Απαγορεύονται οι σόμπες εξωτερικού χώρου σε Γαλλία και Βαρκελώνη λόγω υψηλών ρυπων
Απαγορεύονται οι σόμπες εξωτερικού χώρου σε Γαλλία και Βαρκελώνη λόγω υψηλών ρυπων
Οι θαμώνες εξωτερικων χώρων καφετέριας σε Γαλλία και Βαρκελώνη θα πρέπει να συμβιβαστούν με το κρύο καθώς οι σόμπες εξωτερικού χώρου απαγορεύονται με την αιτιολογία ότι παράγουν πολλούς ρύπους.
https://www.protothema.gr/world/article ... varkeloni/
https://www.protothema.gr/world/article ... varkeloni/
Re: Απαγορεύονται οι σόμπες εξωτερικού χώρου σε Γαλλία και Βαρκελώνη λόγω υψηλών ρυπων
Να εφαρμοστεί το μέτρο σε όλη την ΕΕ
Re: Απαγορεύονται οι σόμπες εξωτερικού χώρου σε Γαλλία και Βαρκελώνη λόγω υψηλών ρυπων
Και ρεύονται κι οι αγελάδες. Με τι μαλακίες ασχολούνται οι Ευρωπαίοι ρε πστ μου...
Οι αγελάδες ρεύονται και κλάνουν ως μέρος της φυσιολογικής διαδικασιας της πεψης και εκτρέφονται για να παραγονται τρόφιμα.
Το να φορτώνεται ρύπους η ατμόσφαιρα επειδή καποιος θέλει να κωλοβαράει πίνοντας ρόφημα σε εξωτερικό χώρο ενώ καίγεται ορυκτό καύσιμο υπο συνθήκες της χειρότερης δυνατής θερμαντικής απόδοσης ειναι προφανώς τελείως διαφορετικό ζήτημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 04 Ιαν 2025, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Και η φουφού του καστανά; Νομίζω κάποια στιγμή πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά το ζήτημα αυτό.Maspoli έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 20:42Οι αγελάδες ρεύονται και κάνουν ως μέρος της φυσιολογικής διαδικασιας της πεψης και εκτρέφονται για να παραγονται τρόφιμα.
Το να φορτώνεται ρύπους η ατμόσφαιρα επειδή καποιος θέλει να κωλοβαράει πίνοντας ρόφημα σε εξωτερικό χώρο ενώ καίγεται ορυκτό καύσιμο υπο συνθήκες της χειρότερης δυνατής θερμαντικής απόδοσης ειναι προφανώς τελείως διαφορετικό ζήτημα.
Μαζούτ, είναι το ορυκτό καύσιμο που καίνε αυτές οι σόμπες;
Με αυτήν την λογική, να μην χτίζουμε καφετέριες και εστιατόρια που καίνε ορυκτό καύσιμο, να πίνουμε και να τρώμε στα σπίτια μας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Καραμελίτσα
Φαντάζομαι αυτό ισχύει για σόμπες αερίου. Για σόμπες υπερύθρου δεν πρέπει να υπάρχει απαγόρευση.
Z
-
Στην Γερμανία,πιο συγκεκριμένα στην Βαυαρία,έχουν απαγορευτεί εδώ και καιρό.
Γιατί να φαντάζεσαι;Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 21:01Φαντάζομαι αυτό ισχύει για σόμπες αερίου. Για σόμπες υπερύθρου δεν πρέπει να υπάρχει απαγόρευση.

Το γράφει στο άρθρο πως οι ηλεκτρικές επιτρέπονται, άσχετα το πώς παράγεται το ρεύμα.

Occasio facit furem
Στην Γερμανία έτσι όπως το πάνε θα απαγορευτεί και το ρεύμα και θα το γυρίσουν σε ματζούνια και δρυίδες.stergiosbik έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 21:03Στην Γερμανία,πιο συγκεκριμένα στην Βαυαρία,έχουν απαγορευτεί εδώ και καιρό.
Να απαγορευτούν . Δεν βρίσκεις πια μέσα να κάτσεις βολεύτηκαν οι καταστηματάρχες και αμολανε τραπέζια έξω , και δεν υπάρχουν πια μαγαζιά με χώρους μέσα . Βλέπεις να κάθονται με τα μπουφάν στο ψωλοκρυο σαν τα πρόβατα στη βροχή. Νοικιάζουν μια τρύπα με 3 4 τραπέζια μέσα και 30 σε πλατείες πεζόδρομους . Και στο τελευταίο κωλοχωρι είχαν χώρο μέσα με μια ξυλόσομπα να κάτσεις το χειμώνα .
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Ξυλόσομπα; Παπαπά, θα σε μαλώσω. Να απαγορευτούν.
Να απαγορευτούν γενικά όλα τα μέσα θέρμανσης. Άμα θέτε να ζεσταθείτε, να τρέχετε.
Να απαγορευτούν γενικά όλα τα μέσα θέρμανσης. Άμα θέτε να ζεσταθείτε, να τρέχετε.
- Καραμελίτσα
Αυτές που επιτρέπονται είναι μέχρι 150W/m2, άντε το 1/4 της ισχύος των συνηθισμένων στα καφέ, δε θερμαίνει τίποτα. Εκτός αν είναι υπερύθρου.vagabondo έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 21:06Γιατί να φαντάζεσαι;Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 21:01Φαντάζομαι αυτό ισχύει για σόμπες αερίου. Για σόμπες υπερύθρου δεν πρέπει να υπάρχει απαγόρευση.
Το γράφει στο άρθρο πως οι ηλεκτρικές επιτρέπονται, άσχετα το πώς παράγεται το ρεύμα.
Και αυτό που φαντάζομαι είναι ότι όταν το μέτρο έρθει στην Ελλάδα, θα πέσει επιδότηση για σόμπες υπερύθρου. Μετά από επιτυχημένο λόμπυ και μίζα στον υπουργό ανάπτυξης.
Z
Αφού έλυσαν το φλέγον ζήτημα του πως ορίζουμε ένα αγγούρι ή αν θα έχουμε αλλαγή ώρας είπαν να συνεχίσουν να δημιουργούν απαραίτητες πολιτικές για τη ζωή των ευρωπαίων
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!