Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Aitwlos

Re: Γιατι μας κλεβετε? Εχουμε παιδια ρε μάστορα!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 09 Απρ 2025, 20:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Απρ 2025, 12:03
Aitwlos έγραψε:
07 Απρ 2025, 20:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Απρ 2025, 14:01

Ε ναι, ειδικώς όταν σε θέμα για τους ρομά, βρήκες την αρμόζουσα κατά την άποψη σου ευκαιρία, να την πεις στον πατ, χωρίς να προσθέσεις καν την άποψη σου για το κυρίως ζητούμενο.

Βαθεία πσυχή και βαθειά σκέπση.

Γλυκιά μου στον πατ την λέω από όταν ισχυρίστηκε πως υπάρχει ένα τμήμα που φυλάει γυναικες για να πει τα ψέματα του. Μερικούς μήνες πριν έχει σφαχτεί μια από αυτές. Τα παιχνίδια σου αλλου
Συνέχισε να παίζεις στο πχορουμ αλλά μέχρι εδώ είναι ορισμένοι.

Βγάλε την ψυχή βαθιά, βρες ένα νήμα που στηρίζω Ρόμα, και η επόμενη φάση νομίζω είσαι στα ignore

Tις προάλλες με εγκαλουσες σε quote
Σε νήμα για ρομά είμαστε και αναφέρεσαι στον πατ.

Κατά τα άλλα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θεωρούν το ιγκνόρ ως απειλή. :lol:

Α το κανουν πολλοί σε εμένα και λέω τι διάολο. Εγώ είμαι ο παράξενος και λογικά θα πιάνει. Χαίρομαι που δεν πιάνει τελικα
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών