σειρα εχει καθηγητης στη θεσσαλονικη

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
run
Phorum.gr user: ran

σειρα εχει καθηγητης στη θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 27 Ιουν 2021, 18:19

https://www.thestival.gr/eidiseis/koino ... -kathigit/

Το μαρτύριο που κατήγγειλε η γυναίκα ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 15 ετών. Η μαρτυρία της σοκάρει: «Ο συγκεκριμένος καθηγητής με προσέγγισε όταν ήμουν 15 ετών με αφορμή τις επιδόσεις μου στο πιάνο και παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν τύποις εντεταγμένη στο τμήμα του. Αρχικά, θεωρούσα πως το έντονο ενδιαφέρον του και τα κολακευτικά του σχόλια αφορούσαν καθαρά την μουσική μου παιδεία. Έκανα όμως λάθος. Προοδευτικά η συμπεριφορά του έγινε όλο και πιο παρεμβατική, όλο και πιο απαιτητική. Τα περιστατικά είναι πολλά και λεπτομερώς έχουν εκτεθεί τόσο ενώπιον του Ωδείου -επανειλημμένως- όσο και μενώπιον της δικαιοσύνης. Χαρακτηριστικά σας μεταφέρω πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος γνώριζε πράγματα για την ζωή μου χωρίς να του τα έχω εκμυστηρευτεί, εμφανιζόταν στα μαγαζιά που σύχναζα με την παρέα μου «απλώς για να με δει» όπως έλεγε, σχολίαζε την εμφάνισή μου, μου ζητούσε να προχωρήσουμε σε ερωτικού χαρακτήρα πράξεις.» Η ίδια τότε, όπως λέει αποκλειστικά στο «protothrema.gr» ένιωσε μία «αφόρητη πίεση να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις μίας σχέσης για την οποία δεν ήμουν έτοιμη».

δεν παμε καλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: σειρα εχει καθηγητης στη θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 27 Ιουν 2021, 18:23

Επενδύσεις στον τομέα της παιδείας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 27 Ιουν 2021, 18:40

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
27 Ιουν 2021, 18:23
Α εσύ έχεις γίνει πιο νουδουλικο κι απτα νουδουλικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 27 Ιουν 2021, 20:30

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
27 Ιουν 2021, 18:23
Το κωθ υπάγεται στο υπ.πολιτισμού.
:011:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 27 Ιουν 2021, 21:45

Αν δεν αποδειχθεί , μην πιστεύετε λέξη.
25 χρόνια σε ωδεία κι άκουσα 7-8 αναλογες περιπτώσεις που ΟΛΕΣ αποδειχτηκαν μουφα.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών