Εχω.Zundapp έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 00:09ρε ανθρωπε εχεις γενικα ιδεα απο φυλακες?George_V έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 00:01Oxι αλλα εχω ενα φιλο δικηγορο που εχει 2-3 πελάτες στην Τριπολη και δεν εχει αναφέρει κανένα επεισοδιο.
Plus τυγχανει να γνωριζω καποια ατομα της εξωτερικης φρουρας και απο τους σωφρονιστικους της Τριπολης και απο οτι μου ειχαν πει, περαν των κλασσικων "κοκκορομαχιων" αντε και καμια σφαλιαρα, δεν εχει σημειωθει κανενα σοβαρο επεισοδιο ουτε εχουν βρεθει ποτε οπλα, μαχαιρια κλπ.
Αν ξερεις εσυ επεισοδιο πες μου θα ηθελα να μαθω.
Οι Αλβανοι ηταν βιαστες? Γιατι οι κοινοι ποινικοι εχουν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να πανε αγροτικες απο οτι εχουν οι βιαστες.
ο φιλος σου ο δικηγορος παιδοβιαστων τι περιμενες να σου πει?
αυτος βασικα τι περιμενε να του πουν οι πελατες του?
οι Αλβανοι ηταν μεσα για αλλα πραματα, χοντρα
Αρα ειναι ασχετοι οι Αλβανοι με αυτο που εξεταζουμε εδω. Οποτε τι τους αναφέρεις?
Αλλα εγω αλλο σε ρωτησα.
Αν ξερεις καποιο επεισοδιο με μαχαιρωματα στην Τριπολη γιατι εμενα δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο ουτε τα ατομα που ξερω απο την εξωτερικη φρουρα ουτε οι σωφρονιστικοι.
Το αντιθετο μαλιστα. Οτι περαν των συνηθισμενων καυγάδων για χαζοπραγματα δεν εχει σημειωθει αλλο επεισοδιο και οτι ειναι αρκετα ησυχη φυλακη.
Τωρα αν δεν μας πιστευεις ολους εμας δες τι λεει και ο Σροιτερ εδω που μπηκε μεσα και συνομιλησε και με Διευθυντη και με υπαλληλους και με τους κρατουμενους ακομα