περίεργο, είναι λες και οι νόμοι στην Ανταρκτική φτιάχτηκαν για να προστατεύουν τους πιγκουίνους και τις φώκιες.Green Dragon έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 11:05Το έχω πει 1.000.000 φορές, οι νόμοι στην Ελλάδα φτιάχτηκαν για να προστατεύουν τους κλέφτες και τους απατεώνες.
Πώς πιάνεις έναν κλέφτη...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πώς πιάνεις έναν κλέφτη...
Αμα εβλεπες τους Γεωργιανους ληστες με το σιδερο, επρεπε να τρεξεις να πάρεις το δικό σου σιδερο και να τους καλέσεις σε σιδερομαχια.Green Dragon έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 11:05Το ξέρεις ότι αν μπουκάρει κάποιος στο σπίτι σου είσαι υποχρεωμένος να μην χρησιμοποιήσεις ανώτερο όπλο από εκείνο που αυτός φέρει για να αμυνθείς; Πρέπει να είναι ιθσοδύναμο ή χειρότεροImperium έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:35Είναι παράνομο στην Ελλάδα να δείχνεις σε βίντεο φάτσα ανθρώπου που σε κλέβει;;;
Α χα χα χα χα...
Εδώ Αγγλία σε βγάζουν φατσα καρτα στις ειδήσεις αμα λάχει, έστω στις τοπικές αν πρόκειται για μικροκλοπή.
Ακου απαγορεύεται!
Γιατι, για να προστατευτεί η ευπαθής ομάδα των κλεφτρονίων;
Τι πράγμα είναι αυτό πάλι; Ρε δεν έχετε το θεό σας, τόχετε καταλάβει;
Ποιανού λαμπρή ιδέα ήταν αυτή;
Το έχω πει 1.000.000 φορές, οι νόμοι στην Ελλάδα φτιάχτηκαν για να προστατεύουν τους κλέφτες και τους απατεώνες.
Τετοιο εμμονικο και ηττοπαθες μπουρδελο δεν πρεπει να υπάρχει σε αλλη χώρα του πλανήτη.
ηρθαν και τα οπλοπολυβολα
ρε μλκς ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ εκλεψε ο αθρωπας
ρε μλκς ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ εκλεψε ο αθρωπας
νεε μου δε μπορεις να φανταστεις τι εχω κλεψει
δισκους και κομπαχτ δισκ
μια κασα Λεβενπροη απο φορτηγο
παμπολα μπλεκ και αγορι και τσοντοπεριοδικα απο περιπτερα
μια φορα, πετυχα ανοιχτο ψυγειο και εκλεψα 39 παγωτα
Πάντως του Γιάννη Αγιάννη δεν του έκανε κακό λίγη φυλάκα. Ήταν λεχρίτης και έγινε άνθρωπος. Το ίδιο και ο Κόμης Μοντεχρήστος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Sid Vicious
Καλύτερα σβήσε το βίντεο από το νήμα, μπορούσες απλά να εξιστορήσεις το συμβάν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- hellegennes
Δεν θα προλάβαινε και αν θεωρούσαμε ότι είναι επικίνδυνος για κάτι τέτοιο θα το παίζαμε αλλιώς.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:36Αν έβγαζε μαχαίρι (δικοπο, 4+ inches) θα ορμουσατε πανω του σαν αφιονισμενοι Απάτσι, κραυγάζοντας πολεμικές ιαχές ή όχι;hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:48Το νήμα έχει τίτλο "πώς πιάνεις έναν κλέφτη", όχι "πώς συλλαμβάνεις έναν ληστή". Ξέρεις την διαφορά κλοπής και ληστείας, έτσι;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:45Είσαι τυχερός που πέσατε σε ηλίθιο κλεπτομανή προϊόντων χαμηλής αξίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τα βίντεο θα διαγραφούν αυτομάτως αύριο, τα ανέβασα σε πλατφόρμα που διαγράφονται μετά την πάροδο δύο ημερών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Πάλι καλα που το φόρουμ είναι σε ανυποληψία, γιατί αν μας είχε μηνύσει, πιθανότατα να κλείσουμε για δεύτερη φορά, λόγω της απερισκεψίας κάποιων χρηστών
- hellegennes
Έλλην ήταν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Για τρείς μπαταρίες; Του λες χάρισμα σου και δεν ξαναπατάς απλά εδώhellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:27Δεν θα προλάβαινε και αν θεωρούσαμε ότι είναι επικίνδυνος για κάτι τέτοιο θα το παίζαμε αλλιώς.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:36Αν έβγαζε μαχαίρι (δικοπο, 4+ inches) θα ορμουσατε πανω του σαν αφιονισμενοι Απάτσι, κραυγάζοντας πολεμικές ιαχές ή όχι;hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:48
Το νήμα έχει τίτλο "πώς πιάνεις έναν κλέφτη", όχι "πώς συλλαμβάνεις έναν ληστή". Ξέρεις την διαφορά κλοπής και ληστείας, έτσι;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
στο δημοτικο, αυτονα που μας καρφωνε στο καθηγητη οταν πιναμε φουντα τον λεγαμε Hellegenes
- hellegennes
Αν είναι επικίνδυνος τού λες "δεν ξαναπατάς εδώ";Sid Vicious έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:31Για τρείς μπαταρίες; Του λες χάρισμα σου και δεν ξαναπατάς απλά εδώhellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:27Δεν θα προλάβαινε και αν θεωρούσαμε ότι είναι επικίνδυνος για κάτι τέτοιο θα το παίζαμε αλλιώς.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:36
Αν έβγαζε μαχαίρι (δικοπο, 4+ inches) θα ορμουσατε πανω του σαν αφιονισμενοι Απάτσι, κραυγάζοντας πολεμικές ιαχές ή όχι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
24 Νοέμ 2022, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Στριπτίζ για έναν φίλο.
από Γενιά της Αμαρτίας » 10 Δεκ 2022, 18:43 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 39 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από filitsa
19 Δεκ 2022, 20:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς να ξεχωρίσεις έναν τουρκόγυφτο.
από Exodus » 04 Δεκ 2023, 01:35 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
04 Δεκ 2023, 03:57
-