52χρονος καθηγητής αποπλάνησε 14χρονη μαθήτρια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: 52χρονος καθηγητής αποπλάνησε 14χρονη μαθήτρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 11 Ιαν 2025, 00:14

Zundapp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:09
George_V έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:01
Zundapp έγραψε:
10 Ιαν 2025, 23:56
η Τριπολη και τα Γρεβενα ειναι μικροσκοπικες φυλακες
για τις αδειες γελαει ο κοσμος

οι δραπετες Αλβανοι απο τις αγροτικες λες να ειχαν καλο δικηγορο?

μαχαιρωματα αβερτα απο βιαστες σε παιδοβιαστες, δε θα τα διαβασεις στο Πρωτο Θεμα
Oxι αλλα εχω ενα φιλο δικηγορο που εχει 2-3 πελάτες στην Τριπολη και δεν εχει αναφέρει κανένα επεισοδιο.

Plus τυγχανει να γνωριζω καποια ατομα της εξωτερικης φρουρας και απο τους σωφρονιστικους της Τριπολης και απο οτι μου ειχαν πει, περαν των κλασσικων "κοκκορομαχιων" αντε και καμια σφαλιαρα, δεν εχει σημειωθει κανενα σοβαρο επεισοδιο ουτε εχουν βρεθει ποτε οπλα, μαχαιρια κλπ.

Αν ξερεις εσυ επεισοδιο πες μου θα ηθελα να μαθω.

Οι Αλβανοι ηταν βιαστες? Γιατι οι κοινοι ποινικοι εχουν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να πανε αγροτικες απο οτι εχουν οι βιαστες.
ρε ανθρωπε εχεις γενικα ιδεα απο φυλακες?
ο φιλος σου ο δικηγορος παιδοβιαστων τι περιμενες να σου πει?
αυτος βασικα τι περιμενε να του πουν οι πελατες του?

οι Αλβανοι ηταν μεσα για αλλα πραματα, χοντρα
Εχω.

Αρα ειναι ασχετοι οι Αλβανοι με αυτο που εξεταζουμε εδω. Οποτε τι τους αναφέρεις?

Αλλα εγω αλλο σε ρωτησα.

Αν ξερεις καποιο επεισοδιο με μαχαιρωματα στην Τριπολη γιατι εμενα δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο ουτε τα ατομα που ξερω απο την εξωτερικη φρουρα ουτε οι σωφρονιστικοι.

Το αντιθετο μαλιστα. Οτι περαν των συνηθισμενων καυγάδων για χαζοπραγματα δεν εχει σημειωθει αλλο επεισοδιο και οτι ειναι αρκετα ησυχη φυλακη.

Τωρα αν δεν μας πιστευεις ολους εμας δες τι λεει και ο Σροιτερ εδω που μπηκε μεσα και συνομιλησε και με Διευθυντη και με υπαλληλους και με τους κρατουμενους ακομα

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 11 Ιαν 2025, 00:23

George_V έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:14

Εχω.

Αρα ειναι ασχετοι οι Αλβανοι με αυτο που εξεταζουμε εδω. Οποτε τι τους αναφέρεις?

Αλλα εγω αλλο σε ρωτησα.

Αν ξερεις καποιο επεισοδιο με μαχαιρωματα στην Τριπολη γιατι εμενα δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο ουτε τα ατομα που ξερω απο την εξωτερικη φρουρα ουτε οι σωφρονιστικοι.

Το αντιθετο μαλιστα. Οτι περαν των συνηθισμενων καυγάδων για χαζοπραγματα δεν εχει σημειωθει αλλο επεισοδιο και οτι ειναι αρκετα ησυχη φυλακη.

Τωρα αν δεν μας πιστευεις ολους εμας δες τι λεει και ο Σροιτερ εδω που μπηκε μεσα και συνομιλησε και με Διευθυντη και με υπαλληλους και με τους κρατουμενους ακομα

ανεφερα τους Αλβανους με βαρια κατηγορητηρια που ηταν σε αγροτικες

το οτι το μαχαιρωμα στον κωλο θα παει ο αλλος να το αναφερει στον δικο σου της φρουρας με κανει να :smt005::smt005::smt005:
το οτι με παραθετεις τηλεοπτικη εκπομπη και μαλιστα του Σροιτερ ειναι ακομα πιο :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

ρε μλκ εχω 7 φιλους σε Διαβατα και Κορυδαλο, και μου παραθετεις τον Σροιτερ?
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 11 Ιαν 2025, 00:27

Zundapp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:23
George_V έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:14

Εχω.

Αλλα εγω αλλο σε ρωτησα.

ανεφερα τους Αλβανους με βαρια κατηγορητηρια που ηταν σε αγροτικες

το οτι το μαχαιρωμα στον κωλο θα παει ο αλλος να το αναφερει στον δικο σου της φρουρας με κανει να :smt005::smt005::smt005:
το οτι με παραθετεις τηλεοπτικη εκπομπη και μαλιστα του Σροιτερ ειναι ακομα πιο :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

ρε μλκ εχω 7 φιλους σε Διαβατα και Κορυδαλο, και μου παραθετεις τον Σροιτερ?
Οι δικοι σου φιλοι στις φυλακες δλδ μετρανε και οι δικοι μου οχι?

Και στο φιναλε αν δεν αναφερθει το μαχαιρωμα στη φρουρα η στους σωφρονιστικους η στον Εισαγγελεα τοτε πως το ξερεις εσυ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 11 Ιαν 2025, 00:39

George_V έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:27

Και στο φιναλε αν δεν αναφερθει το μαχαιρωμα στη φρουρα η στους σωφρονιστικους η στον Εισαγγελεα τοτε πως το ξερεις εσυ?
μαλλον δεν καταλαβες κατι
οι δικοι μου ειναι ποινικοι και οι δικοι σου ειναι μπατσοι :102:
το θεμα δεν ειναι τι ''μετραει'' αλλα η ψυχρη πραγματικοτητα
οι δικοι σου μπορει να σου λεν οτι δεν υπαρχουν ντρογκια στις φυλακες, ενω η αληθεια ειναι οτι βρισκεις πιο ευκολα κι απο την πλατεια θεατρου
ασχετο, και κωμικο, η φιλη δεσμοφυλαξ δεν μπορει να παει στην δουλεια της με μια μπανανα ενα μηλο ενα κατιτις

υψιστης αφου
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 11 Ιαν 2025, 00:41

στο τελος θα τις βγαλετε να τις μετρησετε ποιος την εχει μεγαλυτερη ..οπως το πατε

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 11 Ιαν 2025, 00:45

τραβα γαμησου ρε μουνι της λασπης
ΓΑΛΗ έγραψε:

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 11 Ιαν 2025, 00:46

Zundapp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:39
George_V έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:27

μαλλον δεν καταλαβες κατι
οι δικοι μου ειναι ποινικοι και οι δικοι σου ειναι μπατσοι :102:
το θεμα δεν ειναι τι ''μετραει'' αλλα η ψυχρη πραγματικοτητα
οι δικοι σου μπορει να σου λεν οτι δεν υπαρχουν ντρογκια στις φυλακες, ενω η αληθεια ειναι οτι βρισκεις πιο ευκολα κι απο την πλατεια θεατρου
ασχετο, και κωμικο, η φιλη δεσμοφυλαξ δεν μπορει να παει στην δουλεια της με μια μπανανα ενα μηλο ενα κατιτις

υψιστης αφου
Προφανως σε φυλακες οπως Διαβατα κλπ. εκει ειναι διαφορετικα τα πράγματα λογω του οτι ειναι ενα συνοθυλευμα ποινικων απο εκτελεστες, μαφιοζους και εμπορους ναρκωτικων μεχρι πορτοφολαδες και κλεφτοκοτάδες.

Ειναι σκληρα τα πραγματα εκει? Σαφως και ειναι.

Εχει ναρκωτικα οπλα και λεφτα? Σαφως και εχει.

Εχει μαχαιρωματα? Σαφως και εχει.

Εχει μαχαιρωματα στον κωλο? Προφανως δεν το αρνουμαι.

Απο την αλλη ομως η Τριπολη εχει 1 κατηγορια ποινικων και μονο. Και αυτο κανει τα πράγματα πολυ πιο απλα.

Αλλα ακομα δεν μου απαντησες.

Αν στην Τριπολη εγιναν μαχαιρωματα στον κωλο ας πουμε και δεν αναφέρθηκαν σε φρουρα, σωφρονιστικους, διευθυνση, Εισαγγελεα κλπ. τοτε εσυ πως τα γνωριζεις αυτα? Εχουν επαφες οι ποινικοι φιλοι σου με Τριπολη ας πουμε? Εχεις καποιο αλλο διαυλο που γνωριζεις κατι που δεν ξερει η διοικηση της φυλακης?

Πως ακριβως τα ξερεις αυτα?

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 11 Ιαν 2025, 00:48

Zundapp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:45
τραβα γαμησου ρε μουνι της λασπης
σε κατανοω πληρως πατριωτη ..αν ειχα περασει και εγω αυτα που εζησες μπορει και να ημουν χειροτερος
και απο σενα :cry

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 11 Ιαν 2025, 00:54

George_V έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:46

Απο την αλλη ομως η Τριπολη εχει 1 κατηγορια ποινικων και μονο. Και αυτο κανει τα πράγματα πολυ πιο απλα.

Αν στην Τριπολη εγιναν μαχαιρωματα στον κωλο ας πουμε και δεν αναφέρθηκαν σε φρουρα, σωφρονιστικους, διευθυνση, Εισαγγελεα κλπ. τοτε εσυ πως τα γνωριζεις αυτα? Εχουν επαφες οι ποινικοι φιλοι σου με Τριπολη ας πουμε? Εχεις καποιο αλλο διαυλο που γνωριζεις κατι που δεν ξερει η διοικηση της φυλακης?

σου απαντω με ερωτησις
πως ακριβως οι κρατουμενοι μιας φυλακης μαθαινουν το 1978 πιχι, χωρις ιντερνετ και παπαριες, οτι εγινε μια εξεγερσις σε μια φυλακη και αρχιναν δικια τους?
πως ΑΚΡΙΒΩΣ ο συγκρατουμενος σου ξερει για τι εισαι μεσα?
ΓΑΛΗ έγραψε:

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 11 Ιαν 2025, 01:00

Zundapp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:54
George_V έγραψε:
11 Ιαν 2025, 00:46

σου απαντω με ερωτησις
πως ακριβως οι κρατουμενοι μιας φυλακης μαθαινουν το 1978 πιχι, χωρις ιντερνετ και παπαριες, οτι εγινε μια εξεγερσις σε μια φυλακη και αρχιναν δικια τους?
πως ΑΚΡΙΒΩΣ ο συγκρατουμενος σου ξερει για τι εισαι μεσα?
Π.χ. μπορεις να μπεις εσυ στη φυλακη σαν κρατουμενος και να λες οτι εισαι μεσα για δολοφονια ενω εισαι ξερω γω πορτοφολας? Οι ποινικοι και κυριως οσοι εχουν περάσει πολυ καιρο μεσα ξερουν ακριβως ποτε λες ψέμματα και ποτε οχι για τετοια θεματα.

Το γιατι εισαι μεσα μπορει καποιος να το μαθει με πολλους τροπους. Απο τον ρουφιανο της φυλακης, απο καποιον σωφρονιστικο με τον οποιο εχει σχεσεις κλπ. σιγουρα οι ποινικοι φιλοι σου θα σου εχουν πει διαφορους τροπους που μπορουν να μαθουν αυτο που θελουν.

Αλλα αυτο δεν απαντα στη δικη μου ερωτηση. Πως ξερεις κατι που δεν ξερει η διοικηση η κατι που η διοικηση κουκουλωσε αποτελεσματικα?

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 01:04

μη λαθρομετανάστης που βίασε
λογικό να γίνει είδηση

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 12 Ιαν 2025, 00:09

Λευκός Λύκος έγραψε:
10 Ιαν 2025, 23:06
Πασιφάη έγραψε:
10 Ιαν 2025, 22:50
nemo έγραψε:
10 Ιαν 2025, 07:59

:e045:
Μιμείσαι συμπεριφορές. Αλλά δεν μπορείς να τις υποστηρίξεις. Έλα, κούρασες. Ξέρεις πολύ καλά τι είπες και γιατί το είπες. Ποιός σε γαμεί και σένα. Με την καλή έννοια Νεμούλη. Ώχου.
Νομίζω ότι το παρεξηγησες αυτό που έγραψε.
Όχι. Είναι πουστίτσα ο τυπάς. Ποτέ δεν μιλάει ίσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 12 Ιαν 2025, 00:13

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 01:04
λογικό να γίνει είδηση
Ξέχασες και τον 45χρονο αστυνομικό που βίαζε τα παιδιά του.

Χριστιανοί, λευκοί και Έλληνες. Κοίτα να δεις, δεν τα κάνουν αυτά μόνο οι μετανάστες αλλά και οι δικοί σας.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 12 Ιαν 2025, 00:23

Polaris3 έγραψε:
12 Ιαν 2025, 00:13
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 01:04
λογικό να γίνει είδηση
Ξέχασες και τον 45χρονο αστυνομικό που βίαζε τα παιδιά του.

Χριστιανοί, λευκοί και Έλληνες. Κοίτα να δεις, δεν τα κάνουν αυτά μόνο οι μετανάστες αλλά και οι δικοί σας.
Σωστά, 2 ειδήσεις σε ένα 2 μηνο λογικο α ασχοληθούμε .
Ενώ πχ με τους μυοσουλμανους ππυ βίαζαν παιδάκια στην Αγγλία επί 35 χρόνια δεν είναι είδηση γιατί το περιμένεις
Εκεί δεν πέφτεις από τα σύννεφα

Stinger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinger » 12 Ιαν 2025, 00:50

Otto Weininger έγραψε:
08 Ιαν 2025, 10:19
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
08 Ιαν 2025, 09:54
Οργισμένος έγραψε:
08 Ιαν 2025, 09:41
εχομε πολλους δασκαλους δω μεσα.
Έχουμε γεμίσει από ανώμαλους καθηγητές και προπονητές , και οι άλλοι ασχολούνται τι γίνεται στη μεγάλη Βρετανία, τουσ έφαγε ο τραμποδιεθνισμος.
Τα προβλεπόμενα στον καθηγητή.

Πάντως έχεις πολύ πλάκα. Είναι η δεύτερη φορά που προσπαθείς να εξισώσεις αυτό:

Εικόνα

με χουφτώματα.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχεις καθόλου πλάκα.
Ο ενοπλος έχει doctora στο να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών