηση..... :102:



.