Το ανέφερα γιατί είχε παιχτεί και εκεί τέτοιο σκηνικό, χωρίς φόνο. Δυο σπασμένα πόδια ο λογαριασμός.Αγις έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:24Τα εζησα πριν εξαφανιστω απο την περιοχη - την χρυση πορτοκαλαδικη εποχη
Αυτο που διαπιστωνω ειναι πως υπαρχει αγνοια κινδυνου κ καποιοι νομιζουν πως ειναι ασημαντη αφορμη να πουλησεις μαγκια κ να γραψεις τον αλλο στ αρχιδια σου - για να σου δωσει τα αντερα στο χερι
Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
επειδη εχω κανει με πεθαινεις στα γελια με τις μαλακιες σου - καραγκιοζηΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:34Βλαχο εχεις κανει κλαμπινκ σε βορεια ευρωπη? Ή το μονο που ξερεις ειναι η επικρατεια του μαγγανα?Αγις έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:32Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Μου αρεσει που θελετε ευρωπη ενω δεν την κοιτατε ουτε με κυαλι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σοβαρά τα λες αυτά τώρα ή για χωρατό;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Και ιταλία κιόλας

Στο Λονδίνο έχει 2-3 μαχαιρώματα την ημέρα. Οι πορτιερηδες κι εκεί εί άι ντουλάπες, τουλάχιστον αυτοί που είναι μέσα στο.μαγαζι και όχι στην υποδοχή. Έχω δει να πετάνε κοσμο εξω (και καλως) οταν παραφερεται, την πεφτει αγαρμπα σε κοπελες κλπ. Δεδομενηςβτης μεγαλυυερης καταναλωσης αλκοολ τα σκηνινα είναι χειρότερα. Επίσης το να πεσει ξύλο είναι πολύ πιθανότερο, εν αντιθέσει με την Ελλάδα δεν θα πάνε οι φίλοι να χωρίσουν αλλά να.ριξουν κι αυτοί.Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Επίσης πρώην συγκάτοικος μου, regisrar (κάτι σαν επιμελητής β) σε trauma centre μεγάλο νοσοκομείο του.νοτιπυ.λονδινου μου έλεγε ότι σε όλη διάρκεια της ειδικότητας (γενική χειρουργική) στη Θεσσαλονίκη είδε 7 Μαχαιρωμένους, στο Λονδίνο τύχαινε σε κακή νυχτερινη βαρδια να δει 7 την ίδια μέρα και όχι απλά χρακωμενους, αλλα καρφωμένος σε κοιλιά στο μάτι κλπ ωραία περιστατικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 02 Ιαν 2025, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Προφανώς και η κατοχή του μαχαιριού σε δημοσιο χωρο πρεπει να γινει ιδιωνυνο και να μπαινεις μεσα 2 χρονακια μινιμουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:31Αν ήταν έτσι, θα επρεπε να έχωναν μέσα όποιον κυκλοφορούσε με μαχαίρι. Εδώ, ακόμη και τσογλάνια που βγάζουν μαχαίρι σε ληστείες, την άλλη μέρα κυκλοφορούν λέφτερα. Σιγά το πρόβλημα.
Ειχα γραψει στο πχορουμ καποια σκηνικα - το θεμα ειναι πως καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι το να παραβαινεις κανονες της νυχτας δεν ειναι το ιδιο με το να μαλακιζεσαι με τους κολλητους σουΕρμής έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:35Το ανέφερα γιατί είχε παιχτεί και εκεί τέτοιο σκηνικό, χωρίς φόνο. Δυο σπασμένα πόδια ο λογαριασμός.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υδράργυρος
Νοτια ιταλια ειναι η ιδια μαφιοκρατια με δω. Παμε ανεπτυγμενα κρατη, αυτο το πραμα που περνας απο τους δολοφονους στην πορτα και εχεις 2-3 θανατηφορα περιστατικα το χρονο, γινεται σε ολλανδια, γερμανια, δανια, ισπανια κλπ?Ερμής έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:37Σοβαρά τα λες αυτά τώρα ή για χωρατό;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Και ιταλία κιόλας
- Υδράργυρος
Ειναι παρανομη οπλοφορια. Ειναι μεν πλημμελημα, αλλα ας εφαρμοζοταν τουλαχιστον αυτος ο νομοςLord Brum έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:40Προφανώς και η κατοχή του μαχαιριού σε δημοσιο χωρο πρεπει να γινει ιδιωνυνο και να μπαινεις μεσα 2 χρονακια μινιμουμ.
Επαναλαμβάνω.Ερμής έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:37Σοβαρά τα λες αυτά τώρα ή για χωρατό;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Και ιταλία κιόλας
Κάποιοι είναι πλέον στο ανεπίστρεπτο του ΔΕΙΚΕΟΣΙΝΙ πλάισιο.
Και όταν λέω "ανεπίστρεπτο" το εννοώ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
NY σε κλαμπάρα το 2009 που δεν θα πέρναγα ούτε απέξω αν δεν είχα συγκεκριμένη παρέαΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:42Νοτια ιταλια ειναι η ιδια μαφιοκρατια με δω. Παμε ανεπτυγμενα κρατη, αυτο το πραμα που περνας απο τους δολοφονους στην πορτα και εχεις 2-3 θανατηφορα περιστατικα το χρονο, γινεται σε ολλανδια, γερμανια, δανια, ισπανια κλπ?Ερμής έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:37Σοβαρά τα λες αυτά τώρα ή για χωρατό;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Και ιταλία κιόλας
οι πορτιέρηδες ήταν σαν ογκόλιθοι και μέσα περιφέρονταν τύποι βγαλμένοι απο ταινία δράσης.
Μάλιστα αν κάνεις καμια χοντρή μλκια και σε βουτήξουν, παίζει να δεις το φως του ήλιου μετά απο μέρες.
Μόναχο επίσης σε σουπερ χάι μαγαζί στην πόρτα είχαν μελαμψούς ντουλάπες και μάλιστα ο ένας είχε ουλες απο χαρακιές στη μουρη.
Τα ίδια και σε Βρυξέλες, Αμστερνταμ κλπ κλπ.
Μάλλον έχετε μπερδέψει το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα με εξωτερικό όσο αφορά τις αρμοδιότητες των σεκιουρταδων.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Ειδικα για μαχαιρι είναι χειροτερα απο οπλο. Το βρίσκεις παντου, το κουβαλανε 15χρονα για μαγκιά και πολλοι θεωρούν ότι οκ δεν θα το χρησιμοποιήσεις. Μόνο που αν το έχεις πάνω σου και σου τύχει σκηνικό μια χαρά θα το χρησιμοποιήσεις ή και να το βγάλεις για εκφοβισμό αν έχει κι ο άλλος την πουυσισατε κι οι 2 οποία και αν είναι η κατάληξη.Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:44Ειναι παρανομη οπλοφορια. Ειναι μεν πλημμελημα, αλλα ας εφαρμοζοταν τουλαχιστον αυτος ο νομος
Όταν εφαρμοστεί, τα λέμε. Προς το παρόν πάντως βολεύει μια χαρά και όλα τα εξεγερμένα και σαλταρισμένα πνεύματα.Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:44Ειναι παρανομη οπλοφορια. Ειναι μεν πλημμελημα, αλλα ας εφαρμοζοταν τουλαχιστον αυτος ο νομος
Οι νόμοι είναι δομημένοι έτσι, ώστε να λειτουργούν σχεδόν πάντα ως προστατευτική ομπρελα των θυτών. Τα θύματα έχουν μηδαμινή σημασία για το υπάρχον σύστημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και φυσικά, δεν εννοώ φραστική επίθεση.Ερμής έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 17:43Κλασσικοί ψευτονταηδες που κάποια στιγμή βρίσκουν κάποιον πιο αμασητο κ αρχιδι από αυτούς.
Αν απλά του έριχναν μερικές καλές προς γνώση και συμμόρφωση θα ήμουν με τους δράστες.
Τα ίδια έκαναν και κάτι κρητικοί πριν κάνα χρόνο στο Γκάζι και δυστυχώς έπεσαν σε ποινικούς.
Πρώτος κανόνας είναι ότι αποφεύγουμε οποιαδήποτε συμπλοκή όταν δεν απειλείται η ζωή μας ή της οικογένειας μας εκτός αν δεχτούμε επίθεση και αναγκαστούμε να αμυνθούμε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Είπαμε, τερματισμένο λειτουργικό.Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:42Νοτια ιταλια ειναι η ιδια μαφιοκρατια με δω. Παμε ανεπτυγμενα κρατη, αυτο το πραμα που περνας απο τους δολοφονους στην πορτα και εχεις 2-3 θανατηφορα περιστατικα το χρονο, γινεται σε ολλανδια, γερμανια, δανια, ισπανια κλπ?Ερμής έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:37Σοβαρά τα λες αυτά τώρα ή για χωρατό;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Και ιταλία κιόλας

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Ιαν 2025, 19:48
-
- 25 Απαντήσεις
- 1419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
26 Νοέμ 2023, 17:01
-
- 30 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
Χθες, 13:54
-
-
Νέα δημοσίευση Δολοφονία Αθανασιάδη...ακόμη ανεξιχνίαστη...
από Golden Age » 19 Μαρ 2024, 13:10 » σε Ιστορία - 16 Απαντήσεις
- 1284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
03 Μάιος 2025, 21:02
-