Φεστιβάλ ΝΟVA - Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ
Φεστιβάλ ΝΟVA - Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ
Το ντοκιμαντέρ που μόλις προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ. Αφορά σε μονταρισμένα πλάνα που ελήφθησαν από κινητά (και όχι μόνο) κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς έναντι νεαρών Ισραηλινών που διασκέδαζαν στο πάρτι-φεστιβαλ NOVA.
Το ειδα και αρρώστησα. Οσα και να τους κάνουν οι Ισραηλινοί δεν ειναι αρκετά για να ξεπλύνουν αυτό το έγκλημά
Το ειδα και αρρώστησα. Οσα και να τους κάνουν οι Ισραηλινοί δεν ειναι αρκετά για να ξεπλύνουν αυτό το έγκλημά
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Φεστιβάλ ΝΟVA - Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ
Ηθελα να το δω αλλα δεν ημουν σπιτι, γαμω.
Ελπιζω να ανεβει στη σελιδα του σκαι ή να μεταδοθεί ξανα σε επαναληψη.
Ελπιζω να ανεβει στη σελιδα του σκαι ή να μεταδοθεί ξανα σε επαναληψη.
Ενα σου λέω. Μόνο για γερά στομάχια.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Έκοβαν κεφάλια απο παιδιά με τσάπες.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
Εισαι γιδοτύρης τζατζικοαμόρφωτος. Θα μπει όπου να 'ναι ο γνωστός παντογνώστης του πχορουμ να σου ποστάρει τικτοκ απο την πλευρά της Παλαιστίνης για να εξισορροπηθεί η φάση.
Ποίος τον γαμεί μωρέ τον κάθε πεταμένο. Εδώ σου λέω, βλέπεις το ντοκιμαντέρ και αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που υπερασπίζονται τους ισλαμιστές τρομοκράτες;
Φρίκη..
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ειδα 40-50 λεπτα στο τελος,τσαπες δεν ειχε,δυσκολα θα συγκλονιστεις απ τα πλανα,μην κοιτας που ο λαφκιωτης ειναι ευαισθητος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
"Ευλογημένο ισλαμ" φώναζαν τα ζώα, οχι λευτεριά στην Παλαιστίνη οπως νομίζουν τα δικά μας χαπατα.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
Ψάχνωντας φιλοχαμασατζήδες πχορουμιτες στο νημα

χαμασοπουτινικοί be like:

χαμασοπουτινικοί be like:

- Dwarven Blacksmith
Είναι στη λίστα μου αλλά θέλω να το δω back to back με ένα ντοκιμαντέρ για τα εγκλήματα των Εβραίων κατά την εξέγερση στο γκέτο της Βαρσοβίας.

- vantono
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 14:35Είναι στη λίστα μου αλλά θέλω να το δω back to back με ένα ντοκιμαντέρ για τα εγκλήματα των Εβραίων κατά την εξέγερση στο γκέτο της Βαρσοβίας.
Επιτέθηκαν και σε φεστιβάλ/χοροεσπερίδα Γερμανών ή Πολωνών πολιτών οι Εβραίοι του Βαρσοβογκέτο? Έσφαζαν και βίαζαν πολίτες, πόζαραν και με με αθώα βρέφη Γερμανάκια στην αγκαλιά τους, που έκλαιγαν με λυγμούς?
Κατάλαβα, για να άρχισες τέτοιους παραληλλισμους-παραληρισμούς*, μάλλον το είδες και σε πονεσε

*το οποίο θα ήταν σωστό σαν αντιπαράδειγμα, αν οι χαμασατζήδες είχαν επιτεθεί μόνο σε στρατόπεδα και είχαν σκοτώσει μόνο στρατιώτες, κατά τη διάρκεια της 7/10.
- Dwarven Blacksmith
Όχι; Ε, μαλακία (τους). Ξέρουμε κανένα ντοκιμαντέρ για τα εγκλήματα των Σοβιετικών στο καμπαρέ απέναντι από το Άουσβιτς;vantono έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 15:28Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 14:35Είναι στη λίστα μου αλλά θέλω να το δω back to back με ένα ντοκιμαντέρ για τα εγκλήματα των Εβραίων κατά την εξέγερση στο γκέτο της Βαρσοβίας.
Επιτέθηκαν και σε φεστιβάλ/χοροεσπερίδα Γερμανών ή Πολωνών πολιτών οι Εβραίοι του Βαρσοβογκέτο? Έσφαζαν και βίαζαν πολίτες, πόζαραν και με με αθώα βρέφη Γερμανάκια στην αγκαλιά τους, που έκλαιγαν με λυγμούς?

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
νομίζω το τελευταίο νάρατιβ είναι ότι τους περισσότερους τους σκότωσαν οι ισραηλινοί με ελικόπτερα, τάχαμου για να μην τους πάρουν αιχμάλωτους οι μουτζαχεντίν, και μάλιστα έχουν εφεύρει και ένα όνομα όταν σκοτώνουν δικούς τους για να κρύψουν τον πραγματικό λόγο που είναι ότι τη βρίσκουν να σκοτώνουν γενικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- vantono
Δεν νομίζω ότι είναι τελευταίο ναρατιβ. Από την πρώτη βδομάδα της σφαγής της 7ης παίζει να άρχισε να ακούγεται αυτό. Και ναι, φυσικά και πρόλαβαν να σηκώσουν και ελικόπτερα οι Ισραηλινοί. Όχι, δεν ισχύει ότι τους έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο, και οι μόνοι που πρόλαβαν να κινητοποιηθούν πρώτοι ήταν οι σεκιουριταδες του φεστιβάλ και η τοπική αστυνομία που ειδοποιήθηκε λίγο αργότερα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 15:36νομίζω το τελευταίο νάρατιβ είναι ότι τους περισσότερους τους σκότωσαν οι ισραηλινοί με ελικόπτερα, τάχαμου για να μην τους πάρουν αιχμάλωτους οι μουτζαχεντίν, και μάλιστα έχουν εφεύρει και ένα όνομα όταν σκοτώνουν δικούς τους για να κρύψουν τον πραγματικό λόγο που είναι ότι τη βρίσκουν να σκοτώνουν γενικά.
Όχι, οι παλιοεβραιοι το είχαν στημένο άλλωστε, τα ελικόφτερα περίμεναν με ανοιχτές τις μηχανές πίσω από τις βουνοκορφές για να ξεπροβάλουν και να αρχίσουν να θερίζουν.
Ένας γνωστός φιλοπαλαιστίνιος ψεκ είχε τη φαεινη ιδέα να μου το πει και από κοντά ως επιχείρημα, αυτή την ψεκασμενιά. Συγκεκριμένα μου είπε ότι "οι Εβραίοι σήκωσαν απάτσι

πάντα υπηρχαν ηλιθιοι. Τωρα με τα ΜΚΔ, μάθαμε και πόσοι είναι.vantono έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 15:44Δεν νομίζω ότι είναι τελευταίο ναρατιβ. Από την πρώτη βδομάδα της σφαγής της 7ης παίζει να άρχισε να ακούγεται αυτό. Και ναι, φυσικά και πρόλαβαν να σηκώσουν και ελικόπτερα οι Ισραηλινοί. Όχι, δεν ισχύει ότι τους έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο, και οι μόνοι που πρόλαβαν να κινητοποιηθούν πρώτοι ήταν οι σεκιουριταδες του φεστιβάλ και η τοπική αστυνομία που ειδοποιήθηκε λίγο αργότερα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 15:36νομίζω το τελευταίο νάρατιβ είναι ότι τους περισσότερους τους σκότωσαν οι ισραηλινοί με ελικόπτερα, τάχαμου για να μην τους πάρουν αιχμάλωτους οι μουτζαχεντίν, και μάλιστα έχουν εφεύρει και ένα όνομα όταν σκοτώνουν δικούς τους για να κρύψουν τον πραγματικό λόγο που είναι ότι τη βρίσκουν να σκοτώνουν γενικά.
Όχι, οι παλιοεβραιοι το είχαν στημένο άλλωστε, τα ελικόφτερα περίμεναν με ανοιχτές τις μηχανές πίσω από τις βουνοκορφές για να ξεπροβάλουν και να αρχίσουν να θερίζουν.
Ένας γνωστός φιλοπαλαιστίνιος ψεκ είχε τη φαεινη ιδέα να μου το πει και από κοντά ως επιχείρημα, αυτή την ψεκασμενιά. Συγκεκριμένα μου είπε ότι "οι Εβραίοι σήκωσαν απάτσιγια να μακελεψουν όλα τα άτομα στη συναυλία".
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.