Το παρουσιάζεις λίγο παραπλανητικά (δεν ξανάγινε) ότι και καλά έπεσε δάκος και πεθαίνει ένας την βδομάδα, ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι σαν δύο πριν πέντε χρόνια, δύο τους τελευταίους μήνες και ένας ρώσσος δισεκατομμυριούχος, δηλαδή κάποιος που όντως ανήκει σε πληθυσμό που υπόκειται εκκαθάριση από τότε που άρχισε ο πόλεμος στην ουκρανία, αλλά μάλλον όχι για τα όποια κρύπτο του

Επίσης εκτός και αν ήταν όλοι στο ίδιο καλτ λατρείας του κθούλου δεν έχουν και πολλά κοινά μεταξύ τους οι θανόντες, π.χ. ο Gerald Cotten πέθανε στην Ινδία από προϋπάρχον νόσημα και αφού είχε προλάβει να φάει όλα τα αποθέματα του ανταλλακτηρίου του σε αποτυχημένα χρηματοπιστωτικά στοιχήματα και ντόλτσε βίτα, ενώ ο Mellon λέει ήταν πλούσιος γόνος με περιστασιακή σχέση με τα κρύπτο, είχε βάλει 2Μ$ σε position σε XRP που τάχα άξιζε 1 δις κάποια στιγμή (τώρα έχει υποπολλαπλάσια ονομαστική τιμή και πιθανότατα θα πέσει στο 0 αν πάνε να εξαργυρώσουν πολλοί μαζί), χρόνιο εθισμό σε οπιούχα και κατέληξε από καρδιά εν μέσω πειραματισμού με ψυχεδελικά.
Από τους άλλους που πέθαναν πρόσφατα, ο Μουσεγιαν αφενός ήταν σε φάση τρώω την προίκα μου χωρίς τρέχοντα ενεργό ρόλο σε κρυπτοθέματα, αφετέρου φαίνεται είτε να ήταν είτε να το έπαιζε ανισόρροπος qanoniκός με παραληρήματα για παιδοφιλικές σατανικές ελίτ που τον κυνηγάνε, ενώ χώρισε την πρώην του επειδή λέει ήταν κατάσκοπος, και γενικά φαίνεται να είχε θέματα:
https://nypost.com/2022/11/09/drowning- ... -theories/
Γενικά νομίζω θέλει πολύ φαντασία για να συνδεθούν όλα αυτά μεταξύ τους, περισσότερο στο άλλο υπερέγκυρο που είχες ανεβάσει κάποτε για πιλότους αεροπλάνων που πεθαίνουν σαν τις μύγες μόλις κάνουν εμβόλιο κόβιντ νομίζω παραπέμπει.