Τόσα μηνύματα έχω ανταλλάξει μαζί σου, έχω μια επαφή.
Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!
μονο καμμια χιλιαδα φορες πρεπει να εχω πει εδω οτι οι τραγοι πρεπει να παψουν να πληρωνονται απο το δημοσιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
15-20 άτομα εδώ μέσα σε κατουράνε και συ νομίζεις ότι είσαι εκδρομή σε waterpark.Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 16:32Ο ορισμός αυτός ταιριάζει σε μια παρασιτική ομάδα η οποία απομυζά τους πόρους και δημιουργεί δυστυχία σε όλους τους υπόλοιπους.Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 09:41Μαλακίες κλασικά. Υπεκφυγές και άγιος ο θεός.
Σου δίνω τον ορισμό του παράσιτου, σου δείχνω ότι και αυτοί ζουν έτσι, σαν παράσιτα και εσύ μου γράφεις τις ίδιες κλασικές πίπες.
Μέχρι και οι ομοϊδεάτες σου τους πήγαν πουτσα μπάλα και τραμπάλα επί υπαρκτού. Οι δε Τσέχοι κομμουνιστές τους......στειρωναν () και συ τώρα απλά παριστάνεις τον μαλάκα.
Είσαστε και εσείς θύματα του κάθε Αλαφουζου και Μαρινακη αλλά δεν το καταλαβαίνετε επειδή είστε μπετόστοκοι. Θέλετε να γαμήσετε ακόμα πιο δυστυχισμένους από εσάς.
Είστε οι παλαβοί που σε κάθε εποχή γλύφουν τα αρχίδια του βασιλιά, τώρα του τοπικού βουλευτή και καπιταλιστή.
Σαν το σκυλί που το βαράς και δαγκώνει το διπλανό σκυλί και όχι εσένα
[img]https://i.postimg.cc/V67xZNPh/2025 ... .png[/img]
Στα παπάρια μου για τους πλούσιους.
Μπορεί να είναι μουνόπανα αλλά μάντεψε.
Δεν θα έρθει ο Αλαφούζος, ούτε ο Μαρινάκης να μου κλέψει το αυτοκίνητο και ούτε πρόκειται να μπουκαρουν στο σπίτι μου.
Δεν θα πάει ο Λάτσης στην γριά μάνα/γιαγιά σου να της πει "άνοιξε θεία, από τη ΔΕΗ είμαστε" και να την τρομοκρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής της δερνοντας και ληστεύοντας την.
Μόνο αν είσαι ο ίδιος γύφτος θα μπορούσα να καταλάβω τις μαλακίες που γράφεις.
Αν δεν είσαι γύφτος τότε είσαι απλά ένας σιχαμενος άνθρωπος ανάξιος να αναπνέει οξυγόνο.
Καλά τα λες και εκνευρίζεις τους πάντες γαμωντας την λογική εδώ μέσα.
Σε μια κατ'ιδιαν συζήτηση θα σε είχαν πλακώσει στις φαπες πολύ πριν ξερασεις ολόκληρο τον σιχαμενο οχετό σου.
Είσαι το απόλυτο παράδειγμα στο γιατί ο Πινοσέτ και ο Βιδελα γέμισαν τις ακτές Ειρηνικού και Ατλαντικού αντίστοιχα.
Διότι πολύ απλά είσαστε διεστραμμένοι ψυχοπαθεις που δεν κουβεντιαζονται με τίποτα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Δεν παίζει ούτε ως υπόθεση κάτι τέτοιο. Για τους περισσότερους...εκρηκτικούς.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στη δουλειά δίπλα έχουμε ένα εργοτάξιο μιας κατασκευαστικής.
Ηρθαν δυο πιτσιρικάδες ρομά οδηγώντας ένα αγροτικό και μου λένε:
-Ρε, μάστορα, να μπούμε εκεί να πάρουμε σίδερα;
- Γιατί, δικά σας είναι για να τα πάρετε;
- Για να βγάλουμε το μεροκάματο, ρε μάστορα.
- Και κλέβοντας θα βγάλετε το μεροκάματο;
- Ναι.
- Φυγέτε από εδώ.
- Ρατσίστας είσαι.
- Οχι, δεν είμαι ρατσίστας. Είμαι συμπεριληπτικός.
-Ρατσίστας είσαι.
- Ναι.
- Φυγέτε από εδώ.
- Ρατσίστας είσαι.
-Ρατσίστας είσαι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και μετά, έχεις και κάποιους χαβιαροδιανοούμενους να εκθειάζουν... την "αδούλωτη ψυχή των Ρομά".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι και;AlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:18Στη δουλειά δίπλα έχουμε ένα εργοτάξιο μιας κατασκευαστικής.
- Ναι.
- Φυγέτε από εδώ.
- Ρατσίστας είσαι.
-Ρατσίστας είσαι.
Και από πότε ο ορισμός "ρατσίστας" όταν εκφέρεται από έμβια δίποδα είναι κάτι κακό;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν θέλουμε να βάλουμε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση, οι γύφτοι πρέπει να μεταφερθούν σε ξερονήσια.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ωραία. Και άντε τους πήγες. Στα ξερονήσια, πώς θα τους τρέφεις; Ή μήπως νομίζεις πως αν φτιάξεις νέα γκουλάγκ απομόνωσης, σε κάνει καλλίτερο απ'όσα κοροϊδεύεις; Τα κομμούνια δλδ.
Και αυτό θεωρείται πολυδάπανο.
Ή μήπως νομιζεις πως η ΕΕ, θα σε αφήσει να το πράξεις; Υπάρχουν κανόνες.
Το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν ακουμπούν, ( κακώς..) και θα πας εσύ με μια άποψη, να λύσεις το θέμα; Όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Κλαίω, αλήθεια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ε, καλά τώρα. Ο κάθε ένας απο μας, γνωρίζει τι πρεσβευει. Οι άνθρωποι απλά, βρίσκουν και τα κάνουν. Κι όπου πιάσει η κλάψα.AlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:18Στη δουλειά δίπλα έχουμε ένα εργοτάξιο μιας κατασκευαστικής.
- Ναι.
- Φυγέτε από εδώ.
- Ρατσίστας είσαι.
-Ρατσίστας είσαι.
Σταμάτησα να διαβάζω στο "τους τρέφεις". Το δυσκόλεψες πολύ.Πασιφάη έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:46Ωραία. Και άντε τους πήγες. Στα ξερονήσια, πώς θα τους τρέφεις; Ή μήπως νομίζεις πως αν φτιάξεις νέα γκουλάγκ απομόνωσης, σε κάνει καλλίτερο απ'όσα κοροϊδεύεις; Τα κομμούνια δλδ.
Το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν ακουμπούν, ( κακώς..) και θα πας εσύ με μια άποψη, να λύσεις το θέμα; Όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Κλαίω, αλήθεια.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Είναι η αδούλωτη ψυχή των ΡομάΠασιφάη έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:49Ε, καλά τώρα. Ο κάθε ένας απο μας, γνωρίζει τι πρεσβευει. Οι άνθρωποι απλά, βρίσκουν και τα κάνουν. Κι όπου πιάσει η κλάψα.AlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:18Στη δουλειά δίπλα έχουμε ένα εργοτάξιο μιας κατασκευαστικής.
- Ναι.
- Φυγέτε από εδώ.
- Ρατσίστας είσαι.
-Ρατσίστας είσαι.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί σε δυσκόλεψα; Δεν μπορείς να απαντήσεις, σ'αυτό που σε ρωταω; Το οτι θα τους τρέφεις, αποτελεί γεγονός. Πάμε παρακάτω τώρα. Τί έχεις να πεις για την ουσία του πράγματος; Πώς διαμορφώνεται θεωρείς μια κατάσταση, σε μια τέτοια περίπτωση;Unique έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:50Σταμάτησα να διαβάζω στο "τους τρέφεις". Το δυσκόλεψες πολύ.Πασιφάη έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:46Ωραία. Και άντε τους πήγες. Στα ξερονήσια, πώς θα τους τρέφεις; Ή μήπως νομίζεις πως αν φτιάξεις νέα γκουλάγκ απομόνωσης, σε κάνει καλλίτερο απ'όσα κοροϊδεύεις; Τα κομμούνια δλδ.
Δεν υπάρχει ''αδούλωτη ψυχή''. Είναι η τρόπον τινά ''υπεροχή'' στο πως θα σου γυρίσουν το θεματάκι κατά σου. Είναι μανούλες. Μακρυά κι αλάργα.AlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:50Είναι η αδούλωτη ψυχή των ΡομάΠασιφάη έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:49Ε, καλά τώρα. Ο κάθε ένας απο μας, γνωρίζει τι πρεσβευει. Οι άνθρωποι απλά, βρίσκουν και τα κάνουν. Κι όπου πιάσει η κλάψα.AlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:18Στη δουλειά δίπλα έχουμε ένα εργοτάξιο μιας κατασκευαστικής.
- Ναι.
- Φυγέτε από εδώ.
- Ρατσίστας είσαι.
-Ρατσίστας είσαι.
Ε ναι, ειδικώς όταν σε θέμα για τους ρομά, βρήκες την αρμόζουσα κατά την άποψη σου ευκαιρία, να την πεις στον πατ, χωρίς να προσθέσεις καν την άποψη σου για το κυρίως ζητούμενο.
Βαθεία πσυχή και βαθειά σκέπση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση - Μπαμπά γιατί τρώμε Μαράτα; - Για να έχουμε φρεγάτες παιδί μου..
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2023, 19:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Δεκ 2023, 19:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για οποιον απορει γιατι θα εχουμε Μητσοτακη μεχρι να σβησει ο ηλιος...
από SeaHawk » 03 Μάιος 2025, 11:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 1853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
04 Μάιος 2025, 14:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί σβήσατε τη νηματάρα του Πόντικα βρε παιδιά?
από Kauldron » 06 Ιουν 2023, 18:47 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 41 Απαντήσεις
- 1666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
07 Ιουν 2023, 14:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί γκρινιάζουν τόσο πολύ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 1,5 έως 5½ ετών;
από AsimakisLazarou » 11 Ιουν 2023, 13:04 » σε Ψυχολογία - 47 Απαντήσεις
- 3440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
25 Ιαν 2025, 14:59
-